Josep Fonts, alcalde de Bellvei: “La millor empresa del polígon dels Masets és el prostíbul”
El PSC de Bellvei considera indignants i molt greus aquestes afirmacions de l’alcalde
  
Núria Güell: “Aquesta afirmació, reiterada dues vegades i expressada al ple municipal, exigeix una rectificació immediata per estricte higiene democràtica. No fer-ho seria una burla intolerable a les dones que són víctimes d’aquesta forma d’esclavatge”

La portaveu socialista a l’Ajuntament de Bellvei, Núria Güell, considera com a “inaudites” i realment “molt greus” les afirmacions que ahir va realitzar ahir l’alcalde del municipi, Josep Fonts, al ple municipal, en les que aquest va dir dues vegades que “la millor empresa del polígon dels Masets és el prostíbul” (textual).

Núria Güell reconeix que les regidores socialistes es van quedar “atònites davant d’unes afirmacions com aquestes que, com a mínim, frivolitzen sobre l’ús de la dóna com a objecte de negoci sexual. Sabia el senyor alcalde que la majoria de prostitutes són dones que són víctimes de proxenetes i de xarxes d’explotació sexual? Si al senyor Fons li queda una mica de respecte per la dignitat humana hauria de rectificar immediatament unes declaracions tan lamentables.”

Cal recordar que aquest fet es va produir al ple municipal d’ahir quan es tractava l’ampliació del nombre d’habitacions del prostíbul en qüestió, que fa la sol•licitud com a hotel-pensió.

“I no acaba aquí la cosa, perquè la regidora de cultura també va afirmar que les prostitutes d’aquest establiment estan regularitzades i que treballen perquè volen. De fet, episodi novament inaudit, el prostíbul en qüestió va ser un dels patrocinadors del programa d’actes de la Festa Major. Curiós concepte de cultura...”

Davant d’aquests fets, la portaveu socialista vol deixar clara “la condemna més rotunda tant a les afirmacions de l’alcalde com a la, diguem-ne, “comprensió” que demostra en relació a la prostitució. Per a nosaltres la prostitució no és un ofici sinó una forma de violència i d’explotació de les dones que hem d’aconseguir eradicar entre tots, una eradicació que segur que no aconseguirem amb actituds com la demostrada per l’alcalde Fonts.”
Redacció TT - 22/09/2009 - 11:44h
Pere
24/09/2009
15:58
Núria, que sàpigues que la prostitució és l'ofici més antic del món. Crec que no hem de ser ingenus i fer veure que aquest no existeix. Segurament l'Estel és un dels pocs prostíbuls regularitzats, i com segurament diu l’Alcalde, no fa cap mal tindre’l al poble i que contribueixin al seu creixement com qualsevol altre empresa. No rivalitzem si us plau.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat