riberenc
12/04/2010
20:29
aquí tothom té molts interessos i alguns a amagar.
tarragoni
12/04/2010
20:40
en veritat, fa be, perque el cementiri nuclear ens acabara matant a tots, es a dir, un pro-cemementiri nuclear menys, un petit tant per cent menys a ubicar-lo a la provincia!
Gemma Ortega Castellví
13/04/2010
10:26
Abans de publicar res caldria verificar els fets. Poso en dubte el que es diu que va passar perquè la única cosa que es pot assegurar que és de qui depèn el CAP de Móra d'Ebre ja no és cert. El CAP de Móra d'Ebre, de moment, el gestiona l'ICS.
anonim
13/04/2010
13:22
És una vergonya que els de la terra no ens defensem. si no ho fem nosaltres? qui ho farà? La situació exposada no va ser aquesta exactament, caldria escoltar les dues versions i no incriminar al personal sense corroborar la informació! L'ego d'aquest senyor prepotent se l'està menjant...
un morenc
13/04/2010
13:22
Sóc de Móra i aquesta versió dels fets no me la crec, conec als metges del CAP de Móra d’Ebre i tots ells són persones respectables, una altra cosa deu ser que li hagin buscat les pessigolles i al final a tots en les troben.

Móra d’Ebre és una població on gairebé tots en coneixem, i el que tenim molt clar és la credibilitat d’un metge envers la del denunciant.
morenca
13/04/2010
14:55
Veig molt injustes aquestes declaracions. A Móra d'Ebre tots coneixem la professionalitat dels metges del CAP però també coneixem el tarannà del denunciant.
Es lamentable que avui día tothom tingui dret a questionar la professionalitat d'aquelles persones que estan realitzant un servei públic a la població.
T.F.
13/04/2010
15:02
Me parece muy bien lo que hizo el médico.
anonim
13/04/2010
16:16
El CAP de Móra d'Ebre no es del Grup Sagessa, és gestionat per l'ICS. Com sempre no es contrasta la informació i aixì va el país.
TT
13/04/2010
16:48
Nosaltres només ens fem ressò i reproduïm un comunicat de la Plataforma i concretament signat pel Sr. Josep Maria Alcalde.

“L’afectat va presentar una denúncia formal al mateix CAP, que depèn del grup SAGESSA, segons el comunicat"

I si té temptacions d'afegir quelcom més, també el direm que pel que fa referència al Col•legi oficial de metges de Catalunya, aquest no existeix; ja que són col•legis provincials, és a dir, Barcelona (COMB), Lleida (COMLL), Girona(COMG) i Tarragona (COMT).

Gràcies i salut!
un morenc
14/04/2010
08:51
Pues anem bé. Si els defensors del SI del Cementeri Nuclear, estan tant ben informats del que el Cementeri suposa, com de qui gestiona el CAP de Móra d’Ebre, o del Col.legi Oficial de Metges, POBRES dels que se’ls han cregut i n’estan a favor.
A més si tal com diuen:
“Els defensors de l’MTC, lamenten també el to generalitzat de crispació que, segons ells, habitualment fa servir el moviment contrari al cementiri nuclear i instem als seus “adversaris ideològics” al diàleg, LA SERENOR i a debatre arguments des del respecte”,
BONA MOSTRA DE SERENOR ÉS QUE A BANDA DE FER LA DENUNCIA HO FACIN PÚBLIC A TOTS ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ.
Amb aquestes petites mostres, es veu clarament qui són.
Un altre morenc
14/04/2010
18:06
La reacció d'aquest "senyor" que ha denunciat al doctor del CAP demostra clarament el nerviosisme que s'està apoderant dels defensors del cementiri nuclear quan veuen que la seva posició és cada cop més minoritària al territori com ho demostra la consulta popular que s'ha fet a Vinebre en la qual han votat 123 persones i ho han fet de la següent manera: 109 (88,8 %) en contra del cementiri, 12 (9,7 %) a favor del cementiri i 2 vots en blanc.
El seu nerviosisme, doncs, és lògic, que el nerviosisme es transformi en dolenteria això ja és perillós.
Un ciutadà
15/04/2010
18:04
No tenen perdó les administracions en crear la fractura social que estan creant a les Terres de l'Ebre, i tot per vulgars diners.
una usuaria
21/04/2010
10:10
Es una pena que per ser partidari d'una cosa u altra hagi d'haver tots aquests problemes. No crec que el Dr. Fuster es neguès a visitar-ho. Més aviat penso que es debió enfadar i se'n va anar disparat. Siguem democràtics i respectem als demes.
joan francesc perolada
21/04/2010
12:20
conec al dr Fuster des de fa 22 anys i la seva trajectòria professional sempre ha estat molt correcta;m,entristeix molt pensar que els diferents posicionaments sobre la uibicació d,un cementiri nuclear pugui enterbolir la tasca sanitaria pública ;d,altra banda ,el que si que és segur és que fins al moment actual el cap de Móra d,Ebre està gestionat per l,ICS.
Emma Vidal Rojas
21/04/2010
12:47
La meva opinió es que tots els mitjans de comunicació sempre haurien de poder contrastar les opinions oposades abans de publicar una notícia així que pot perjuadicar a un professional tan a nivell laboral com personal.
Jo dono el meu suport total al meu company Dr. Fuster i crec que pot tenir la consciència molt tranquil·la , hi ha molta gent que pensem com ell i podem fer un comentari i tenim dret a expresar la nostra opinió , però es penòs que hi hagi gent que tergiversa les coses i en fan polèmica per treuren un benefici a costa d'altres.
Per cert el CAP de Móra pertany a L'ICS, això diu poc de com es contrasta l'informació i s'intenta pubicar la veritat.
NO AL CEMENTERI NUCLEAR
Paqui Monterroso Segura
22/04/2010
13:19
Hace años que comparto guardias con el Dr. Fuster y no creo que actuase como manifiesta el Sr.Josep Maria Alcalde.
El Dr. Fuster es un profesional y como tal acostumbra a comportarse. El puede tener su propia opinión en cualquier tema ;como todo el mundo; y seguro que no siempre coincide con la de sus pacientes, pero estoy convencida de que eso no le impide visitarlos
Domènec Benaiges Monreal
03/05/2010
12:27
Un altre embolat de premsa i interessos polítics i econòmics que recauen sense cap fonament amb una de les professions més castigades i sacrificades, com és la dels sanitaris.
Sense cap prova i -molt em temo que amb motius infundats-, sembla que es condeni un professional com el Dr. Fuster per una cosa que ni ha fet ni ha dit. Ni tant sols el dret a la defensa i a la presunció d'inocència, potser és que la seva paraula val menys.
El CAP de Mora d'Ebre-Móra la Nova i la seva Àrea Bàsica estan gestionats per l'ICS (Institut Català de la Salut) sense cap relació amb Sagessa, (un altre error informatiu?).
Comentari eliminat
20/06/2011
12:36
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús