C's denuncia el tancament dels museus malgrat l'arribada de 1.800 creueristes
  
El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Rubén Viñuales, ha lamentat “la falta de compromís i la poca importància que l'equip de govern presta al turisme a la ciutat" en relació al tancament de museus a l'època de més afluència turística. I ha afegit que “cap ciutat mantindria tancats els museus quan arriben més de 1.800 visitants procedents d'un creuer turístic".

El portaveu tarragoní de Ciutadans ha assegurat que la situació es deu a "la falta de previsió i coordinació del govern municipal" i ha lamentat "les imatges de turistes fent fotos des de fora dels monuments damunt les tanques perifèriques”, publicades en la premsa local. Per això, ha instat a la responsable de l'àrea de turisme, la regidora del PP Inma Rodríguez, a “complir amb els seus compromisos i treballar per convertir el turisme en una àrea clau i primordial per a Tarragona”. També l'ha instat a "donar explicacions públiques a la ciutadania pel tancament de museus i si es té coneixement de l'arribada de més creuers".

Rubén Viñuales ha manifestat que “situacions com aquesta deixen patent que els compromisos no són més que bones intencions". “L'arribada de creuers a Tarragona és un benefici que portem reclamant durant molts anys” i és inadmissible que “perdem l'oportunitat que més de 1800 turistes vegin els nostres museus i patrimoni", ha resolt.
Redacció TT - 10/08/2016 - 14:28h
Ocupado está el
10/08/2016
16:16
El que sí que está ocupado el señor Ruben viñuales
Concejal , diputado , miembro de ematsa , de la mancomunidad de residuos , de lá agrupación de interés económico ...
Suerte que no quería acaparar cargos
Toni
10/08/2016
16:00
El sr. Viñuales s' hauria d'haver informat però la rgunta que fa és pertinent. Calen explicacios del responsable
Tinc una dubte
10/08/2016
14:58
Señor Viñuales, las personas de su grupo municipal que no son de la ciudad ni residen en ella, que son varios, podemos contarlas como turistas?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.