ondia
14/11/2017
21:32
Olé!
MARE
15/11/2017
00:07
i que fam aqui 800tios?
a la MARE
15/11/2017
09:08
Esos "tíos" que dices tú ,afortunadamente para ellos, no te tienen a ti de sobrino. Y para sus "sobrinos" es una tranquilidad tenerlos cerca viendo que existen otros "tíos" que montan trifulcas y quieren imponernos su voluntad.
ara ja podenallotjar-se a hotels
15/11/2017
12:49
Ara ja els poden posar en hotels perquè, amb el 155, ja tenen carta blanca per a la repressió i ja han començat a multar les persones que es manifesten davant els hotels on s'allotgen, com està passant a Reus.

Amb el 155, ja s'està reprimint el dret a manifestació. Ergo, amb el 155, Espanya ha deixat de ser un Estat on es respecten els drets civils, ergo Espanya ja no és un Estat democràtic.
prohibit el pas a la discriminació!!!
15/11/2017
14:46
prohibit el pas a la discriminació
És que no pot allotjar-se un a l'hotel que li doni la gana?
Això com es diu?
I per què pot allotjar-se vostè en un hotel i uns altres no? Hi ha un requisit especial per allotjar-se en un hotel? Aviat posaran un braçalet a persones que no són ben rebudes com en certes comunitats feixistes o xenòfobes. A la seva casa vostè pot rebre o no a qui vulgui. O pensa que Catalunya és seva?
> a la MARE
15/11/2017
14:59
montar una trifulca para imponernos su voluntat es precisamente lo que vino a hacer la Policia Nacional y la Guardia Civil el 1 de octubre

y si aún están aquí es por si tienen que muntar otra trifulca similar; seguro que ganas no les faltan: "a por ellos, oeeee"
Que marxin d’una vegada!!
15/11/2017
15:29
Tant s’omplen la voca d complir la llei i resulta q a Catalunya estan prohibides les pilotes de goma i aquests personatges han tret un ull a una persona i no passa res...Apallisen indiscriminadament a la gent i no passa res...Han punxat les rodes dels cotxes d uns quants pobles i no passa res, munten un pollo a un restaurant d Barcelona amenaçant i agredint al personal i no passa res, es camuflen d paisants per anar a increpar als consellers a l’aeroport i no passa res...
Potser q marxin cap a casa d’un cop perque personal així no ens fa cap falta!
Passen moltes coses> que marxin ...( els mentiders)
15/11/2017
16:25
Passen moltes moltes coses
Passa que tots els que han estat mentint i vulnerant les lleis de l'Estat de Dret , ara passen pels tribunals, com en qualsevol Estat democràtic, acusats de greus delictes. I com estaven acostumats al fet que no passava gens, ni es creien que podria passar el que hagi d'haver passat fa temps´
Per això, ara, molts ja van canviant el discurs.
A això es referia el sr, Junqueras quan deia que, de seguida, passarien moltes coses difícils d'entendre.
Estàvem avisats!!!
Que marxin!
15/11/2017
16:51
No volem les forces d’ocupació, que se’n vagin duna vegada!
Potser algún dia haurien de jutjar al ministre Zoido per malversació d recursos públics.... encara q vulguin amagar el malvaratament només el personal dels 3 vaixells al dia valia 60.000€ x dia comptant q porten mes d 2 mesos i que hi ha un munt d policies mes repartit en hotels q també cobren i gasten s’han malgastat un munt de diners....
Per cert que només han treballat el dia d les eleccions per anar a apallisar a yayes
Ah...però això no és important
RE prohibit el pas a la discriminació!!!
16/11/2017
11:31
De vacances amb les seves famílies són benvinguts als hotels de Catalunya si volen venir. El mateix li puc preguntar jo: quin problema hi ha en què Carles Puigdemont, Antoni Comin, Lluís Puig, Meritxell Serret o Clara Ponsatí s'allotgin a hotels de Brussel·les? Que potser duen un braçalet que diu que no poden?

No tergiversi. Aquí no estem parlant del dret de les persones a allotjar-se a un hotel, sinó de si és pertinent que un cos de seguretat de l'Estat utilitzi els hotels per imposar una vigilància i una coherció policial altament violenta que una àmplia majoria dels catalans considerem intolerable.
tot manipulat
16/11/2017
16:49
Les eleccions estaran trucades. Ja saben com fer que la majoria no pensi en la independència. INDRA és especialista.
>RE
16/11/2017
20:13
1.-Els fugitius a Brussel.les tenen mesures cautelars judicials
Els ciutadans sense problemes amb la justícia, siguin lampistes, mestres o mossos d'esquadra.tenen els ,mateixos drets
2. No van ser actuacions "altament violentes• les dels mossos contra manifestants pacífics protestant per mesures socials, asseguts en places. Empentes, porras i pilotes de goma, cares ensangonades i una dona bòrnia= La diferència és que aquella violència estava avalada per la Gene i per tant no era violència. Els Mossos la força de seguretat de la Gene complint amb el seu deure ?
3.el 1.0, tots els manifestants eren pacífics? Per què van demanar ajuda ales forces de l'Estat, si la manifestació era pacífica.
> tot manipulat
16/11/2017
20:29
Les trucaran els mateixos que van trucar el referendum? Ara ho tenen més difícil per fer-ho
Mentres anem enmascarant...
17/11/2017
09:13
Si, ara vindran els rusos a distorsionar les eleccions o no has sentit al Dastis?...Aquest home a Europa cada dia fa mes el ridicul.
Per cert, a partir d gener el BCE deixa de comprar massivament deute public espanyol i el fons d garantia d pensions esta buit...Això ho explicaran els partits q recolcen al govern amb el 155? Podria ser una bona pregunta d cara a les eleccions.
Mentre parlem de la”amenaza secesionista”no parlem d tota la corrupció i d problemes molt greus
A > tot manipulat
17/11/2017
10:31
vostè no tergiversa; vostè senzillament menteix
RE
17/11/2017
10:47
1. Quan van allotjar-se a Brussel·les no tenien establerta cap mesura cautelar i la caverna els va vilipendiar igualment. A més, ja veurem avui què opina el jutge belga sobre les mesures cautelars que ESP pretenen imposar.

2. Sí, i per això la direcció dels Mossos ha demanat disculpes posteriorment i s'hi van prohibir les bales de goma. Però és evident que les direccions de PN i GC no tenen cap intenció de demanar disculpes ni corregir res sobre el 1-O, ben al contrari han declarat secret d'Estat aquella actuació perquè no es pugui investigar i ara diuen que condecoraran els agents.

3. Si no tots, el 99,9% ho van ser malgrat que ens estaven matxacant!
Qui diu que va demanar ajuda a qui?!
els que menteixen i vilipendien>RE
17/11/2017
14:48
http://www.lavanguardia.com/politica/20171117/432939905022/marta-rovira-gobierno-ejercito-muertos-calle-catalunya.html
… aquesta violència no seria com a conseqüència dels possibles enfrontaments més o menys espontanis entre unionistes i secessionistes als carrers, sinó per l'acció directa del Govern a través de l'Exèrcit. “fonts solvents i contrastades” del Govern van fer arribar a Puigdemont i a Junqueras la possibilitat d'un “escenari de violència extrema amb morts al carrer”.
El fiscal de l'Estat ha d'actuar en conseqüència, cridant a declarar a tots els que han intervingut en aquesta faula i si no ho poden demostrar, presó incondicional.
Quins són els mentiders ho saben tots ara
> RE
17/11/2017
15:50
"Qui diu que va demanar ajuda a qui?!

Pero sólo lee el Vialweb?

http://www.lavanguardia.com/politica/20171001/431697767757/los-mossos-piden-por-escrito-apoyo-de-policia-y-guardia-civil-en-233-colegios.html

Barcelona, 1 oct (EFE).- los Mossos d'Esquadra han enviado esta mañana un escrito pidiendo colaboración de Policía Nacional y Guardia Civil en 233 colegios electorales del referéndum, porque "necesitaban ayuda para dar cumplimiento a la orden judicial".

En rueda de prensa Millo ha enseñado el escrito, enviado por correo electrónico y firmado por el comisario superior de coordinación territorial de los Mossos, Ferran López, en el marco del Comité de Coordinación de fuerzas policiales.
RE
17/11/2017
17:16
Doncs no ho recordava, per això li ho he preguntat! Em sorprèn que li molesti que li demanin aclariments!

Doncs sí, sí que van estar molt disposats a "ajudar" els agents de la GC i la PN aquell dia. Es van cobrir de glòria! Suposo que és vostè conscient que la major part dels catalans pensem que valia més que aquell dia no haguessin "ajudat".
què volen aquesta gent
17/11/2017
21:07
Tots aquests amagats als vaixells hi són per alguna cosa, no?
No són els que havien d'assaltar el Parlament per terra, mar, aire i clavegueres?
por qué necesitaban ayuda loa mossos?>RE
17/11/2017
22:07
lo que es evidente es que la policía catalana . obedeciendo a sus jefes, no cumplió con las órdenes judiciales y muchos mossos obraron contra su propia conciencia y se sintieron avergonzados
https://www.elconfidencial.com/espana/cataluna/2017-10-05/cataluna-independencia-mossos-guardia-civil-pasarela_1455534/

Hay un grupo considerable de Mossos d’Esquadra indignados con el papel que ha jugado su cuerpo policial en los días previos al referéndum de independencia y, en especial, con la pasividad mostrada el 1 de octubre al no retirar las urnas antes de que abrieran los colegios.
Vuelvo a preguntar: por qué utilizaron de escudos humanos a niños en una actuación "pacífica"?
rodriguez
17/11/2017
23:57
El ministerio del interior y su ministro se han cubierto de gloria por su falta de previsión. Así no se trata a los cuerpos y fuerzas de seguridad del Estado que se han visto obligados a soportar condiciones de habitabilidad indignas en el famoso barco “Piolín”, donde la comida no ofrecía ninguna garantía de higiene. Creo que se merecían más respeto.
> rodriguez
18/11/2017
11:25
La mayor falta de respeto a un policía sea cual sea el cuerpo de seguridad en el que milite es que sus superiores les órdenes que vulneran los mandaros judiciales que eana de a Constitución que para entrar en el cargo se han compremotido a cumplir.
Y tener que actuar en contra de lo que saben que es su deber, perjudiocando a compañeros de otras fuerzas de seguridad
http://www.elmundo.es/cataluna/2017/10/04/59d52fbd22601dcd358b457b.html
« 14 horas sin salir de la base. Cuando llegaban avisos de las UIP [antidisturbios de la Policía] pidiendo ayuda, nos ordenaban no acudir. Dos compañeros tiraron el uniforme al entrar al vestuario. Yo pedí disculpas alprimer UIP que vi"
Pep
18/11/2017
16:29
Bon vent i no cal que tornin, ja vam tastar la seva violècia l'1-0.
Vergonya!
18/11/2017
17:47
El q es un perill nacional i una vergonya es q la policia nacional i la guardia civil no passi informació als mossos d’escuadra sobre terrorisme internacional. El Iman autor dels atemptats treballava amb el CNI i no van ser capaços de dir res. Vergonya d policia q posa en risc la seguretat d totes les persones per temes politics
> vergonya
19/11/2017
15:21
els mossos no investiguen, si no l'hi ordenen des de l'Estat? No és competència seva la seguretat ciutadana en CAT?
Tants mesos emmagatzemant bombones de butà en el mnucipi d'Alcanar no era motiu de sospita?

Quan des de l'estranger es va demanar al mosso recaptar informació sobre l'Imant, va posar el zel degut per informar-se?
http://www.lavanguardia.com/politica/20171118/432954124996/el-cni-admite-que-tanteo-como-confidente-al-iman-de-ripoll.html
"... treballar amb confidents no és delicte. Totes les policies i serveis secrets disposen de protocols que regulen la relació amb aquests informadors"
Tirar la culpa als altres sense admetre la seva responsabilitat és fàcil...