0 comentaris
10:31
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Avui s'aprovarà la composició del Consell de Sostenibilitat de Salou
  
Avui dijous 27 de novembre se sotmetrà a la votació del ple municipal de Salou, l’aprovació de la composició del Consell de Sostenibilitat. Aquest òrgan consultiu i permanent de participació ciutadana adscrit a la Regidoria de Medi Ambient estarà format per la Presidència, la Vice-presidència i el Plenari, segons la proposta que es presentarà al ple.
La Presidència correspondrà al Regidor de Medi Ambient, Joan A. Brull; la Vice-presidència, al regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal. El plenari estarà integrat per la Presidència, la Vicepresidència i les Vocalies, que correspondran als següents grups de persones:
• Un representant de cada partit polític, amb representació al consistori, proposat per cada portaveu (Martina Fourreir, de CiU; Ana Narbona, del PP; i Montserrat Porter, de FUPS).
• 13 representants d’associacions i entitats relacionades amb el món econòmic, social, educatiu, territorial i ambiental de la ciutat (de les associacions de veïns Mirador, Pinosmar i Xalets de Salou; de l’Associació de Comerciants de l’Eixample de Salou, URV, Associació Hotelera, l’Associació Latina Camino de Luz, l’Associació de Jubilats Esplai de Salou, la Xarxa de Cultura Tradicional Catalana; el Consell Local de Joventut, el Coro Vasco Ama Lur, les colles, i els esmaltistes i orfebres de Salou).
• 6 persones majors de 18 anys, a títol individual, escollides aleatòriament entre totes aquelles persones que manifestin la seva voluntat de participar en el Consell, i estiguin empadronades a Salou.
• Una persona de la ciutat de prestigi reconegut (Josep M. Orts).
• La Secretaria, que correspondrà al tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou Eugeni Capella.
Aquesta composició podrà modificar-se, reduir-se o ampliar-se amb la incorporació d’altres entitats o persones que tinguin relació amb els objectius del Consell, a proposta de la presidència o bé d’un mínim d’un terç de membres del Plenari, i amb l’aprovació d’aquests.
El Consell de Medi Ambient de Salou tindrà les següents funcions:
• Estimular, promoure i vehicular la participació ciutadana en el procés d’avaluació i seguiment del Pla d’Acció de l’Agenda 21 Local de Salou (que conté un centenar d’accions concretes, a realitzar en els propers anys, encaminades a millorar l’entorn i la qualitat de vida de les persones mitjançant l’equilibri dels recursos existents: naturals, socials i econòmics).
• L’assessorament, en matèria de Medi Ambient, als òrgans de govern de l’Ajuntament.
• Emetre informes i propostes sobre el medi ambient, la sostenibilitat urbana i les polítiques dels òrgans de govern de l’Ajuntament, així com també sobre els grans temes impulsats des de la Regidoria de Medi Ambient, a iniciativa pròpia o del consistori.
• Impulsar i estimular la col•laboració de les diverses associacions i entitats en els camps esmentats.
• Promoure iniciatives d’estudi a anàlisi sobre el medi ambient i la sostenibilitat, així com actes públics d’informació i sensibilització ciutadana en temes de medi ambient.
• Conèixer i poder fer propostes sobre les actuacions que porti a terme l’Ajuntament conjuntament amb altres administracions públiques en matèria de medi ambient.
• Qualsevol altre objectius que estableixi el propi Consell orientat a aconseguir una millor protecció del medi ambient de Salou.
Els acords, informes, propostes i estudis que elaborin els òrgans del Consell de Medi Ambient tindran caràcter no vinculant per a l’Ajuntament. Seran els òrgans municipals competents els qui decidiran definitivament sobre les propostes del Consell. No obstant això, els òrgans de govern municipal, hauran de donar resposta motivada a totes les propostes formulades per aquest.
Redacció TT - 27/11/2008 - 10:31h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat