Jordi Roca
24/11/2009
22:21
El problema dels aeroports explotats per una empresa al nostre país és la manca de missatges positius que pateix la competència o la excel·lència.

Massa gent no vol que ningú guanyi diners per donar un servei.

Així, els serveis públics d'ocupació fracassen tot costant milions d'euros però si una administració arriba a un acord amb una pàgina d'Internet que sí funciona i es posarien les mans al cap.

La gent prefereix misèria polititzada que bons serveis on algú que no sigui col·locat o beneficiat pel partit socialista guanyi diners.

Així tenim els índexs de Gini i l'augment bestial de les desigualtats. Això sí, molt progres.
Artur
25/11/2009
19:33
Ahir mateix, Juan Ignacio Lema, director d'AENA explicava en el diari Avui que la manca de competitivitat del Prat venia per l'alt cost salarial dels controladors. Els nostres controladors, deia, són els menys competitius de la Unió Europea. En paraules textuals: "Tenim controladors que, comparats amb els britànics, guanyen el triple i produeixen la meitat: aquesta és la situació. No som competitius, però estem fent tot el possible per negociar un nou conveni col·lectiu"
Els Pallaresos
26/11/2009
23:03
Pues a mi ojala que lo cerraran el aeropuerto, porque lo unico de beneficio que me da a mi y a mi familia es un gran ruido al pasar por encima de mi casa, no puedo ni descansar en verano, ni leer ni dormir, etc. para que algunos se llenende dinero... osea que a los políticos los ciudadanos les importamos un carajo, por eso a mi cada dia me importan menos los políticos, por que solo miran por ellos y sus intereses
Artur
28/11/2009
11:16
Sr Els Pallaresos,
El comprenc perfectament. Sense voler justificar cap situació de contaminació acústica, val a dir que els sorolls del transport públic i privat, tant se val es diguin avions o autobusos d'Ematsa o de Plana, ens afecten acústicament "dins d'un horari més o menys laboral". Sé que no és excusa, però el que realment és una tortura autoritzada, un martiri decibèl·lic, és tenir un pub o discoteca sota casa de casa: allí no hi ha ni horaris, ni respecte, tan sols crits, disbauxa i bretolades deis que creuen que l'oci és un dret i insomni i patiment dels que pensem que el gaudi no és cap dret i que la llibertat dels uns comença on acaba la dels altres.
tarragonisme visceral?
01/12/2009
14:04
Ja era hora que els partits se n'adonessin que s'ha de defensar la capitalitat a la província. Ho donem per fet però, si no ens hi posem seriosament, qualsevol dia Reus acaba sent la capital del "Camp" (de Reus).