Xavi TGN
17/10/2012
10:19
Molt bona reflexió. Jo fa anys que dedico temps a fer unes fotos i enviar-les a l'Ajuntament quan veig alguna cosa que no està com toca, amb èxit més aviat minso. La Guàrdia Urbana també és un punt negre doncs s'han distanciat totalment del ciutadà: fa por aturar un Guàrdia pel carrer per comentar-li o traslladar-li alguna cosa doncs amb sort passarà de tu, o encara t'enduràs un esbufec.

Però tens tota la raó en la línia del que proposes en l'article.
ramones
17/10/2012
11:47
es que a part d'estar vivint una crisi financera, econòmica, política, etc...també n'hi ha una en l'educació i els valors socials, que potser no se'n parla tant. possiblement vingui d'un descontentament per l'actual situació, però personalment crec que es remunta amb anterioritat. potser l'ajuntament recaptaria més perseguint el bandalisme i l'incivis-me que no pas revisant els tiquets de les zones blaves i verdes... el problema és que els polítics i els poderosos no donen exemple d' ètica, valors i "netedat". salut
T.F.
17/10/2012
12:14
La teoría esa de la ventana rota, también llamada del cristal roto, hace años que me gusta mucho. Se puede aplicar a la corrupción política y otras cosas: si vamos dejando pasar las cosas menos graves aumenta la impunidad y llegamos a la situación actual con una asquerosa casta política, empresarial y sindical.
M A P
17/10/2012
14:52
Felicitats, Carlos. Per una banda, des de fa molts anys em desespero observant com alguns aspectes de manteniment de l'entorn continuen sense millorar amb independència del color polític de l'autoritat.
I ja que ha sortit la parauleta de moda, també dubto mai que certes solucions màgiques serveixin per a solucionar problemes existents (però segur que van de conya per a crear-ne de nous i pitjors)
fortunato
17/10/2012
20:57
Ver en el lanzamiento al suelo de un papel el inicio de todos los males es como ver en su represión el inicio de todos los totalitarismos.
buf
18/10/2012
00:34
menuda inducción, váteres rotos y crítica a los antisistema. digno de barrio sésamo oiga: "esto es cerca, esto es lejos".
Empiece por analizar que los políticos que usted defiende son los que se han encargado de desmantelar el sistema educativo y cívico.
buf, qué mal va el país con esta capacidad de reflexión :(
Miguel
23/10/2012
08:48
Estoy totalmente de acuerdo con el contenido de su artículo, es un problema que por ejemplo en Torreforta y Camp Clar se da exactamente igual. Además de lo dicho, se deberían realizar campañas para fomentar el civismo.
JBL
29/10/2012
17:17
Jo ja m'inagino com començarà la degradació d'una obra que ha costat molt enjegar-la; la restauració i adaptació de l'edifici del CHARTREUSE.
Com diu vostè, es començarà per una senzilla pintada (són molts m2 de paret llisa i immaculada que atrauen els sprays irrespectuosament) després, una cantonada fosca producte de les pixarades de gossos que tenen amos salvatges. Algun dia serà un vidre aeadragat i... comença la degradació.
Si no ho creuen, donin un cop d'ull a les escales mecàniques del c. Vapor.
Mentre no s'aconsegueixi respete cívic (amb les masures que siguin) no hi ha res a fer.
Jo encara em sorprenc de que es prenguin la "molestia" d'arribar-se fins el costat del contenidor.
JBL
29/10/2012
17:21
Fa ja uns quants mesos, vaig veure com una bossa d'escombreries arrivaba (a la vorera del carrer Martínez Anido) per via aèria; és a dir, llençada directament per la finestra.
Val a dir que, ni sota la finestra ni a prop d'aquella finca hi havia cap cantenidor.