0 comentaris
12:01
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La gastronomia, eix central dels últims viatges de familiarització organitzats des del Patronat de Turisme a les terres de l’Ebre
L’operador gironí A Peu i diversos mitjans de comunicació russos han visitat les nostres contrades per descobrir la riquesta gastronòmica ebrenca.
  
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre ha organitzat aquest mes de novembre dues visites a la zona de l’Ebre amb un objectiu comú: potenciar la gastronomia ebrenca.

Per una banda, l’operador gironí especialitzat en l’organització d’activitats de senerisme A Peu va visitar les Terres de l’Ebre a principis de mes per conèixer el producte gastronòmic. I és que l’operador està altament interessat en poder comercialitzar aquest producte al públic nord-americà en un futur pròxim. A Peu va poder conèixer de primera mà els treballs realitzats a molins d’arròs tradicionals i a molins d’oli, a més de presenciar subhastes de peix o conèixer tècniques de pesca tradicionals.

Per altra banda, la setmana passada un grup format per cinc periodistes russos van visitar també la destinació ebrenca amb un objectiu comú, la gastronomia. Tots ells pertanyen a revistes o programes televisius especialitzats. La revista Gastronom o el programa del primer canal televisiu de Rússia Khochú Znaty van tenir l’oportunitat de conèixer les plataformes d’ostres i musclos de la badia del Fangar, embarcant-se en una de les plataformes que donen servei a les empreses familiars que cultiven els mol•luscos. També van poder conèixer el procés actual i tradicional del cultiu de l’arròs, a més d’observar en directe com es cuina. Per últim es van apropar fins a Mas de Barberans, on van presenciar el treball de la pauma de la mà d’artesanes de la població del Montsià. El presstrip, organitzat des de Centre de Promoció Turística de Turisme Catalunya a Moscou, va rebre la col•laboració del Patronat de Turisme a les Terres de l’Ebre.

Les Terres de l’Ebre compten amb una extraordinària riquesa patrimonial, paisatgística i natural, però també és una destinació gastronòmica de primer ordre. La cuina és un recurs i un motor turístic a partir del qual el territori ebrenc ofereix un nombre important de productes i serveis de gran qualitat, molts d’ells reconeguts amb el segell de Denominació d’Origen (DO), de Denominació d’Origen Protegida (DOP) i d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP). És per això que la gastronomia de les Terres de l’Ebre és un reclam turístic de primer ordre i un element afegit a la resta de valors del territori. Així ho confirmen els viatges de familiarització organitzats recentment.
Redacció TT - 27/11/2009 - 12:01h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat