El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona presenta un catàleg turístic d'Horta de Sant Joan
El Club Gimnàstic de Tarragona, en el partit de presentació contra el Villareal d’aquest dissabte ha fet la fotografia oficial de l’equip amb una pancarta d’Horta de Sant Joan
  
Després de l’incendi del passat 21 de juliol, el municipi d’Horta treballa per a reactivar el turisme de la zona, ajudat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. El catàleg que es va presentar el passat divendres té 24 pàgines, està escrit en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i se n’han editat 20.000 exemplars. Es composa d’una presentació i una breu història del terme municipal i de les diferents rutes turístiques que es poden fer per la zona, a més d’altres incentius turístics, com la gastronomia.

El Patronat s’ha fet càrrec de la despesa del disseny d’aquest catàleg que s’emmarca en el servei de suport en l’edició de material gràfic a municipis i consells comarcals que l’ens supramunicipal va establir des de l’any 2008, mentre l’Ajuntament ha assumit el cost de la impressió.

A més d’aquest catàleg, la campanya de comunicació que ha endegat el Patronat de Turisme per a reactivar el turisme d’Horta de Sant Joan inclou falques publicitàries en diferents ràdios, banners en centrals de reserves de turisme rural i una webcam instal•lada a l’Ecomuseu que permet veure els paisatges del municipi en directe a través d’Internet.

D’altra banda, també s’ha creat un formulari d’opinió que es distribueix entre els turistes d’Horta que també es pot consultar a la web del municipi. Es compta també amb el suport del Club Gimnàstic de Tarragona, que en el partit d’aquest dissabte i del 5 de setembre faran la fotografia oficial de l’equip amb una pancarta de suport a Horta de Sant Joan.
Redacció TT - 14/08/2009 - 18:30h
Josep Mª Monserrat
21/08/2009
14:29
Realment el poble l'hi mereix.
Gracies
1964
16/08/2009
11:18
BOMBERS,BOMBERS,BOMBERS,BOMBERS,BOMBERS...... GRACIES,GRACIES,GRACIES,GRACIES,GRACIES......
Javier
15/08/2009
18:10
Realment és d'agrair tots els esforços que està emprant la Diputació perque Horta s'en surti d'aquest trist episodi que ha tingut de viure aquest estiu. Molt loable que els hi faci tot el costat i suport que els hi calgui. Els suports s'han de fer en els moments durs no en les bonançes.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat