0 comentaris
09:33
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Consell de l’Alt Camp i l’Ajuntament de Valls es presenten a la convocatòria 2009 del Plan Avanza
El projecte té com a objectiu automatitzar la gestió administrativa a tots els ajuntaments de la comarca
  
El Consell Comarcal de l’Alt Camp i l’Ajuntament de Valls han presentat conjuntament a la convocatòria del ‘Plan Avanza’ del Ministeri d’Indústria, Turisme i Consum un projecte que té com a objectiu el desenvolupament i implantació d’una solució tecnològica per a l’automatització de la gestió administrativa del conjunt d’ajuntaments de la comarca de l’Alt Camp i el Consell Comarcal de l’Alt Camp. El projecte té un cost superior al mig milió d’euros.

Aquest projecte, en col•laboració amb l’Administració Oberta de Catalunya (AOC), vol adaptar l’administració local de l’Alt Camp a la Llei 11/2007 d’Accés electrònic dels ciutadans als serveis públics. El cost total del projecte és de 645.105 euros, del qual se’n sol•licita un 80%, un total 516.084 euros al Ministeri. L’altra 20% s’espera obtenir-lo de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC), organisme dependent de la Generalitat.

El Conseller Comarcal responsable de les Tecnologies de la Informació, Jordi Armengol, també és regidor de les TIC i Organització a l'Ajuntament de Valls, circumstància que ha propiciat la creació de sinèrgies entre els dos organismes, molt necessàries per afrontar un projecte d'aquesta magnitud. El projecte serà dirigit conjuntament pels responsables informàtics del Consell Comarcal, Miquel de Haro, i del Ajuntament de Valls, Ricardo González.

El projecte inclou la creació d’una sòlida plataforma tecnològica constituïda per la creació de noves aplicacions i la integració amb les existents de manera que es doti a la administració i la ciutadania amb diversos serveis. El projecte s’estructura en quatre fases. La primera és l’anàlisi i l’el•laboració dels procediments.

La segona fase inclou l’implementació de l’automatització dels processos i la implantació del gestor documental. Hi haurà un gestor d’expedients en web per als ajuntaments i el Consell Comarcal de l’Alt Camp.

La tercera fase és la implantació de l’intranet i l’extranet. L’intranet serà corporatiu del Consell Comarcal i dels municipis amb l’objectiu de les funcions diàries (reorganització dels fluxos d’informació, us eficient dels recursos compartits, optimització de temps, etc.). Pel que fa a l’extranet n’hi haurà un de comarcal, que permetrà gestionar telemàticament la relació entre els Ajuntaments i el Consell Comarcal, i una altra de ciutadana, que permetrà al ciutadà gestionar telemàticament la relació amb els Ajuntaments i el Consell Comarcal de l’Alt Camp.

La quarta darrera fase és la realització de la integració de tots aquests serveis D’aquesta manera s’aconseguirà una plataforma virtual de serveis amb funcionalitats i abast associats al Sistema de Gestió d’Expedients, a l’extranet del Consell Comarcal i a la implantació d’intranet. El projecte té una duració de dos anys i es preveu que finalitzi l’octubre de 2011.

“El Consell de l’Alt Camp agraeix a la confiança que tots els alcaldes de la comarca han demostrat al adherir-se al projecte”, afirma Armengol, que destaca que aquest projecte aprofita “sinèrgies” i és una solució “global”, tan pel que fa a les aplicacions com a l’àmbit comarcal.
Redacció TT - 16/04/2009 - 09:33h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat