Tarragona celebra el XVIè aniversari de la declaració com a Patrimoni Mundial
  
L’Ajuntament de Tarragona, a través de l’àrea de Patrimoni Històric, ha preparat un programa d’actes per tal de celebrar el XVIè aniversari de la declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial. A aquesta declaració, efectuada el 30 de novembre de l’any 2.000, s’hi van sumar posteriorment la declaració de Patrimoni Immaterial Mundial per als castells i per a la dieta mediterrània; entre d’altres.

Les jornades presenten des de xerrades, presentacions públiques com l’aplicació Tarragona Accessible, duta a terme amb el Grup Ciutats Patrimoni, o el balanç del procés participatiu Cívic Tàrraco; així com un espai de reflexió sobre les responsabilitats i la importància de preservar i alhora difondre el nostre patrimoni, amb una jornada de debat sobre els usos del patrimoni. Al llarg del cap de setmana també se succeiran diferents actes, com històries de reconstrucció; així com jornades de portes obertes als principals monuments, amb la participació de diferents museus i grups de reconstrucció de la ciutat.

S’afegeix, a més una nova distinció municipal, coincidint amb l’aniversari de la declaració de Patrimoni Mundial per la UNESCO. La ciutat entregarà aquesta nova distinció, el PREMI TÀRRACO, a l’entitat o persona que durant l’últim any hagi dut tasques a favor de la conservació, preservació i/o difusió del patrimoni mundial de la ciutat i enguany el guardonat serà El Camp d’Aprenentatge de Tarragona.
Redacció TT - 23/11/2016 - 15:22h
aviat
23/11/2016
15:42
Si seguim així tindrem un Patrimoni del Dimoni.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat