inde
04/11/2017
11:10
Endavant President!
Un conte per a indepes
04/11/2017
12:43
Pues yo le voy a votar. Nunca he sido independentista pero vistos los acontecimientos y la actitud antidemocrática de España me he convertido y ahora voy a luchar por esa ideología.
el abogado del diablo
04/11/2017
15:31
http://www.lavanguardia.com/politica/20171104/432590998687/erc-elecciones-21d-presos.html
La secretaria general de ERC, ha planteado que la formación sopesará no acudir a las elecciones del 21-D .En cualquier caso, el consell nacional de este sábado ratificará que acudirán a estas elecciones para darles “legitimidad”
Las elecciones son inconstitucionales ,
quién las desinconstitucionalizará
El desinconstitucionalizador que las desinconstitucionalizare
buen desinconstitucionalizador será,”
Unas horas después del comunicado del Sr. Puigdemont, ERC empieza a dudar de si ir o no a las elecciones. Por qué le entran ahora las dudas? Pretexto para no ir con el Puigdemont?
Más enredo...?
Conta amb el meu vot
04/11/2017
15:33
Has demostrat tenir un par de collons.
con la conciencia muy tranquila
04/11/2017
20:37
Cuanto dinero nos ha costado el proces?,mientras tanto plantas de hospitales cerradas, niños en barracones en los colegios, farmacias sin pagar, lista de espera por no tener medicos suficientes etc...
no compteu amb el meu vot
04/11/2017
21:43
Bé, els polítics del procés tenen peles per superar la crisi i no els importen les retallades en sanitat, educacíón i serveis socials. Això ho consideren un lleu dany col•lateral que a ells no els afecta. I el prioritari és tirar els diners dels nostres impostos a aconseguir l'ideal de la República catalana. O a omplir-se les seves butxaques amb el 3%. Per això els resulta insuportable el que pels altres és habitual. Pensen que mereixen tracte especial , perquè ells ho valen , I quan han de pagar multes, es fan els pobres i demanen caritat als afectats per les retallades.
Els vassalls i els seus senyors amb un parell de collons!!!
discurs del passat
06/11/2017
11:58
com que els espanyolistes no tenen cap més argument racional contra l'independentisme més enllà de què és inconstitucional, alguns repetiran el discurs de les retallades de CiU fins l'eternitat, ignorant que les retallades són cosa del passat i que CiU ja ni tan sols existeix

suposo que és un reflex del que és l'espanyolisme a Catalunya: cosa del passat
discurs del passat, del presnt i del futur de indicatiu
06/11/2017
12:59
com uns altres es limiten a repetir el discurs del victimisme i l'Espanya ens roba. Només que el discurs d'aquests altres és fals.
discurs del passat
06/11/2017
16:38
l'expressió "Espanya ens roba" pot ser tan desafortunada com vostè vulgui, però la idea que hi ha darrera és tan vigent avui en dia com fa deu anys: el dèficit fiscal de Catalunya és un fet que no nega ni tan sols el govern espanyol

però novament retoma vostè un discurs del passat: avui, novembre de 2017, a la gran majoria d'independentistes ja ens importa molt poc l'argument del dèficit fiscal; ara el conflicte entre Catalunya i Espanya ja s'ha convertit en una qüestió de drets humans i nacionals, els diners han passat a segon terme
Jajaja
06/11/2017
19:30
Cuanto más tienen que tragar los socialistas ...PEDRO SÁNCHEZ DIJO . NO ES NO ..RAJOY ES UNA MANZANA PODRIDA Y HAY QUE SACARLA DEL GOBIERNO ..JAJAJA ..HALA SOCIATAS ,A TRAGAR..MÓVILIZO Y ENFRENTÓ TODA LA MILITANCIA .PLANTÓ CARA A TODA LA VIEJA CÚPULA Y AL FINAL ACABÓ APLAUDIENDO EL 155 DE RAJOY ..JAJAJA ..SE PUEDE SER MAS PINOCHO??? NO ES NO ..
> discurs del passat
07/11/2017
08:21
1,Ni tan sols ens importa ja si som una República independent encara que ho vam celebrar en el seu moment,
Ara solament ens importa tractar de convèncer al món que saltar-se la Constitució és democràcia. Per a això, vam fer nostres pròpies lleis del referèndum il•legal .El il•legal es transforma en legal en passar per les nostres mans. Perquè democràcia és complir les lleis que imposem nosaltres, aquestes són d'obligat compliment com amenaçava el sr. Llach quan advertia als funcionaris. Però és evident que no és així perquè els funcionaris segueixen obeint les lleis que emanen de la Constitució.
2.El finançament injust(o solidàri) afecta també altres CCAA que són menys victimistes
discurs del passat
07/11/2017
11:47
El que és il·legal és atemptar als drets humans de les persones i als drets nacionals dels pobles. L'Estat espanyol no està exempt de respectar les lleis internacionals i la jurisdicció no s'acaba al Tribunal Constitucional o el Tribunal Suprem espanyols.

Qui diu que no es queixa del dèficit fiscal? El País Valencià, p.ex.? Potser no ho feia mentre hi governava el PP, però tots hem sabut per què: els dirigents anaven ben sucats i els importava ben poc el país. Però l'informo, per si no s'ha assabentat, que això ha canviat. Ha tornat a recórrer a un discurs del passat. Actualitzi's, home, actualitzi's!