0 comentaris
14:18
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El touroperador americà EPICUREAN WAYS visita la Costa Daurada
  
La fundadora i directora del touroperador americà especialitzat en enogastroturisme Epicurean Ways, Jane Gregg, està duent a terme aquesta setmana una visita a la Costa Daurada per conèixer l’oferta de diverses empreses de la zona relacionades amb la cuina, la gastronomia, l’oli i el vi. El programa del viatge de familiarització, que ha estat organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb la col•laboració d’altres patronats municipals, transcorre pel Vendrell, Altafulla, Montblanc, Poblet, l’Espluga de Francolí, Barberà de la Conca, Sarral, Reus i Cambrils.

Jane Gregg ha mostrat el seu interès per visitar la Costa Daurada des de l’acció de màrqueting directe dirigida a tour operadors especialitzats en enoturisme que el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona va dur a terme l’any passat. Epicurean Ways (www.epicureanways.com) és un tour operador americà que està especialitzat en viatges culinaris i relacionats amb el món del vi per Espanya. Actualment, ofereixen ja paquets especialitzats al Priorat, a Barcelona, a l’Empordà, a la Rioja o a Andalusia, entre d’altres. Jane Gregg, fundadora de l’empresa, és una gran coneixedora d’Espanya ja que hi va viure gairebé durant dues dècades.

El fam trip que està duent a terme Jane Greeg a la Costa Daurada des d’ahir dilluns i fins el proper dia 17 de juliol, inclou la visita al celler Avgvstvs Forum del Vendrell; al celler Escoda-Sanahuja de Prenafeta, al Celler Abadia de Poblet, a la Bodega Carlania de Barberà de la Conca, a les caves Carles Andreu, al Celler Portell de Sarral, a la fàbrica Vermuts Miró de Reus i al celler Sort del Castell del Morell. A més, es completa amb degustacions als establiments restauradors i d’allotjament, Hotel Gran Claustre, el Molí de Mallol, L’Ocell Francolí, Hotel Villa Engracia, Masia del Cadet, el Pa Torrat, Casa del Vermut i l’hotel Mònica; i amb visites culturals a la vila closa d’Altafulla, el municipi de Montblanc, el monestir de Poblet, el Castell de Milmanda, a la Ruta del Modernisme de Reus i al municipi de Cambrils, on es visitarà també la cooperativa i es realitzarà un tast d’olis.

Els patronats de turisme del Vendrell, Altafulla, Reus i Cambrils, l’oficina de turisme de Montblanc, la Ruta del Cister i l’Hotel Gran Claustre han col•laborat amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per poder desenvolupar aquest programa.
Redacció TT - 14/07/2009 - 14:18h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.