0 comentaris
19:26
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Foment sotmet a Informació Pública el projecte de la Variant de Gandesa en la N-420
La longitud d'aquest tram és de 5 km.
El Ministeri de Foment, segons publica avui el Butlletí Oficial de l'Estat, ha sotmès a Informació Pública el projecte de traçat de la Variant de Gandesa en la carretera N-420.

El projecte de traçat se sotmet a Informació Pública en relació amb els béns i drets afectats per l'autovia. Una vegada que finalitzi aquest procediment d'informació pública es produirà l'aprovació definitiva del projecte de traçat, que permetrà iniciar el procediment expropiatori.

Característiques tècniques

El projecte consisteix en la construcció de la variant de Gandesa, amb una longitud aproximada de 5.120 m., afectant els termes municipals de Gandesa i Corbera d'Ebre.
El tram comença en el punt quilomètric 797,4 de la carretera N-420 actual i finalitza entorn de la seva p.k. 804,0, on connecta amb la variant de Corbera d'Ebre.
El traçat es defineix amb una velocitat de projecte de 100 km/h i una calçada de dos carrils de 3,5 m d'amplària, vorals exteriors d'1,5 mts i bermes de 0,75 m.
Les infraestructures més importants afectades pel traçat són el camí de la Creu de la Saboga, la carretera de Gandesa a Villalba dels Arcs TV-7231 i el camí vell de Gandesa a Corbera (camí de divisió de terme municipal).
Al llarg del traçat s'intercepten diversos camins de caràcter agrícola, la reposició del qual està previst per mantenir la seva continuïtat i els seus accessos. Entre tots aquests camins, destaca la via pecuària del Camí de la Creu de la Saboga, situat posteriorment a l'enllaç Gandesa Oest.

Les estructures previstes en el tram de variant són: 3 viaductes (pont sobre el Vallada en Vidal, pont sobre el Barranc dels Currebes i pont sobre el Riu Sec), 6 passos superiors, 3 passos inferiors i un mur. A més a més, s'han dissenyat dos enllaços, l'Enllaç de Gandesa Oest i l'Enllaç de Gandesa Nord.
Redacció TT - 11/02/2010 - 19:26h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat