La marca Terres de l’Ebre es promociona al catàleg de Coronel Tapioca
Les fotos d’aquest catàleg s’han realitzat íntegrament a les Terres de l’Ebre
  
Amb aquest acord de col•laboració la marca Terres de l’Ebre aconseguirà més de 500.000 impactes. Les botigues Coronel Tapiocca promocionaran la marca en els seus aparadors i en el seu interior. A més, també se’n farà ressó a la pàgina web d’aquesta coneguda firma de roba de viatges i aventura. El director general de Coronel Tapiocca, Enrique Hervas, ha explicat en la presentació del catàleg que “Coronel Tapiocca té un club amb 80.000 socis a qui s’enviarà informació sobre la marca Terres de l’Ebre. També cal comptar els clients que entrin a les botigues i les persones que entrin a la web, on també penjarem informació sobre la zona”.

Hervas ha parlat també de la impressió que es van endur de la zona de l’Ebre quan van anar a fer les fotos per al catàleg: “Quan ens van proposar aquesta col•laboració des del Patronat, ens va semblar molt bona idea, però quan vam arribar aquí, encara ens va semblar millor. El lloc encaixa perfectament amb el perfil del nostre client”.

Per la seva banda, el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Joan Aregio, ha explicat que “per les Terres de l’Ebre també és perfecte aquesta col•laboració, no només perquè aconseguim ressó amb una marca de reconegut prestigi i amb un important nombre de clients, sinó també perquè el perfil de client de Coronel Tapiocca és el perfil de turista que ens interessa en aquesta zona”.
El perfil de client d’aquesta marca de roba té diversos trets comuns amb el perfil de turista que visita les Terres de l’Ebre: valoren l’oci actiu i el respecte per la natura. A banda, Coronel Tapiocca vol ser una marca jove, divertida, atractiva i amb gran varietat de productes, especialitzada en el món dels viatges i el temps lliure. Aquesta marca ocupa un lloc únic i exclusiu en el mercat i treballa sota els principis de qualitat, funcionalitat i comoditat. Per la seva banda, Terres de l’Ebre també és una destinació única i exclusiva amb un caràcter propi i una singularitat que s’adiu molt amb els clients de Coronel Tapiocca.

Pel que fa al catàleg, té una mida DIN-A4 i se n’editaran 100.000 exemplars que es distribuiran entre les diferents botigues de Coronel Tapiocca. Les fotos es van realitzar del 28 de setembre a l’1 d’octubre. Un equip format per vuit professionals es va desplaçar fins a les Terres de l’Ebre per treure imatges a quatre localitzacions diferents:

- Parc Natural dels Ports
- Parc Natural del Delta de l’Ebre
- Pas de barca de Miravet
- Pont de ferro de Tortosa

Enrique Hervas ha explicat que és la primera vegada que Coronel Tapioca promociona una marca geogràfica amb els seus productes. “Haviem fet catàlegs temàtics sobre Noruega o sobre el Marroc altres anys, però mai no s’havia inclòs text sobre la zona on feiem les fotografies ni tampoc haviem fet una promoció com la que farem ara amb les Terres de l’Ebre”. Tant Malatesta com el president del Patronat han parlat de la voluntat de repetir aquesta col•laboració en propers catàlegs o altres accions.

Cal esmentar que la col•laboració entre el Patronat i Coronel Tapiocca es va iniciar l’any passat amb l’ànim de donar a conèixer les Terres de l’Ebre com a destinació de turisme actiu i de natura. La campanya va comptar amb la col•laboració dels patronats i oficines de turisme de l’Ametlla de Mar, el Perelló, Amposta i Deltebre, que van oferir 15 estades de tres nits per a dues persones a les Terres de l’Ebre entre les 3.000 persones que van participar a la promoció. Els materials que es van realitzar van ser diversos. Es van publiar 200.000 catàlegs específics amb la presència de les dues marques que es van distribuir en els punts de venda de Coronel Tapiocca a l’estat espanyol, amb l’explicació d’un recorregut pels principals atractius turístics de les Terres de l’Ebre. També es va confeccionar un DVD promocional de la destinació turística Terres de l’Ebre que es va projectar en videowall i pantalles de gran format en aquells punt de venda de Coronel Tapiocca que en disposaven. Es va crear, a més, un microsite específic de la promoció, accesible des de les pàgines web de les dues marques a través de banners, des d’on els usuaris van poder participar en els sorteigs. Es va informar de la promoció també a través d’una campanya d’e-mailing als més de 80.000 socis del Club Coronel Tapiocca i a través dels extractes mensuals de la VISA-Coronel Tapiocca.
Redacció TT - 05/11/2009 - 12:04h
TT
06/11/2009
19:46
El timbaler del Magí, té tota la raò, ultimament no hem parlat gens ni mica del POUM..... Salut i que Santa LLucia li conservi la Oïda.

http://www.tottarragona.cat/ca/urbanisme/3892-els-afectats-pel-poum-es-plantegen-tornar-a-mobilitzar-se.html

http://www.tottarragona.cat/ca/urbanisme/3885-ciu-exigeix-laprovacio-provisional-del-poum-abans-que-finalitzi-lany.html

http://www.tottarragona.cat/ca/urbanisme/3646-laprovacio-provisional-del-poum-es-podria-endarrerir-fins-el-2010.html

Només una petita mostra :)
El timbaler del Magí
06/11/2009
15:17
Aprofito per commentar que molta promoció de les terres de l'ebre però la gent d'aquestes terres s'escampa pels organismes de la ciuta amb molta facilitat i influències, si tant volen les seves terres que facin per tornar o per no sortir d'elles, despres son els primers que no volen emigrants ni inmigrants. Aquesta notícia publicitària no la trobo d'importància per a que surti a la portada d'aquest medi, hi ha un POUM per signar o que no sabem que passarà amb famílies de la nostra ciutat que potser els fan fora de casa seva.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat