Saloufest torna del 9 al 22 d’abril
Uns 6.000 joves britànics gaudiran, segons la promoció, de l’esport i la festa en el “I love tour”
  
Segons ha pogut saber tt Salou tornarà a acollir una nova edició de la popular activitat Saloufest, sota l'emblema "I love tour". Recordem que l’any passat es van produir un seguit de polèmiques al voltant d’aquesta iniciativa, ja que des de la Generalitat de Catalunya es va criticar, amb contundència, el model de turisme de sol i festa que representen aquest tipus d’activitats. És per això que la Generalitat recomanava que l’Ajuntament de Salou busqués alternatives turístiques de caràcter menys conflictiu. Des de l'Ajuntament és va apuntar que aquest tipus de turisme és perfectament compatible amb l'oci familiar que continua sent la primera font d'ingressos de Salou.

D'altra banda, l’Ajuntament salouenc no ha volgut realitzar una valoració en profunditat sobre el Saloufest d'enguany. Tan sols declaren que continuaran vetllant per garantir l’ordre, la seguretat i els serveis a la ciutadania i adaptaran en la mesura del possible les infraestructures del municipi per a una correcta celebració de l’esdeveniment: “farem el mateix que hem estat fent des de la primera edició del Salou fest, ara fa més de 8 anys”, afirmen des del consistori. La festa tinrà lloc en dos torns entre el 9 i el 22 d'abril.

Cal recordar que el sector turístic de Salou veu amb bons ulls aquest “tour”, perquè representa l’obtenció d’uns ingressos significatius en aquestes dates,prèvies a l’inici de la temporada estival. L’impacte econòmic total, en la darrera edició, va ascendir als 5 milions d’euros.

L’any passat, malgrat la disbauxa i la pluja de crítiques i polèmiques que va caure sobre la capital de la Costa Daurada, no es va haver de lamentar cap incident destacable excepte la denúncia d'una noia anglesa per presumpta violació d'un company.
Redacció TT - 25/02/2011 - 13:00h
competir
28/02/2011
10:43
esport? jo més aviat diria competició. A veure qui aguanta més temps dret.
NOYAKKI MATURI
27/02/2011
14:33
Jo també volia dir la meva, però la forma en què ho ha deinit el Miguel Villalba (opinió amb la qual coincideixo del tot) m'ha estalviat la feina. Grcs.
jo mapunto!
25/02/2011
21:45
amb la desilusió, desafecció i depressió general que hi ha a la societat per la crisis a mi em sembla mb que la gent s'ho passi bé. Venen al solet, a fer festes i a emborratxar-se... que passar no han sigut joves??? i mira... millor que ho facin a salou q no pas a marbella, així els dinerets es keden a casa. Ho sento, però ho volia dir!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat