M A P
30/03/2013
10:19
Carlos, vostè s'equivoca. No és el mateix la violència feixista que la justícia proletèria.
Segueixi escribint aquestes soflames cavernàries, que l'escracharan de viu en viu.
Joni
30/03/2013
10:45
Tens raó. L'escrache és un delicte. És violència, per ara, només moral. I l'Ada Colau corre el perill que se li escapi la situació de les mans i algú cometi un disbarat. Però el teu article està incomplert. Per ser just, hauries de condemnar l'altra violència: la dels interessos moratoris draconians, les taxacions unilaterals i irreals dels habitatges quan se signaven els contractes, les subhastes desertes i l'adjudicació de l'habitatge a un 65 % de la taxació (abans era de només un 50 %), que et puguin executar la hipoteca amb 3 mesos d'impagaments, malgrat tinguis pagat el 80 % del deute... Això també és violència i la Justícia i les Forces de Seguretat en són partíceps.
M A P
30/03/2013
13:56
El d'aquí sota, com sempre, projectant el rajolí fora del test.
Les situacions d'abús que pot ocasionar l'actual marc legal són asubsanables legalment ( i és urgent fer-ho). Ho diu ben clar el Sr. Zapater, a qui difícilment se'l podria acusar de simpatia amb la reacció. Ho sap bé perquè també allà hi ha deixat el seu rastre pedant. A la Sra. Ada (sense "H") no se li escaparà la situació, no pateixi. ja disposa d'un arsenal de justificacions a posteriori pel cas (agents provocadors dels serveis secrets de l'estat, individus aïllats al marge del moviment, etc.)
I apa, els revolucionaris de fireta com vostè, ja ompliran la xarxa amb tota mena de paridetes autocomplaents.
Pitu Tarrasa
30/03/2013
14:27
Benvolgut Carlos,

Com em sento lleugerament al•ludit, si em permets, posats a justificar l’injustificable i aprofitant que estem a Setmana Santa, et comentaré que t’has deixat de dir que:

Correa, “el bigotes” i Urdangarín són la Santíssima Trinitat; que Bárcenas és Santa Teresa de Calcuta; que la guerra d’Irak va ser una Santa Croada; que la política “d’ajustos” i la reforma laboral estan fent miracles; que els que es suïciden si els foten fora de casa, ho fan per no fer nosa; que els banquers són una mena de Robin Hood; i que els que no combreguem amb aquests principis som uns pecadors dirigits des de Corea del Nord que cremarem eternament a les calderes d’en Pere Botero :)

Salut i ora pro nobis!
Joni
30/03/2013
14:40
Home, MAP, que tu justament donis lliçons d'humilitat... No em sembla que siguis el més apropiat. Au, a parlar d'Història (d'Història manipulada, clar) que és del poc que en saps.
Joni a Pitu
30/03/2013
14:43
Pitu, acabes d'estar simplement brillant!
M A P
30/03/2013
15:04
Pitu, xec. De bon rollo. També em sento al.ludit. No sé que coi tenen a veure l'Urdanga, el Bárcenas ,la Guerra d'Iraq amb l'escorche i la magnèsia. Una mica de rigor metodològic hauria de ser obligat, almenys per higiene mental.
A l'etern de sota> Amés a més, pilota. Gran futur el seu!
miguel villalba
30/03/2013
15:15
Joni,estic completament d'acord amb vosté.fa 4 dies el cantautor Franco Battiato,regidor de cultura a palermo,va ser expulsat del seu càrrec per què a una reunió d'europarlamentaris va dir que el parlament italià esà sembrat de putes "troie".referint-se no només a les il.letrades meretrius de Berlusconi,col.locades allà per les seves habilitats vaginals,sinò a tots els xulos,lladres i mafiosos dels quals subsisteix la "vecchia casta política".La paraula "troie" va ser jutjada irrespetuosa envers les institucions i les bones maneres parlamentàries,mentres la presència de tots aquells delinqüents al parlament continua sent "políticament correcta".l'hipocresia d'aquesta gent no té límits.
Pitu Tarrasa
30/03/2013
15:19
MAP, petit detall, dic:"posats a justificar l'injustificable".
Salut!
Mariano Pescador
30/03/2013
15:59
Debates como este son los que hacen diferente a este digital . Enhorabuena Tot Tarragona y por cierto mi opinión está en las antipodas del firmante de este artículo al que respetuosamente quiero decirle que parece vivir en los mundos de Yuppi.
M A P
30/03/2013
16:09
Pitu, gràcies per respondre.
Miqui, si el Parlament italià està ple de putes berlusconianes es deu a que l'elector italià les ha votat. Allà ells. També està ple de grillats amb un programa que no va més enllà d'un manual de bones pràctiques, amanit això sí amb renecs, xiscles i eructes del seu carismàtic quia.
Als italians els va molt això de preferir un capullo amb nervi a un gestor responsable i seriós.
Joni a Miguel
30/03/2013
16:57
Tens tota la raó. Mira. Un cas real que conec. Tinc una veïna, una dona gran, vídua, que viu sola de lloguer amb renda antiga. El propietari no li fa cap obra de manteniment perquè el que desitja és que foti el camp per així pugui llogar el pis amb la renda que li doni la gana. Això no és violència també? No són coaccions? ¿No es pel desemparament legal dels arrendataris que a Espanya hi havia tanta cultura de l'habitatge en propietat?
miguel villalba
30/03/2013
18:57
Map, un terç dels italians donen encara el suport a Berlusconi,és a dir, la coalició berlusconi, perquè si no es juntés amb els feixistes de la lega nord, judes scilipottians i altres petites agrupacions de parlamentaris trànsfugues que es venen ni tant sols un terç.i aquest terç representa majoritàriament el sector empresarial que sobreviu de la connivència amb aquest modus operandi, però les "troie" que aquest psicòpata introdueix als públics ministeris i al parlament com a paga dels seus favors sexuals poc tenen a veure amb l'electorat,i dóna una idea del pes d ela política seriosa en aquell país. els bojos que anomenes ténen més estudis i historial més net que la resta de partits plegats
miguel villalba
30/03/2013
19:00
sí Joni. aixó és el que jo anomeno "escrache institucional". com allà per aquells temps anomenaven "danys col.laterals" als crims de guerra.
M A P
31/03/2013
19:12
Joni, la velleta que t'inventes pateix una pressió sens dubte, però cap violència. Tú només busques excuses barates per justificar les bretolades batasunaires de terrorisme de baixa (de moment) intensitat, però ja no valen.
Miguel. La Liga Norte es populista, demagoga, corrupta y falsea descaradamente la realidad cunado habla de expolio (cosa que aquí le han copiado descaradamente el nacional-nacionalismo), pero no es fascista, hombre.
Otra cosa. Parte del éxito popular del duce se basaba en la fama de amante excepcional que tenía. Parece que esas cosas en Italia siguen captando simpatías, lo cual es triste quizás, pero real.
Joni a MAP
31/03/2013
20:26
Estàs com una regadera. Primer, no m'invento cap velleta. És un trist cas real. I ara em vindràs amb què no existeix el "moobing" immobiliari! En quin planeta vius? A Tarragona segur que no. Jo no justifico l'escrache. Pots fer el favor de llegir el meu primer comentari, sisplau? Tens pinta de ser funcionari i vindre de casa bona. Només una persona que té la feina assegurada tota la vida i que no sap el que és patir pot ser insensible als desnonaments.
miguel villalba
31/03/2013
23:13
MAP, lee las declaraciones varias de Bossi y Borghezio y te convencerás del contrario.
M A P
01/04/2013
11:40
(segon intent)
Joni, vostè coneix la realitat del sofriment humà perquè va menjar farinetes al costat d'Oliver Twist, oi? I diu que no aprova l'escrache? vaja, que bé ho dissimulava.
Miqui: No leeré esas declaraciones porque hay millones de cosas de mucho mayor interés que simplemente moriré sin saber ni que han existido. Pero creo que le entiendo, aunque no me atrevo a usar un calificativo prohibido para nuestra peña nacionalista. Los Junqueras y demás talibanes del "Paííss" me lo recuerdan constantemente. saludos.
ufff
02/04/2013
13:36
quina poca vergonya tens nano
Lemanio
04/04/2013
12:07
Te voste mlta rao sobretot kuan diu lo del scriching i lassatjament judici mediatik i tot allo k as dit. Tens tota la rao aixo k fan aixo dels deshaucios es passarse realmen esta mol fotut tot. Espero k ho solucionin pk sta tot fatal entre dedaucis i escrachings sesta lian massa. I la camacho a la camarga am laltra pajara saas??? Realmen es passarse espero kel dum dabadas faci canviar la situacio carlos aixo sa d remunta els tios foten bulla i els maderos alla foten fora la gen d casa sas? A sobre et fan paga x fer la renta el abogao es paga x tot i asobre et foten fora d k van? Asobre el els mossos foten fora i lescarni publik la penya alla ja fan be politics lladregots espassen kapechuguin
T.F.
06/04/2013
20:54
A la gente les amenazas un poquito y ya se cagan.
La Farnós
06/04/2013
22:39
De què anirà el proper article? En defensa de l'Urdangarín i la Cristina de borbó?
Limpia, fija y da esplendor
15/04/2013
11:43
http://lema.rae.es/drae/?val=escrachar

1. tr. coloq. Arg. y Ur. Romper, destruir, aplastar.