ummmm
10/10/2011
20:29
no piquen?
jo
10/10/2011
20:59
los peixos ja saben que l'ham porta verí... i lo peix gros té altra feina...
Ambrosio de Spinola
11/10/2011
16:15
Com afectat per la manca d'educació de la persona que ens ocupa, i de la seva estretor de mires, Sr López, només em puc treure el barret davant del seu escrit. Només que s'oblida d'una cosa: per Jordi Martí, les idees progressistes només són les seves, i per progrès es desprèn dels seus escrits que han de ser les comunistes. I servidor, de totalitarisme soviètic, no en vol ni les engrunes, doncs el Sr Martí sembla enyorar els temps en que l'edifici més alt de Moscou era la seu del KGB: diuen que des del primer pis ja es veia Sibèria.
jo
11/10/2011
19:02
Ambrosio, no em publiquen els meus comentaris sobre tu perquè pensen que t'insulto. Tu fas el mateix però molt pìtjor demostrant una total manca de coneixement sobre res que no siguin les notícies d'Intereconomia, per tan insultes, però no t'esborren. I insultes sense donar el nom, doble insult. O sigui que d'educació en tinc més que tu, però de barra, no.
Marisa
11/10/2011
21:12
En una cosa tiene razón, no hay nada mejor para reafirmar ideas que escuchar o leer las contrapuestas. Por mi parte reafirmadas por completo en las antípodas de las ideas expuestas. Hoy tocan en tono cordial y con alusiones a Marx, que el referido(jordi) denota en sus escritos ... Marxismo ¿?.
Ambrosio a Jo
12/10/2011
16:27
Benvolgut egòlatra, no és insult afirmar que per vostè jo ja estic mort? Doncs lamento portar-li la contrària: no només tinc bona salut, sinó que segueixo encantat de seguir-li els seus escrits per poder-hi discrepar. I entengui d'una vegada que progrès i llibertat de pensament NOMÉS s'han contemplat i respectat en una democràcia parlamentària, mentre que el dogma a ultrança i el menyspreu per l'adversari és cosa de totalitarisme del més ranci. Sí, mantinc l'anonimat, però com a mínim el pseudònim no és un homenatge al propi ego.
jo
12/10/2011
23:28
Ambrosio, les idees sense cos són pròpies de morts o fantasmes, per tant o una cosa o l'altra, o les dues alhora és el que ets per mi. Quan vulguis parlem peroo sense màscara.
Ambrosio a JO
13/10/2011
11:56
Com sempre, són les meves idees les que no tenen cos, i les seves tenen ànima de Gulag. I no tinc per costum fer-me visible a gent que em considera difunt i que pren les contrargumentacions com idees buides, demostrant fins a quin punt té l'esperit sensible a la democràcia i a la divergència d'opinions. Faci un Erasmus per Corea del Nord, disfruti dels aires vivificants del poder popular, disfruti de l'àmplia llibertat per discrepar a Cuba i, ja que hi som, s'hi queda una temporada, a veure quina idea no té realment ànima.
Oi ¡¡¡¡
13/10/2011
12:54
Sr. Ambrosio, Sr. Lopez, Sr. MAP,
Com va anar el concert de Sabadell???????
Salut.
Kyrieleison de Montalbán a Oi
13/10/2011
15:39
Díganoslo Ud, que seguro que sí que asistió, retroalimentando sus filias con las de los del susodicho concierto, amantes todos de la dialéctica de los puños y las pistolas.
jo
14/10/2011
08:30
Ambrosio, si no poses cara ni nom als teus comentaris és perquè et fa vergonya ser qui ets. Perquè les idees que tens només les mostres aquí ja que ser tan inhumà és una característica que tot i que la barrinis no l'arribes a admetre ni en tu. El més penós és que tu i la teva colla parles de Corea del Nord, de Cuba i de no sé què més i jo mai he proposat aqixò, foteu pena, manos.
Ambrosio de Spinola
14/10/2011
16:04
Els morts no tenim nom. I mentre en tinguem, ens en cuidarem de dir-lo a qui ens considera difunts, pura precaució, ja m'entèn. Amb l'insult barat i fàcil ni m'intimida, ni em menysprea: només deixa ben clar que no té ètica democràtica.
Els seus comentaris són de baixa estofa, per tant, esculli padrins, senyor!
jotuella
14/10/2011
19:36
ètica democràtica? Tu ni una cosa ni l'altra. I et recordo que m'insultes deixant establertes mentides que jo no comparteixo. Padrins no me'n queden que són morts i no disparo mai bales però un vermut si el pagues tu l'accepto, sempre que no vingui el MAP ni cap altre de la colla, que encara me'n deu un i no hi ha manera, tot i cobrar més d'un sou.