Ballesta
07/09/2019
23:04
No creo que sirva para mucho, aparte de generar más gasto. Lo que hay que hacer es hacer funcionar lo que ya tenemos (guardia urbana, contrata de limpieza, etc.), que ya está pagado.

De todas maneras, hay que reconocerle a Ciudadanos que sean proactivos, cosa que no se puede decir del alcalde actual: no sé qué será de él cuando se le acabe el filón de las fiestas (San Magín, Santa Tecla). No se le ve liderazgo ninguno: muy parado y sin ideas propias.
sigueu efectius
08/09/2019
21:33
Si de debò voler eliminar l'incivisme no es grateu tant la closca, una forta multa i no els hi quedaran més ganes de repetir.
Res millor que tocar les butxaques dels incívics
09/09/2019
04:51
Jo sempre he estat defensor de les sancions duríssimes per temes d'incivisme, m'és ben igual el partit que les proposi. Quan el que fa una pintada a una paret o a un monument (pitjor encara) se li fa pagar una quantitat que faci que se li passin les gane de tornar a pintar i si a sobre l'han de netejar ells mateixos, s'acaben els romanços. Suposo que això en els temps moderns de la tonteria i l'absurditat que estem vivint, alguna associació d'aquestes que xupen de les subvencions públiques em vindria a dir que això atempta contra el bé del delinqüent, que és immoral o alguna parida de per l'estil.