C's denuncia que l'Ajuntament 'passa' de les pintades realitzades a la Muralla de Tarragona
  
El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C's), Rubén Viñuales, ha denunciat "la ineficàcia" de l'equip de govern davant "la defensa de la imatge i els monuments més característics de Tarragona", en relació a les pintades de la Muralla Romana. I ha titllat de "lamentable" que "elements de la ciutat que són Patrimoni de la Humanitat faci més de quatre dies que estan en aquestes pèssimes condicions sense que l'equip de govern faci res".

El líder de l'oposició a Tarragona ha explicat que "aquests tipus d'actes vandàlics estan tipificats com a delicte al Codi Penal segons els articles 321 i següents". En aquest sentit, li ha recordat a l'alcalde que "els articles 187, 188 i 189 de l'ordenança regulen la protecció del Patrimoni Històric de la ciutat", i que "hauria de vetllar perquè les ordenances es compleixin i senyalitzar les sancions per aquest tipus d'actes incívics". Per això, l'ha instat a "defensar Tarragona i aplicar la Llei i les sancions corresponents a aquells que no compleixin amb les normes de convivència bàsiques".

Finalment, Rubén Viñuales, ha lamentat "qualsevol tipus de conducta incívica" i "la falta de celeritat i fermesa en la lluita contra els atacs al Patrimoni de Tarragona per part de Ballesteros i els seus socis". Tanmateix, ha fet una crida a "la responsabilitat i la bona convivència".
Redacció TT - 03/01/2017 - 14:24h
Pep
04/01/2017
19:27
Ca l'Ardiaca, el millor palau gòtic que hi ha a Tarragona, està a punt d'ensorrar-se i a l'alcalde només li preocupen les pintades d'un brètol sobre un baluard del segle XVII. Per favor!
veu ciutadana
04/01/2017
14:29
el Alcalde ni esta ni se le espera , cuando dejaron caer la CASA FOIXA en la calle cavallers , propiedad del insigne ciudadano Raul Font y familia, el Alcalde aseguro que les obligaría a reconstruir piedra sobre piedra por el abandono que habían realizado con el fin de esquivar "el Pepa" que les impedia reconstuir el edificio con mas viviendas que la que existían en ese momento, pues bien el Alcalde como tiene por constunbre se ha olvidado y ya están "maquinando" construir un hotel o quizá viviendas , en el mismo caso se encuentra la propiedad de los mismos propietarios en la calle Granada ¿ esperaran a que también se autodrribe? esta es la palabra de este señor que no ha sido capaz
MANUE
04/01/2017
14:21
PREGUNTARLE AL JORDI FERRE CUANTO LE COSTO LA BROMA EN PEDIR UNA DIMISIÓN A UNA REGIDORA EN UNA PIEDRA DE HORMIGÓN, NO TARDARON NI DOS HORAS EN LIMPIARLA.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat