M A P
30/11/2011
15:31
A mí, si me'l paguen ells, em sembla molt bé que em canvïin de cotxe ;-))
Sense broma, estic d'acord amb vostè.
Marc Nadal
01/12/2011
14:03
Això té pinta de globus sonda llençat pels mateix sector de l'automobilisme perquè qui estigui dubtant si comprar cotxe nou o de segona mà, esperonada per la por, se'l compri nou (no fos cas que fos veritat).

Estic segur que no tiraran endavant la mesura. M'hi jugaria... el meu cotxe!
Artur
05/12/2011
12:00
Un ajut específic implica una injustícia específica. Legislar implica també fer-ho amb condicions de ceguesa perfecta o el que diria Rowls: amb el "vel de la ignorància". La llei mai pot anar dirigida ni a sectors determinats ni a persones o grups específics. La llei ha d'abastar al tots els ciutadans per a complir amb el criteri d'igualtat davant la Llei.

Estic amb vostè: cal que no ens protegeixin tant. Alguns ens estimem més viure en una reserva natural que no pas en un zoo. Ja sabem que en el zoo tenim el plat a taula i pensen per nosaltres, però els que ens estimem la llibertat també coneixem el risc i la responsabilitat.
abús de recaptació
09/12/2011
14:54
Així com la velocitat a la carretera no hauria de dependre d'uns límits fixos marcats a la carretera, si no de la intensitat del trànsit en cada moment i de la marca de l'automòbil, la durada del vehicle a motor hauria d'estar basada en els quilòmetres recorreguts.