M A P
10/05/2011
14:27
Aaaah!!!!
webs
10/05/2011
22:37
Y un huevo!!
Frankie
11/05/2011
07:18
Potser volen més imposts perquè viuen dels imposts.
Jordi Vidal
11/05/2011
19:15
Tinc un amic, treballador de tota la vida, que té una emfermetat molt fotuda, els medicaments de la qual valen una pasta. Treballador de tota la vida... i si no fos per la seguretat social no se'ls podria pagar. Jo penso a vegades que, i si m'hagués passat a mi?. Si, si fa falta prefereixo més impostos que retallades en temes tant bàsics. Si prefereixo més impostos que dependre d'una asseguradora privada per tractaments de qualitat. Si, prefereixo pagar més si fa falta pk tots tenim uns drets bàsics, a l'ensenyament, a la sanitat, ect... independentment de que cobrem més o menys, pk es tant honrat un brossaire, com un paleta, com un enginier.
Carlos López
11/05/2011
22:22
a Jordi Vidal: como dic a l'article, es poden baixar impostos sense disminuir els ingressos de l'estat, i per tant sense retallar la despesa en sanitat o en educació.

De tota manera, la sanitat pública no és cap panacea. Sempre hi ha tractaments que no pot cubrir, o llistes d'espera que en cas de malalties greus suposen la diferència entre la vida i la mort. Pretendre que és un "dret" que tothom pugui accedir al millor servei possible sona molt humanitari, però és irreal.

La sanitat privada pot ser una bona alternativa, si es deixa a la gent escollir, no com ara que la cotització a la SS és obligatòria, i amb una nòmina més reduïda la majoria renunciem per força a una assegurança mèdica.
Dani
11/05/2011
23:07
Carlos López, això teu cada dia degenera més. He obert per llegir-te i és el darrer cop que ho faig. Demà vine a insultar la manifestació tal com fas aquí i veuràs com la gent t'aplaudirà, jo inclòs.
Josep Maria
12/05/2011
00:30
El senyor López diu: "Ens asseguren que “l’eliminació d’impostos (...) només beneficia els rics i buida el tresor públic”. El problema és que dins d’aquest imprecís concepte dels rics acabem entrant sempre vostè i jo, pot estar-ne ben segur."
Suposo que en l'"imprecís concepte dels rics" hi acaba entrant ell perquè o s'hi considera o se sent còmode servint els amos però que tingui clar que jo, si més no, estic convençut que no hi acabo entrant.

Li recomano que llegeixi l'article Les retallades són innecessàries del professor Vicenç Navarro http://www.vnavarro.es/
M A P
12/05/2011
15:44
Però, això va en sèrio? hi ha uns frikies que demanen més pressió fiscal? lareòstia, tú!!
com a perfomance dadà la cosa té la seva gràcia, sí. No sé si el seu lloc idoni però seria a ARCO o esperar al Festival del Circ de Reus.
Carlos López
13/05/2011
08:25
al Dani: "vine a insultar la manifestació com fas aquí i veuràs com la gent t'aplaudirà".

Un argument intelectualment subtil... Evidentment, no m'hi vaig ni atansar. Tampoc tenia cap intenció, abans del teu "missatge".
Marisa
14/05/2011
22:25
Don Carlos aprovecha usted muy mal el tiempo, debería fichar para las tertulias de Intereconomia,yo que valoro el mio,no discutiré sus argumentaciones simples y falsas sobre sanidad publica- privada y el cuidado de la enfermedad o fiscalidad. Trabajo y pago impuestos desde los 16 años no formando parte de ese impreciso grupo de ricos al que usted pertenece o cree pertenecer. Pertenezco a una oganización de esa "recent plataforma"solo por eso pierdo unos minutos en leer y escribir
Carlos López
15/05/2011
09:32
a Marisa: Si creyera pertenecer a la clase de los "ricos" desde luego tendría un serio problema psicológico, porque en los últimos dos años he tenido que cambiar dos veces de trabajo y en promedio no he pasado de mileurista. Son cosas de una crisis que nació en USA pero que aquí ha sido agravada y prolongada por estos gobernantes tan "amigos de los trabajadores" que tenemos.
Josep Maria
16/05/2011
13:01
Doncs si vostè no forma part dels rics no entenc com defensa tant el seu benestar. Ahir llegia una referència al llibre de José Maria Aznar España puede salir de la crisis en la que s'assegura que hi ha les mateixes receptes que aplica el Sr. Zapatero. També es recomanable llegir els articles del professor Vicenç Navarro.
Carlos López
16/05/2011
18:06
Precisament perquè sóc pobre no em puc permetre el luxe de ser d'esquerres. Quan siguis gran ho entendràs, i si ja ets gran i no ho vols entendre, algun interès tindràs.
Josep Maria
16/05/2011
19:25
si ets pobre i no ets d'esquerres (encara que això de les dretes i les esquerres està una mica obsolet) acabes fent de palanganer dels rics.
jordi martí font
18/05/2011
15:06
quan siguis gran ho entendras? HOme, una mica cutre si que ets tinguis l'edat que tens. Aixo no es un tema d'edat sino de sensibilitat. I tu la tens a la planta dels peus, i encara poca
Josep Maria
19/05/2011
01:45
"Me lo decía mi abuelito
me lo decía mi papá
me lo dijeron muchas veces
y lo olvidaba muchas más."

i, així com qui no vol la cosa, ja en tinc 54, m'he fet gran, i segueixo sense "entendre-ho"
jordi
21/05/2011
14:01
La idea que les retallades fiscals milloren els ingressos fiscals ja fa anys que no se la creuen ni els que la van inventar(escola de Chicago). Fins i tot americans que no destaquen precissament per ser socialistes(Soros Buffet Gates Jobs) consideren les rebaixes fiscals contraproduents pel bon funcionament de l'economia.

PD. Dir-li a algú "quan siguis gran ho entendràs" és ofensiu, i a més a més denota una clara falta d'arguments.