las estadísticas no pasan hambre
19/06/2011
09:04
Qué fácil y qué bonito es hablar de las estadísticas, diciendo que la pobreza dismninuye y no aumenta en el mundo cuando a ti la pobreza no te toca la piel. No creo las estadísticas consiguen dar de comer a la gente que se muere de hambre pero seguro que si fueras tú o tu familia los que estuvuiérais en esa situación, lo ñultimo que se te ocurriría em mirara las estadísticas y quedarte tranquilo, como parece que estás tú. Satisfechos dilapidando de todo con nuestro consumismo, hablamos del hambre de los demñás como si fuera una estadística...Hemos llegado a tal grado de insensibilidad que nos parece normal esta sociedad consumista y vivvimos tan ricamente...
Carlos López
19/06/2011
10:00
Gracias por confirmar la tesis de mi escrito: tratas de rebatirme por el lado emocional, exactamente como yo digo que hacen todos los antisistemas o progres. Pero insisto: tu noble sensibilidad, ¿ayuda en algo a los pobres? ¿o los ayuda más que en sus países haya inversiones y que puedan comerciar libremente con todo el mundo?

Aquí somos muy hipócritas, derramamos lágrimas de cocodrilo por el hambre en el mundo, pero luego quemamos neumáticos en las carreteras para que no importemos avellana de Turquía o tomates de Marruecos.
Josep Maria
19/06/2011
12:21
Sr. López, deixi de manipular i utilitzar, com li convé, les dades de la ONU i llegeixi-les senceres.
hablemos de lo que nadie habla
19/06/2011
13:11
Parece que lo de justicia social y honradez no van bien con la fría economía. La economía no es sólo planificar estrategias, es ver por dónde se va el dinero. No teneis en cuenta a los corruptos que abusan del poder y de la fuerza, amparándose en las leyes que funcionan de manera diferente para ellos que para los demás. Nadie controlalas subvenciones ni los sobresueldos ni los cargos que se crean oara favorecer a los nuestros... habria tnato que hablar pero eso no interesa, ¿ verdad?
M A P
19/06/2011
18:59
Ben dit.
buf
19/06/2011
22:21
els turistes sexuals són genèricament els seus benamats empresaris multinacionals que de tant vetllar pel benestar del món de tant en tant es poden permetre una caneta al aire. au va...aixó destila caspa neoliberal per un tubo. buf
anonim
19/06/2011
23:59
Per a ser "el segon", Carles, no et fare cas, i evidenment, tindre bons desitjos.
anonim
20/06/2011
00:14
Perdo... He dit Carles i es Carlos.
Salut!.
Té la mà Maria - Reus
20/06/2011
11:25
Carlos a vegades hauries de mirar-te al mirall, va molt be per la salut
El Pantera Tulipán
20/06/2011
16:20
A molts els bons desitjos els duren fins que algú s'interposa entre les seves necessitats i la seva subvenció. Perquè, al final, tot acaba en això, en una subvenció.
Jordi
29/06/2011
17:37
Senyor prosistema, jo li responc d'una altra manera. Abans de tot li dic que em considero, a més a més d'antisistema, obertament comunista i independentista.

No penso que els nens hagin d'anar només a l'escola, penso que els nens han d'agafar també els fusells per expulsar l'invasor, vegem-ne un exemple:

Si occident vol acabar amb la immigració la resposta més encertada d'un immigrant seria, marxeu vosaltres de les meves terres i nosaltres deixarem de venir a les vostres. Si Pescanova no imepdís que els somalís puguéssin pescar amb normalitat com havien fet sempre no hi hauria pirateria. Què hi fot un vaixell espanyol a Somàlia? Qui és el terrorista? Foteu el camp, independència vaja.
Artur
29/06/2011
22:31
Cal veure què farien algunes persones si tinguessin al seu abast uns fusells, ésa dir, les armes. Pel que veig alguns comentaristes declarats obertament totalitaris i violents convertirien les escoles en casernes i acadèmies militars. No m'estranya, la URSS fou un dels països, en el seu moment, amb més militars.

El que m'estranya més és que aquests anomenats comunistes-independentistes agermanats amb la violència i els fusells són els que criden "fora mossos, contra la violència..." i lemes similars quan es manifesten en aquesta nostra societat oberta i tolerant. Jo no sé pas si en el seu "estat-paradís" tindríem lloc alguns dels comentaristes o col·laboradors d'aquest diari.
M A P a Jordi l'épateur de bourgeois
30/06/2011
00:10
Jordi, a Reus existeix una venerable i prestigiosa institució que l'acollirà i donarà respostaa les seves demandes. Animi's.