poti poti
26/01/2009
20:36
Sr. Nadal, de masclistes reaccionaris millor.
Albert Hurtado
26/01/2009
21:24
prepara't company per rebre pals per tot arreu, el teu criteri crec que no encaixa en la nova filosofia del progressisme!
El calb
26/01/2009
22:29
Sense comentaris
Andrea.
26/01/2009
22:37
Que descansado se queda usted ¿ es un provocacion.? pues va usted listo ... debatir con usted seria como hacerlo con el mayor de los Morancos , solo que tiene más gracia que usted. En cuanto a Hurtado , si tenia dudas de votarles si presentaban a Carrillo , despues de leer su comentario no me queda ninguna, lo siento por el chaval porque tiene madera y talento, pero hay amistades peligrosas VALLA pandilla
Maria Pilar
27/01/2009
00:05
Senyor Nadal, disculpim si m'equivoco, però veig que vosté no ha entés res de res...
Carles 86766 i el 977
27/01/2009
00:25
Andrea jo m'he perdut amb la pandilla, un article d'un tal Artur Nadal, los Morancos que no quiere para debatir, tiene dudas con votar a Carrillo si lo presenta Hurtado, i por último tenemos al chaval de la madera...No pot introduir més personatges? Ara m'he quedat a mitjes...
Pandilla de personajillos
27/01/2009
03:08
Podem introduir el Carles que va de sobrat i realment sobra, i fins i tot algun txitxarel·lo que signa alfanumèricament
Andrea
27/01/2009
08:38
Tienes razon Carles , es que el articulo me dejo "atonita" y "descompuesto el intelecto " . No he dormido en toda la noche , soñando con Nadal , con el Moranco y el Albert Ribera(no se , si llama asi ) desnudo en el paseo de Gracia.
Carlos López
27/01/2009
09:40
Tots aquests grupuscles radicals funcionen així. Volen limitar la llibertat de les dones de comprar on els hi dongui la gana, i aleshores diuen que qui limita la seva llibertat son les botigues o les marques... El món al revés.
Joana
27/01/2009
10:14
"La pressió estètica: una forma de violència de gènere" Per tots i totes aquelles que no comprenen aquesta afirmació i, per extensió, que no comprenen què és la opressió de gènere.

No és casualitat que s’hagi generat rebombori al voltant de la campanya de l’assemblea feminista Cau de llunes (AFRT), “AIXÒ TAMBÉ ÉS VIOLÈNCIA DE GÈNERE”. Algunes veus s’han alçat indignades, clamant que es desvariava en afirmar que la pressió estètica és una forma de violència de gènere, convidant a no comprar roba si no agradava però deixant que qui volgués tingués la llibertat de fer-ho. D’altres, simplement han manifestat que no ho comprenien i han sol·licitat aclariments. http://caudellunestgn.blogspot.com/
Albert Hurtado
27/01/2009
10:27
Joana, he llegit minuciosament el document penjat al bolg que has enllaçat i, em manifesto enèrgicament en contra. Primer, com ja apuntava el Sr. Nadal, la violència és violència i punt. I el maltractament psicològic és maltractament i punt. L'exerceixi qui l'exerceixi i sigui qui sigui la víctima (un nen, un home, una dona, un homosexual, gent de la tercera edat...) S'ha d'anar molt amb compte amb la discriminació positiva. I respecte al bombardeig de l'estereotip... Que no en rebem els homes de bombardeig d'un estereotip... calers, un bon vehicle, una bona casa, ropa cara, aquells perfums que et fan més atractiu que el vei, viatjes, la loteria...
Albert Hurtado
27/01/2009
10:31
loteria... Com ho classifiquem? Violència contra l'espècie? Contra la societat? Partim de la base de que la psique d¡homes i dones és diferent i, sent la de la dona més emocional i la de l'home més material, la dona es veu molt més perjudicada per la seva pròpia ment (que treballa influenciada per l'entorn). És lícit que cadascú es manifesti en contra del que vulgui i considero despreciable el que sembla un acte d'excés de força en la manifestació a la rambla. Però com diu el Sr. Nadal, estar en contra no ha de ser mai imposar. I, fent servir paraules com violència de gènere pel vestit, em fa la sensació que és imposar el que es pertén...
Albert Hurtado
27/01/2009
10:34
... cal, en ambdos sexes, més treball interior i acceptació de la naturalesa pròpia que, inevitablement, comportaria menys frustació i més felicitat. Només entenent la pròpia realitat es podran emprendre accions per posar la raó per damunt de la natura.
Comentari eliminat
27/01/2009
12:57
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
TT
27/01/2009
13:21
Sr. "Rouco",
Una cosa és utilitzar pseudònims, i una altra és utilitzar la identitat d’algú amb el seu nom i cognoms.
Comentari eliminat
27/01/2009
14:15
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Rouco
27/01/2009
14:19
He llegit la gran dissertació d'Albert Hurtado i estic completament d'acord. Aquest home té un pensament digne de qualsevol filosof de segles passats;segur és un gran lector de les escriptures Sagrades. Los dones haurien d'acceptar amb normalitat la seva fragilitat i inferioritat congènita, ja que "sólo el hombre, fue creado a imagen de Dios".(Albert, deixi d'escriure, no se li escalfi el cap amb raonaments tan profunds. Però tranquil, el masclisme i androcentrisme són malalties que pot curar amb la lectura i pensant de tant en tant.En que es basa per fer tals afirmacions? "sent la (psique) de la dona més emocional i la de l'home més material" en algú de la talla de Josef Mengele?)
M A P
27/01/2009
14:33
Sr Nadal, amb aquest article vostè ha optat definitivament situar-se al costat dels DOLENTS: Fíxi's amb quina naturalitat li cauen els anatemes des del costat dels BONS (no dic "bones" per a evitar possibles confusions conceptuals de conseqüències esgarrifoses)
Rebi la meva felicitació per l'escrit, per la seva elegant forma i pel seu fons.
I rebi el meu condol. Ja ajunten llenya per a fer la seva pira, on serà rostit per col.lega de Satanàs. Però no s'enfadi, ho fan pel seu bé.
Comentari eliminat
27/01/2009
14:33
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Albert Hurtado
27/01/2009
15:11
Sr. Rouco, ja em dirà vosté en quin moment afirmo que les diferencies inherents al sexe creen una superioritat moral o d'altre mena d'un dels dos sexes. Podia posar-li moltes cites del que he expressat (tant de científics com de filòsofs) i vosté pot estar o no d'acord, però no posi en boca meva el que no he dit. Crec afirmar rotundament que TOTES les persones necessiten més autoconeixement, no un dels dos sexes únicament.
Alfonsina .
27/01/2009
17:32
Ja som tot!! no lo asaremos lo dejaremos para que valla dando charlas de su pensamiento sobre la mujer. las feministas somos asi .Noias No entreis a discutir , dejarles que se alaben lo unos a los otros. Son una pandilla de literatos frustados ! magistral!
!estupendo! !magnifico! y se lo cren ...
Artur
27/01/2009
17:39
Sra Andrea, Gracias por el comentario.
Plantea Vd hipótesis absurdas: Si dialogar conmigo es mejor o peor que con los Morancos es tan irrelevante como si fuere o fuese mejor o peor con su vecino del tercero. Finalmente, si lo que escribo es o no una provocación eso depende de Vd, es decir, de la percepción que tenga en función de su criterio de criba, es decir, su filtro ideológico y crítico.
Neus
27/01/2009
18:51
Ala, ya podréis todos los hombrecitos contra débiles doncellas, que pena que siempre os creéis superiores, y os damos mil vueltas en todo...El sexo débil? Vosotros. Pero de qué vais?
Artur
27/01/2009
19:58
Benvolguda Neus,
Agraixo la seva profunda anàlisi psicoanalítica, gairebé lacaniana, sobre el sentiment de superioritat de "todos los hombrecitos" i tot això. Ho consultaré amb el meu metge de capçalera. Val a dir que el diminutiu també té un cert regust freudià.
Artur
27/01/2009
20:02
Sra Alfonsina,
Seguint l'entenimentada anàlisi que fa la Sra Neus, sembla que a més de superioritat els homes, o només els del TT?, som literats frustrats. Ai, ja trobo a faltar el complexe d'Edip.
No acabo d'entendre això de "no lo asaremos". No sé si fa referència a la gastronomia o bé és una invitació al canibalisme. Essent això darrrer, intueixo un amarg sentiment agressiu envers la meva persona. No s'hi amoini: quan és verbal pot arribar a ser catàrtic. L'odi només porta al costat fosc i desitjo que la força de la lògica racional i el diàleg l'acompanyin.
Alfonsina
27/01/2009
20:24
No se preocupe usted que no soy canibal y ademas soy una mujer pacifica. pero ustes es un maschista como una catedral, la ley de violencia de genero no es por casualidad. La ley de paridad es necesaria .las mujeres hemos avanzado en los ultimos años ,es cierto si me comparo con mi abuela o madre. Pero no podemos hablar de una sociedad donde tengamos los mismos derechos hombres y mujeres. Y la chicas de la Rambla en mi oponión son valientes por seguir plateando la liberación de la mujer. ahora le dejo que tengo que hacer la cena, ¿ sabe usted que es la doble jornada ? mañana se la explico . reitero es usted un machista, bona nit
una dona
28/01/2009
22:42
comapanyes (i també companys, per a aquells que compreneu i compartiu la nostra lluita):
s'apropa el 8 de març, dia internacional de la dona treballadora. Ens sobren les raons i els motius: feminització de la pobresa, morts per violència masclista domèstica, repressió de la sexualitat, abundància de masclisme i sexisme encobert (i obscé),... Hem avançat, sí, i gràcies a les companyes que han lluitat anteriorment, però encara resta camí epr a recórrer. Sortim al carrer!!!
Una Maruja
29/01/2009
12:15
A tots els "machotes" us recomano aquest curset:

http://www.tottarragona.cat/ca/canal/firufly/1033-curs-de-formacio-per-a-homes-ultims-dies-de-matriculacio.html
Akiman Doyo
29/01/2009
12:49
Yo haría desaparecer tres generaciones de hombres, así como quien no quiere la cosa....
M A P
29/01/2009
13:07
En molts comentaris s'està recorrent a l'insult, la desqualificació i l'amenaça . Aquesta inflació de zelotes cridant a la guerra santa hauria de fer reflexionar a aquells que, des del poder públic, ténen la responsabilitat de crear i mantenir ambients favorables al radicalisme. Senyores activistes, la seva fúria NO ENS FARA CALLAR
Comentari eliminat
29/01/2009
13:07
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Artur
29/01/2009
18:15
Akiman, doncs no sé com s'ho faríeu per mantenir la supervivència de l'espècie.
Veig que ràpidament alguns comentaristes van cap a l'exterminació o l'afusellament. Molt curiós aquesta mena de feministes....
Artur
29/01/2009
18:23
Maruja,
Fer gracietes amb els tòpics de sempre no resoldrà el problema. Vosaltres, amb excepció de les que formeu algun col·lectiu pseudo-marxista o filocomunista, seguireu anant a les tendes de moda, però no passa res: no és dolent que t'agradi vestir "a la moda", de la mateixa manera que a molts homes els seguirà agradant el futbol. Recordeu que hi ha homes que els agrada la moda i dones fanàtiques del futbol. No passa res. El que tothom vol, independentment de sexe, religió, tendència sexual o ideologia és IGUALTAT DAVANT la llei, i punt. Pel que es veu les feministes opteu per a sacralitzar el que creieu la vostra superioritat. No és així: sou iguals!
Akiman Doyo
29/01/2009
19:03
Señor Artur no soy feminista, sólo femenina.

Y solamente he manifestado un deseo. Por la supervivencia de la especie no se preocupe que la ciencia avanza rápidamente.