Marti
29/09/2017
16:48
Una bona reflexio. Pero els politics catalans historicament no s'han pres mai en serio la governacio del Estat.
Marti
29/09/2017
16:54
Cal dir que historicament la burgesia i clase politica catalana no han volgut mai involucrarse en la governacio del Estat, un greu error per mi.
Artur
29/09/2017
17:36
Interessant reflexió. No serà un referèndum sinó més aviat un pols a l'Estat. Pugui votar o no una part de la població, el guany moral és dels independentistes. Rajoy està obsessionat per a estalviar que el qualifiquin de covard per part dels sectors més reaccionaris.

Hem arribat aquí també per la mediocritat dels nostres polítics, d'aquí i d'allà. Serà difícil ara suavitzar aquest maniqueisme radical que està instal.lat arreu. La sortida ha de ser el diàleg. És trist que s'hagi d'arribar fins aquests extrems per a aconseguir solucionar un problema. Un referèndum acordat o una consulta legal hagués acabat amb el problema.

La inversió a curt en vots és també responsable d'aquest enrenou.
Artur
29/09/2017
17:40
Molta gent vol votar, tant els del SÍ com els del NO. Agreujar el problema enviant policies en vaixells ridículs indica poc o nul nivell polític. Aquestes accions han incentivat l'ànsia per a anar a votar.

Encara que sembli incoheent, enviar el màxim de forces a Catalunya té a veure amb el concepte d'Estat: Perdre territoris i contribuents és pitjor que perdre persones (terrorisme). Al cap i a la fi, no serà que el poder, sigui on sigui, busca el benestar de l'Estat abans que l'estat del benestar?
això no és cosa només del PP
03/10/2017
23:10
La realitat no és estàtica, cert, però Espanya, en aquest tema, sí que ho és. Això no és cosa del PP, també ho és del PSOE; si no, llegeix les declaracions de Felipe González, Alfonso Guerra, Zapatero, Rodríguez Ibarra, Susana Díez, etc etc. L'únic partit que podria afavorir un referèndum pactat és Podemos, i aquest partit és impossible que arribi mai a tenir majoria per governar aquesta Espanya estàtica, com a molt ho farà pactant amb un PSOE que de cap de les maneres acceptarà aquest referèndum. Per tant, no és cap error haver tirat endavant sense esperar més temps una cosa que sabem segur que mai no arribarà.
reflexiones
04/10/2017
17:35
Resumiendo: o DUI y sus nefastas consecuencias (que los del PdCat conocen muy bien por eso andan tan agobiados) o tendremos que volver a la realidad pura y dura. Unas elecciones donde toda la gente podrá votar con tranquilidad porque es el único camino legal, como no lo repiten una y otra vez aquí o en Pekin
Vivimos en el mundo del s XXI y parece que nadie se ha enterado. Quizá porque falta reflexión y sobra tecnología.
En todo caso todos hemos salido perdiendo ... Porque los del Mambo y los que se aprovechan de ellos, se van a enfadar y mucho
W20
04/10/2017
21:16
ESP està obsoleta i li cal una actualització i un programa nou.
Sobre "reflexiones"
05/10/2017
11:37
de debò creu que els únics que pensen que ara ja s'ha de fer una DUI són els cupaires?

un altre que viu en el seu món de yupi; què dolent que arriba a ser aïllar-se de la societat que t'envolta!
reflexiones
06/10/2017
17:26
No se precipite, ya nos lo explicará el martes por la tarde el Sr Puigdemont.
Sobre "reflexiones"
09/10/2017
16:21
digui el que digui el Sr Puigdemont dimarts, la meva afirmació és igualment certa
reflexiones
11/10/2017
14:58
Usted no hacía ninguna afirmación, hacía una pregunta:
"de debò creu que els únics que pensen que ara ja s'ha de fer una DUI són els cupaires?
1.- Usted sabe lo que creo y lo que no creo yo?
Sabio, políglota y polititulado y, además, adivina el pensamiento ajeno. Perfecto presidente de la Nueva Republica
2.Su alusión a los mundos de yupi y al aislamiento muestran que le ha traicionado su subconsciente y refleja su estado de ánimo
Mundo de Yupi es como la Itaca a donde nos dirigen aislándonos de la sociedad que nos rodea ( el mundo)
Nunca mejor dicho. Allí vamos...
Ya ha hablado el Sr, Puigdemont pero habla en clave para no pillarse los dedos. Como siempre!