Albert Hurtado
24/03/2010
15:15
La desconfiança en el sector privat és la descomfiança en el propi esser humà, en el veí. Sempre pensant que ens vol fer la gitza.
M A P
24/03/2010
18:54
Carlos, es queda curt. Molt bé.
un
24/03/2010
20:29
perdó, no he entés bé. dius:"que el fet de que aquests aliments i molts d’altres siguin mercaderies, és la millor manera que ha inventat la civilització per tal que arribin a la gran majoria de la gent i no es produeixin racionaments, cues, baixa qualitat i tota la sèrie de fenòmens habituals a les economies planificades". Deuen haver moltes economies planificades, perquè segons l'ONU (conegut grup antisistema); el 2009 la xifra de famolencs ha
sobrepassat els 1.020 milions de persones. Si, si, convertir les necessitats en mercaderies és una gran solució, és demostra amb el dia a dia. Quanta demagògia i eurocentrisme patim. Privatitza les teves opinions, queda-te-les per tu.
Artur
24/03/2010
20:42
S'ha sacralitzat en excès el terme "públic" o "Estat", satanitzant-se els contraris, és a dir, "privat" o economia de mercat. Curiosament no pot existir economia de mercat sense l'Estat però sí que poden existir Estats sense economia de mercat. Per tant, és aquest sistema, el de lliure mercat, que fomenta l'excel·lència en tots els àmbits.

Molt bé l'article
M A P
25/03/2010
10:32
Sr un,
sempre resulta més fàcil citar algun versicle del catecisme que aportar arguments.

Com que se suposa que vostè s'assorteix d'una generosa dosi diària de nutrients, potser li aniria bé administrar millor la seva hipocresia i criticar menys el sistema que, ailàs, li permet de passada criticar allò que vulgui, com vulgui i quant vulgui, sense que res ni ningú li faci la vida impossible.
Jordi Roca
25/03/2010
22:13
Baixant el nivell el que s'universalitza és la ignorància i per tant la misèria, la pobresa, la dependència.
jo
26/03/2010
15:12
MAP, tots sabem de qui cobres i com a partir d'ara els teus amos (i tu mateix) viureu més bé del que viviu (sí, sembla impossible però és possible, ailàs)gràcies al robatori organitzat i defensant aquí per l'ultra liberal de les ulleres aquest que és tan llest que la intel·ligència no li cap al cap... ni al pap. El vermut el pagaràs tu... amb diners de tots. I totes.
M A P
27/03/2010
18:02
jo, calmi's home, que abans que es consumi cap transferència de superpoders del Costat Obscur mitjançant el meu pacte amb les forces del mal, el Gran Hermano l'haurà jubilat el proper govern. O sigui que tranqui. No podrà vostè gaudir les dolçors d'una AO a Sant Adrià del Besós, que és on pensava jo enviar-lo, però podrà seguir regalant-nos amb la seva visió autista de la realitat.
salut!