Comentari eliminat
23/12/2008
20:42
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Felip
23/12/2008
20:42
Sr. Hurtado, per a mi és tan important la seguretat com la dignitat.
Albert Hurtado
24/12/2008
09:25
Sr. Felip, la dignitat forma part de la moral, que creem els humans i, per tant és variable. És una concepció subjectiva i la seva discusió de caràcter filosòfic. El que vull dir és que l'indigne per vostè per mi podria ser digne i a la inversa. No entenc el seu comentari, vol dir que els plens municipals que explico en el darrer paràgraf són tant importants com la seguretat perquè formen part de la dignitat? Ciutadans creu que mentre no estiguin solucionats moltíssims problemes que tenim, és "indigne" que es malbarati el temps en "rucades".
M A P
24/12/2008
13:05
Albert: He de donar-te la raó. La "seguretat ciutadana" és un dels temes proscrits en el debat polític. Opino que el fet es deu a la combinació de dos factors: En primer lloc, els nostres representants no es senten víctimes de la inseguretat. Per tant la ignoren. Per altra banda, la majoria d'ells almenys, segueix creient un vell dogma progressista, benevolent però equivocat, que atribueix tota delinqüència exclusivament a factors socials: "Hi ha delicte perquè hi ha desigualtat i injustícia",( cosa que només és certa en alguns casos), ergo, combatre la delinqüència només es pot fer combatent els mals socials. És erroni en gran part, però prou cregut com per motivar la inacció.
Albert Hurtado
24/12/2008
17:15
MAP, gràcies pels teus comentaris. Un dels altres grans mals crònics que patim des de que vam abandonar la dictadura és la manca de contundència amb el delinquent, l'incívic, etc... La policia no és l'amiga del delinqüent ni li ha de regalar flors. Les forces de seguretat de l'Estat han de ser contundents. Casos exagerats són el tall de Barcelona dies enrrere per "estudiants" o la presa de les pistes de laeroport de Barcelona pel personal de terra (un cas de seguretat nacional). La polícia no és un ens repressor de cap règim, però no pot ser "ecoguay".
Artur
25/12/2008
10:49
Estic totalment d'acord amb vostè, Sr Hurtado. Sembla ser que el compliment de la llei, i pel que fa a la seguretat de les persones parlaríem de drets bàsics, no és tasca que desperti ànsies en els polítics. Veiem bocabadats com un error administratiu de fa molts anys remou els fonaments socials per l'enderrocament d'un restaurant però ens quedem impassibles davant de la quantitat de delictes que patim i dels que mai es fa ni es farà justícia. Per una banda es gaudeix pel compliment formal d'una llei administrativa, cosa que respecto, però ningú em parla de la meva seguretat.
ask
25/12/2008
19:45
un dels problemes és que per accedir a la policia el psicotest és de la infantil i tenim agents que només desitjen el sou sensa tenir cap formació.
Albertus Magnus
26/12/2008
22:02
Estic d'acord! No tinc ni de bon tros la mateixa sensació d'estar protegit (o sigui, vigilat) quan estic conduïnt que quan camino per un carrer qualsevol a qualsevulga hora.
Francisco García.
30/12/2008
17:11
Sr. Hurtado, veo que sigue usted fielmente el blog de C´s-Reus por las denuncias que hace usted en su artículo. Gracias por su trabajo desinteresado que realiza en totarragona desde la agrupación de Reus.
Enhorabuena por su artículo.
answer
31/12/2008
15:05
sensa sensa sensa sensa