Per cert
02/03/2018
10:36
El consell comarcal tenia preparades unes pasarel.les per al Riu i que varis mitjans vau publicar que s'instalaven abans de finals de l'any passat... Què ha passat amb aquest tema? Algú es pensa que la gent de Tarragona som rucs? Com és que els mitjans de comunicació no perseguiu aquests temes per aconseguir entre tots que alló que publiqueu sigui una realitat? em sembla que viviu publicant des de una despatx i no perseguiu gaire els temes que interesen al ciutadà. Tampoc heu fet cap seguiment de l'exit o fracàs de les darreres plantades de Repsol o de com van destruir ells mateixos el tram entre el pont de santa tecla i la carretera de valencia que estava també amb gespa i amb els camins-
APACH!!
03/03/2018
10:48
QUE GRACIOSO ES NUESTRO AYUNTAMIENTO.
PRIMERO QUIERE DESTRUIR MILES DE ARBOLES EN LA BUDALLERA Y LUEGO REPLANTA 50 PLANTONES PARA QUE CREZCAN EN EL RIO.
!VIVA EL ALCALDE,!!! QUE WAPO Y LISTO ES!!!
Att: Per Cert
03/03/2018
17:52
Se creen que los vecinos que vivimos a parir de la imperial tarraco a Juan XXIII SOMOS TONTOS, pues de momento somos MUCHOS a los que ya no nos engañan. Viviendo aquí en el francolí, violador, ladrones en pisos, en coches, grafitis, traficantes, botellones, incívicos con perros, suciedad, el francolí destrozado y sin pasarelas etc etc. SOLO HACE FALTA MIRAR AL PASAR POR LOS PUENTES.Con 4 comisarias (mosos, urbana, g.civil y policia) y nadie ha patrullado NUNCA a Pie. Pero llenarse la boca con Repsol y Fundaciones se creen que nos dan peixet! Tarragona ya ha decaído demasiado.
Ex-Usuari del Parc
06/03/2018
11:48
Ja no hi vaig pel Francolí, me fa pena i me deprimeix veure com està des que ho gestiona el consistori de Ballesteros, si no ha estat capaç d'aturar la decadencia de la zona comercial i el centre de la ciutat, que voleu esperar d'una zona que amb ell no l'importa gens? Apostem que després dels Jocs privatitza la gestió i quan plegui arreplega la part que l'hi toqui per a que mentre sigui polític no l'hi poguem reclamar res?
Att: dels Tarracus
09/03/2018
08:35
El Parc podria ser el nostre Central Park, Hide Park, a la nostra ciutat i és LA VERGONYA DE LA NOSTRA CIUTAT, junt amb la pasarel.la de ciment, tabacalera, fortí de la reina, monuments, Rambla Nova i la resta de ciutat MORTA comercialment.