Ex veí de Boscos
03/01/2017
13:33
La gent que viu a Boscos cuan es fa gran te de fugir per la manca de serveis de tota mena.
Els accesos a Cala Romana i a Boscos sont molt deficitaris.
Sembla que alguns Politics en lloc d´impulsar la Ciutad, nomes possen traves buscant subterfugis per agafar notorietat, prescindint de cualsevolt mena de lògica
Veí de tota la vida
03/01/2017
19:52
Pues hace 50 años, que no había de nada.. Ni teléfono, ni bus, ni clavegueram, ni ná.. Se vivía de puta madre. Que tiempos aquellos..
es nota!
05/01/2017
14:07
Es nota que aquesta carta l'ha escrit un promotor que s'hi juga els seus quartos i la compra d'un nou lamborgini per la familia
vei de llevant
05/01/2017
20:43
Se nota que el POUM que se aprobó hace tres años no lo conocen algunos políticos y otros no políticos . Es curioso que sea ahora cuando tienen dudas y no cuando lo han tenido a su disposición para estudiarlo.
otro vecino de llevant
07/01/2017
18:58
Se nota que hay personas que cuando escriben no piensan en la posibilidad de un crecimiento sostenible para el llevant , deberían de leer las posibilidades de ponent y de la horta grand para entender porqué esprimero llevant. Es posible que piensen que mientras ellos vivan bien y quejándose por los servicios al ajuntament lo demás sobra.
i continua notant-se
11/01/2017
08:56
Si us plau, no tracteu d'imbècils als ciutadans. Els que defenseu aquest pla sou els mateixos que defensàveu terres cavades. La història és calcada, i sinó, feu un repàs als articles i notícies de l'època.
Que 4 promotors vulguin enriquir-se especulant i construint vivendes a la més alta potència, que el pla sigui dissenyat pel Sr. Milà abans de ser regidor, que continuii amb el disseny el seu fill, que determinats promotors conegudíssims de Tarragona siguin els que ho defensen i publiquin respostes a articles com el del Sr. Ricomà o Martí, què més es necessita per veure que això canta i molt?
No insulteu a la intel·ligència dels ciutadans tarragonins. No som tant i tant tontos!