Blas
20/04/2017
20:00
La estrada el otro dia los de la Guardia Urbana y el técnico del Ayuntamiento desalojaron a tus amigos okupas que os hacen los servicios de enganchar carteles y aguantar las pancartas.
ARRIBA ESPAÑA
inconsequència
22/04/2017
15:13
Parlem del dret dels ciutadans a tenir una educació, sanitat i serveis socials públics iguals per a tots, perquè tots paguem impostos per a això.
No es pot balafiar ni un sol euro en cap altre projecte a costa dels menys afavorits. Però recolzen als pressupostos els mateixos que denuncien les injustícies. Això significa que, per a ells, hi ha altres assumptes prioritaris, la qual cosa evidencia la inconsequència entre el que diuen i el que fan, minvant la seva credibilitat.
No s'adonen que els estan utilitzant i, quan hagin aconseguit els seus propòsits, els deixaran tirats? Prefereixen altres companys de viatge, com ja han manifestat. Difícil d'entendre...
A QUIEN que reis engañar.
23/04/2017
09:06
Quien a tenido la llavi del poder en la Generalitat para poder DAR el Apolo a Puigdemont? La CUP no? Pues porque no pediatria en su día que hiciera pública la Sanidad y sus servicios? Si lo hubieramos pedido lo hubieramos tenido. Porque no havia GOBIERNO sin vos otros los de la CUP. A QUIEN que reis engañar ahora.