M A P
24/07/2011
11:40
Principalment, qui hauria de "percebre" que hi ha més vigilància i, si s'escau més sancions, són els xoriços.
De tota manera, i per pragmatisme pur i dur, "hágase el milagro...", oi?
Josep Maria
24/07/2011
20:15
Tot i estar d'acord en alguna part del seu escrit, si llegeixo coses com "Quan s’han produït actes vandàlics organitzats com els dels últims mesos, que recorden a la kale borroka del País Basc, és molt inoportú, si més no, parlar de percepcions." crec que l'adequat no és parlar de percepcions sinó de neurosis per no dir psicosis.
Johnnie Walker
25/07/2011
08:25
Els vehicles cremats no són símptoma ni de neurosis ni de psicosis, són mostres de vandalisme. I si reben suport polític, són actes de terrorisme. Els que creuen que el món es canvia cremant autobusos haurien de passar una temporadeta al Gulag més llunyà.
ara si.poquet a poquet
25/07/2011
10:52
"El que cal és una política de realitats, una política més humil, que tracti de solucionar els problemes i deixi que sigui la gent la que en valori els resultats. Una política, en definitiva, que serveixi als ciutadans, no que es serveixi d’ells."
Benvingut a la reivindicació central de la que tractaven les mobilitzacions ciutadanes dels darrers mesos. veu com no cal fer olor de sobaquillo i opiacis per estar fart de determinades prepotències institucionals?a poc a poc. enhorabona.
NOYAKKI MATURI
25/07/2011
17:12
Els polítics sempre "tècnics". El poble ja sabem prou com distingir una pedra d'una pedregada o quatre gotes d'un aiguat.
Com diu l'anterior comentari fet per "ara si.poquet a poquet", considero que haurien de ser més humils ells, els polítics. Aquest pretès halo amb el qual s'autocoronen els polítics quan obtenen un càrrec, els converteix en irreals i en isolidaris.
Seria tota una lliçó veure quin grau de percepció exterioritzaria el Sr. Castillo al descobrir que al seu barri han cremat uns cotxes, entre d'ells, el seu.
M'aventuro a pensar que no seria precisament la paraula "percepció", la que usaria per a denunciar el fet.
Be, aquesta és la meva "percepció", és clar.