bedorch
05/12/2017
13:54
És evident que temen que la justicia belga no reconegui els delictes de rebelió i sedició i deixi la justicia espanyola en un espectacular ridícul europeu. Però mantenen íntegra l'acusació dins d'Espanya i el President i els Consellers serien detinguts tan bon punt retornessin a Catalunya.
No digueu que no fa fàstic la venjança en mans de la justicia.
mal panorama per els fugats
05/12/2017
15:54
1.Les lleis de cada Estat estan recollides en la seva Constitució.
2.Els Estats democràtics no interfereixen en la Constitució dels altres Estats.
3.Els delictes comesos en un Estat han de ser jutjats aplicant les de l'Estat on es va cometre el delicte.
4.Escapolir-se després de cometre el delicte diu de la covardia del delinqüent.
5. Com diu el jutge del TS no és de justícia que, estant imputats dels mateixos delictes, pretenguin els escapolits tornar al seu Estat sense adonar davant la justícia dels delictes que se'ls imputen, com ho han fet els qui no han tingut la covardia d'escapolir-se.
6.A la justícia belga se li ha llevat un gran pes de damunt. I els escapolits poc suport han rebut
el gran dilema del sr. Puigdemont
05/12/2017
16:33
http://www.lavanguardia.com/politica/20171205/433437929050/jaque-a-puigdemont-juez-ordenes-detencion.html
la euroorden de detención cursada por la Audiencia Nacional fue contestada por Puigdemont con un contraataque que colocó a la justicia belga ante el dilema de entregarle o poner dificultades.
La decisión tomada hoy por el juez del TS acaba con esa disyuntiva y coloca en difícil posición al Puigdemont: cada día de campaña será una jornada menos antes de su regreso a Catalunya. Porque volverá, es candidato en las elecciones del 21-D. Y cuando regrese, será detenido, porque la orden de busca y captura sigue vigente en España. Si no vuelve, en qué quedaría su contrato con el electorado?
> mal panorama per els fugats
05/12/2017
23:46
Diu: "Escapolir-se desprès de cometre el delicte diu de la covardia del delinquent".
1. Quin delicte han comés ? Que els han jutjat ja ? Que és jutge vostè ?
2. Van marxar lliurement abans de l'ordre de detenció. Ara aquesta ordre ha sigut retirada. Escapolits de què ? Més respecte amb les paraules, si us plau.

Les TVs de Brussel.les avui en van plenes d'aquesta marxa enrere del jutge espanyol. Hi ha qui diu que la justicia belga està estudiant denunciar l'espanyola per com ha anat tot plegat.

Montesquieu: "No existe tiranía peor que la ejercida a la sombra de las leyes y con apariencia de justicia".
mal panorama per els fugats
06/12/2017
10:17
1.-Es pot dictar ordre de detenció abans que un s'hagi escapolit? Es van marxar a mitjanit sigilosament sense avisar ni als seus companys (hores després de proclamar-se la república en el parlament) que els esperaven , al matí següent, en una reunió. O els covards van ser els que es van quedar? Hi ha qui crida astúcia a la covardia i a la mentida però la seva actitud va perjudicar als altres imputats que no van ser tan “astuts”
2.-S'ha retirat l'ordre de detenció a l'estranger perquè tornin lliurement i puguin fer campanya a les eleccions en què es presenten com a candidats. Abans hauran de declarar davant el jutge sobre els delictes que se'ls imputa i sotmetre's a les mesures cautelars
> mal panorama per els fugats
06/12/2017
11:30
Ja l'entenc amb vostè. Vostè és d'aquells del "A por ellos !!", però desenganyi's la democràcia i la civilització són una altra cosa.
Juanjo
06/12/2017
11:58
Contra el separatismo:

http://www.lavanguardia.com/politica/20171205/433442929305/savater-es-favorable-a-menos-naciones-sin-estado-y-mas-estados-sin-naciones.html
mal panorama per els fugats
06/12/2017
16:19
l'insult és l'únic recurs dels qui no tenen discurs
mal panorama per els fugats
07/12/2017
15:12
" però desenganyi's la democràcia i la civilització són una altra cosa".

Timermans, hoy mismo sobre la peregrinación a Bruselas.

-"Nadie puede escudarse en un voto o una causa democrática para saltarse la ley. Si no estás de acuerdo con ella, puedes organizarte para cambiar la ley y la constitución".
" "Lo que no es permisible en un estado de derecho es simplemente ignorar la ley, utilizar un voto "democrático"( o no) para decir que por causa de la democracia se va a ignorar la ley. Esto en un estado de derecho no funciona.
fgh
09/12/2017
15:48
ES CASI IMPOSIBLE EN TAN POCO TIEMPO HACER TANTO DAÑO