el President parla del passat
13/11/2017
15:58
El President deixa clar que aquest possible encaix amb Espanya era possible fins que va arribar Aznar, després aquest encaix ha quedat barrat.

Crec que s'ha de ser molt il·lús per pensar que Espanya pot tornar en un temps raonablement curt a la situació política que estava abans d'Aznar. I el que és pitjor, és encara més il·lús confiar que ho faria d'una manera permanent: no van passar ni 20 anys entre la fi del franquisme i l'arribada al poder del neofranquisme.

Estic convençut que Puigdemont també és conscient d'això, i que les seves declaracions es refereixen a un intent del passat que ja no es pot tornar a repetir. Quan parla de "acord", es refereix a un acord pel referèndum pactat.
> intérpret del President
13/11/2017
16:29
Vostè està en el cap del sr Puidgemont?
Crec que, aquesta vegada, no ha llegit els seus consells el sr, Puigdemont. I ho va a haver d'assumir vostè encara que no li agradi
el President parla del passat
14/11/2017
16:21
jo no sóc al cap del president, però qui ha redactat aquest article del TT, tampoc

per tant, tan vàlida és la interpretació daquest article del TT com la meva com la de qualsevol altre; si vol, exposi vostè la seva, que també serà igual de vàlida sense necessitat de menystenir la dels altres
Casperle a el President parla del passat
14/11/2017
18:38
Suposo que serà igual de vàlida la interpretació de la Forcadell dient que de DUI res de res, que va ser tot molt simbòlic, o del Tardà avui dient que no hi ha independència a Catalunya perquè no ho vol la majoria social, etc...oi senyor? Amb victimisme i fabulació no es construeixen republiques.Accepti-ho amb dignitat.