L'Ajuntament posa fil a l'agulla per millorar i reactivar la Casa de la Festa
  
Amb motiu de la proximitat de les dates nadalenques, com cada any La Casa de la Festa romandrà tancada per descans del personal que hi treballa i per l’absència de visites guiades de les escoles. Així mateix, enguany s’aprofitarà aquest descans per dur a terme la darrera fase de restauració de La Casa donada la necessitat d’arranjar diversos elements, així com d’actualitzar-ne el contingut.

Hi haurà tres accions destacades: la primera és d’obra i correspon a la reconducció de les aigües pluvials de la coberta per una nova xarxa de recollida, amb canonades de pvc i l’abocament posterior a la xarxa de clavegueram. Les altres dues accions fan referència al contingut expositiu i són, d’una banda, la realització dels peus de fusta per als Nanos i substitució dels anteriors, ja malmesos, i de l’altra, l’actualització de totes les músiques que es reprodueixen en format mp3 de la Sala dels Balls.

Altres accions de petita envergadura que es duran a terme seran la inclusió del nom del Perpetuador del 2016 en el mur corresponent, la dotació de material a les vitrines de la Sala dels Balls i també la confecció i incorporació al conjunt expositiu d’un maniquí del Ball de Diables.

Els treballs s’executaran des del tancament de la Casa de la Festa, aquest diumenge 12 de desembre, fins a la seva obertura, que es preveu per a la segona setmana de gener de 2017. El pressupost de què es disposa és de prop de 30.000 euros.
Redacció TT - 09/12/2016 - 14:38h
Manel
12/12/2016
17:38
Quan més visites podria acollir la Casa de la Festa, van i la tanquen amb l'excusa del reactivament, potser ja tocava reactivar-la, potser no hi havia disponibilitat de tresoreria, pero aquestes dates que a banda de la pista de gel i fins que no obrin el parc de Nadal, on podies portar els més menuts? ara ja tancats a casa, Valents previsors tenim a l'Ajuntament.
Museu de cera
11/12/2016
22:03
Un museu de cera amb tots elspolítics que hi ha ara al consistori i com homenatge a la ciutat corrupta que tenim a l'actualitat. El Ballesteros vestit de pirata amb patapalo i l'ull tapat.
A la casa la festa o al Banc d'Espanya potser millor.
seria el més lògic
10/12/2016
14:50
La Casa de la Festa, o dels elements festius de TGN, haurien d'estar, en un apartat, dins de l'ajuntament.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat