El Conseller Huguet adverteix que si no es garanteix el civisme Salou podria perdre la certificació de turisme familiar
Dimarts va arribar la segona tongada d’estudiants britànics a Salou
  
El Conseller Josep Huguet ha manifestat que tot i ser comprensiu amb el fet que en moments de la temporada que siguin fluixos es poden fer ofertes per mantenir els hotels oberts, ha advertit a l'Ajuntament de Salou que si no garanteix el civisme, fent complir les ordenances municipals, la localitat podria perdre la certificació de turisme familiar.

Per la seva part els socialistes de Salou han demanat un ampli debat per fixar un model turístic. Es dóna la circumstància que fa un any a Salou, aleshores amb alcalde del PSC, van venir 6.000 estudiants anglesos per participar en una trobada com la d'enguany.

Recordem que aquest dimarts han arribat els 4 mil estudiants britànics que formen part de la segona i última tongada que venen a participar al Saloufest, un esdeveniment que es porta fent des del 2002 però que enguany ha ocupat moltes pàgines de diari i hores d’informatius, on els joves, aliens al rebombori mediàtic, arriben per practicar tot tipus d’esports durant el dia i treure-li tot el suc a les nits, o en aquest cas tot l’alcohol. Els universitaris estaran a Salou fins el dia 10 que retornaran a la Gran Bretanya i s’allotjaran als hotels on ja van estar els seus antecessors.

En aquesta ocasió i degut a les molèsties ocasionades pel soroll als veïns en l’anterior tongada, s’ha reforçat la seguretat tant de Guàrdia Urbana com de Mossos d’Esquadra a les nits. A banda dels sorolls, no es va registrar cap acte incívic ni de desobediència, tot i que sí s’ha de lamentar una denúncia per presumpte violació d’una de les noies britàniques per part d’un company seu.

Tot i les crítiques pel que algunes veus han catalogat com “turisme de borratxera”, el cert és que els hotelers i empresaris de Salou calculen que les estades d’aquests nois deixaran 5 milions d’euros a la localitat, una xifra poc menyspreable en els temps que corren.
Redacció TT - 06/04/2010 - 10:09h
veí de Salou
07/04/2010
13:05
A mi em sembla perfecte que vinguin i si es parla de Salou millor, que aquestos deixen més diners que els de l'inserso que no gasten 1 duro fora de l'Hotel en el qual ja tenen tot pagat.

Supermercats, Pubs, Hotels, Souvenirs, Taxis, Restaurants...

Ja està bé tant criticar si els hooligans son molt pitjors a l'estiu amb els seus fills quan hi ha un mundial o eurocopa... com aquest 2010.
tarraco is not catalonia
07/04/2010
10:28
I per qué no anul.len la semana santa de Zamora i la de Granada pel macrobotellón universitari que es va fer? I que el rei deixi d´anar a Mallorca per les festes del Arenal. I també que a Barsalona
la treguin del mapa pels 5.000 seguidors del Arsenal que bebien cervesa pagada per l´Ajuntament.
INEPTES !!!!!
de la costa
07/04/2010
09:54
Que es fiqui amb el Barcelonès i deixi en pau el Tarragonès. Va dir un que l'important no era que parlessin bé o malament d'un, si no que en parlessin! Tot aquest afer és propaganda gratuïta per a Salou.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.