0 comentaris
10:01
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Jornades de cuina italiana a Vil•la Alexander, Salou
  
Diego Capriotti, Rudolf Ziriski i Eduardo del Valle
Des de l’1 al 15 d’octubre, El restaurant Vil•la Alexander està desenvolupant unes jornades gastronòmiques dedicades a la cuina italiana, que van començar el passat dia 1 d’octubre i s’acabaran el proper dia 15.

Aquest emblemàtic establiment que ocupa una de les 7 cases colonials (Enriqueta) situades enfront del mar, en el mateix cor de Salou, rehabilitada com a restaurant fa tres anys, és un espai únic, on es combinen a la perfecció el modernisme català de principis del segle XX amb el disseny més avantguardista i modern.
La seva orientació gastronòmica ha canviat darrerament, des de que està dirigit per en Eduardo del Valle, passant a oferir una cuina mediterrània elaborada amb bona tècnica en base a la qualitat del producte, a uns preus molt assequibles.

I en aquesta primera quinzena d’octubre s’ha volgut convertir l’establiment amb un autèntic restaurant italià, en el que s’ofereixen no solament la cuina d’aquest país, feta per el xef italià, Diego Capriotti, del restaurant Enoné Ristorante Vineria, de Castel di Lama, que ha vingut expressament per realitzar aquesta tasca, sinó també amb tot l’ambient i posta en escena: vins italians, cocktails, aperitius, grapes, digestius italians, presentació de vehicles com el Fiat 500 i l’Alfa Julieta, Vespa, banderes, etc... A destacar una màquina manual talladora de embotits amb més de 80 anys d’antiguitats, portada de Itàlia per aquestes jornades.
I la culminació va ser dia 7 per la nit, amb un sopar maridatge amb vins italians, presentat per un sommelier italià.

Diàriament, Vil.la Alexander, durant aquest dies presenta un menú per 19,90 euros al migdia i 24,90 euros al vespre, que ofereix una varietat de plats italians, de pasta, peixos i carns, a escollir pels comensals, a més d’una carta també de plats italians, per qui la prefereixi. Cal resaltar el rissotto alle verdure con cialda di parmigiano, els gnocchi di pataate al ragú di pesce, el filleto di manzo con salsa al tartufo, spaghetti all astice (bogavante) i a l’hora de les postres, panna cotta ai frutti esotici , tiramisu artesanal...
Lògicament, també funciona la carta habitual del restaurant, sota la batuta del xef del Vi•la Alexander, Rudolf Ziriski .

Recordem, finalment que, propietat de Hilario Benitez, el restaurant disposa, a més d'una magnífica terrassa, de diversos menjadors a diferents nivells i fins i tot sales per a banquets. A destacar la taula per a 4 comensals en la torre més alta de l'edifici. Vil•la Alexander va ser guardonada amb el Gastronia l’any passat per l’Associació de Gourmets de Tarragona i figura en la Guia Gourmand (de restaurants i hotels de Catalunya) 2010, amb una molt bona qualificació.

Adreça: Passeig Jaime I, 3. 43005 Salou. Tel.: 977 35 36 83 i 666 124 112. Horari, de 13 a 16 i de 20 a 00 hores. No tanca. Aparcacotxes. Correu electrònic: info@villaalexander.es Web: www.villaalexander.es
Fèlix Llovell - 12/10/2010 - 10:01h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat