Isabel
02/12/2017
16:19
Que valientes, después de todo lo que han dicho de España y su justicia ahora piden ser excarcelados prometiendo respeto al marco constitucional y aceptando el 155 ... el marco constitucional así como la aceptación de la aplicación en Cataluña del artículo 155 de la Constitución porque si fuera de otro modo, no se presentarían a las elecciones del 21 de diciembre.
VISCA CATALUNYA LLIURE!
02/12/2017
18:23
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS JA! VISCA LA TERRA, LLIURE!!!
experiencias inusitadas
02/12/2017
19:29
Por una vez, nos permitimos cometer un acto ilegal presentarnos a unas elecciones ilegales pero solo lo hacemos pata defender la democracia.
Podía haberlas convocado nuestro president pero entonces hubieran sido legales y eso no molaba.
Queríamos cometer una ilegalidad por lo menos una vez en nuestra vida para ver cómo se siente uno.
No s’omplin la boca de legalitat
03/12/2017
16:30
En nom d’aquesta “legalitat” tant pura es trepitgen els drets d les persones com el de presumpció d’inocència fins q es dictamini el contrari. Quan una persona pacífica i sense cap indici de fuga és empresonada preventivament sense judici per motius polítics es diu PRES POLÍTIC.
>No s’omplin la boca de legalitat
04/12/2017
09:55
1.Els qui han viscut en les seves carns ser un pres polític i organismes internacionals experts en la matèria protesten per la banalització del terme. Fins i tot molts que abans utilitzaven aquest terme ara parlen amb més propietat de " polítics presos ". Perquè no estan presos per ser polítics sinó per haver comès presumptament delictes que se'ls imputen.
2. A la seva declaració a la AN, en negar-se a col·laborar amb la justícia per aclarir el tema , la jutge prenc les mesures cautelars oportunes.
3. L'actitud dels imputats que van declarar davant el TS va ser diferent per això les mesures cautelars van ser diferents

P.D. Tindrem una República sense legalitat on vostè será el jutge?
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!
04/12/2017
11:31
Els Jordis no són polítics i els han empresonat per les seves idees i als polítics q avui no deixen sortir de la presó també, perquè no hi ha cap motiu sinó q no es dobleguen a dir el q el jutge políticament vol sentir. És un judici polític per tant són PRESOS POLÍTICS!
LES PERSONES SON INNOCENTS FINS QUE EN UN JUDICI AMB GARANTIES ES DICTAMINI EL CONTRARI. Això és el q hauria de passar en un estat d dret normal i en una democracia, per desgracia vivim en un país on això no existeix