Memòria
14/02/2019
08:59
El POUM expropiador que va voler implantar el consistori no s'oblida. No toqueu aquest tema que hi ha molta gent que encara en parla. No es bon aliat el tema inmobiliari amb el teu cognom en epoca pre-electoral. Aboga més per fer la reparació de la ciutat per als ciutadans com va fer el teu pare ajardinant el francolí, la Rambla, el Corte Inglès etc... recuperem la ciutat i despres ja podras fer plantejamentes de habitatges particulars.
No t'oblidis
15/02/2019
09:19
Treure o fer alguna cosa amb el mamotreto del Miracle, Tabacalera, Jaume I, Banc Espanya, Asfalt de la Rambla, la Presó, la política d'aparcar i els parkings de la ciutat, fer que el bus el faci Gratuit Ballesteros i sino que haguès callat, recuperar instalacions esportives MUNICIPALS A LA CIUTAT, asfaltar carrers, netejar-la, promocionar-la, fer que la Guardia Urbana patrulli a peu. Quan tinguis totes aquestes prioritats cubertes podras fer habitatges perquè hi hauràn osties per construir-los o rehabilitar-los
on és el dret a l'habitatge
14/03/2019
12:04
El pitjor que es pot fer és no fer res i deixar el lloguer al lliure mercat de l'oferta i la demanda.
És sabut que comprar un habitatge està pels núvols i més si et deixes enganyar en el món de la hipoteca, que vol dir hipotecar-te en persona, no pas el pis; resulta que pots quedar-te sense pis i seguir pagant-lo a la banca que te l'ha fotut. El més bo és que, ara que es parla tant d'inconstitucional, la Constitució no es compleix moltes vegades i no passa res.
VEU CIUTADANA
17/03/2019
19:29
EL PASADO SIEMPRE VUELVE DURANTE LA NADALIA DE CASI VEINTE AÑOS HEMOS TENIDO ACOPIO DE CASI TODO EL TERRENO CON POSIBILIDAD DE URBANIZAR , BUDALLERA , AVENIDA ROMA , RABASSADA TODO CON UNAS ACTUACIONES RESPECTO A LOS ENTONCES PROPIETARIOS NO EN TODOS LOS CASOS , LA PARTE ALTA CON EL LLAMADO PEPA , HA SIDO CASI IMPOSIBLE DE REHABILITAR, LAS PARTE BAJA IDEM DE IDEM Y AHORA VIENES EL HEREDERO QUE VIVE EN NUNA CALLE QUE SE COME PARTE DE LA CALLE SINUNA ACERA , QUE DA ACCESO A LOS MUSICOS QUE EL NOMBRE LE VA QUE NI PINTADO, LOS EDIFICIOS EMBLEMATICOS Y RESTOS ARQUEOLOGICOS EN TOTAL ABANDONO .
INCREIBLE QUE NO SE HAYA INSTRUIDO POR PARTE DE LA UNESCO UN EXPEDIENTE SANCIONADOR POR EL ESTADO ACTUAL
JoanMiquel
04/04/2019
14:58
Hòstia amb les Terres Cavades! Quina caaaaaaara
dieu la veritat, no enganyeu.
11/05/2019
21:52
Construir habitatges vol dir crear pisos on viure; però, que es puguin comprar d'acord amb el sous que hi ha i el nivell adquisitiu del ciutadà.
Tot el que no sigui així vol dir fer habitatges per vendre'ls al millor postor i fer negoci privat.
prostitució
19/07/2019
19:35
Per què incompleixen la Santa Constitució... i no passa res?