Abelló denuncia que 500 turistes s'han quedat sense veure la maqueta Tàrraco pel tancament imprevist de l'Antiga Audiència
L'equip de govern ho atribueix a una errada de l'empresa gestora
  
El portaveu del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, considera “inadmissible” el fet ocorregut aquest dissabte quan uns 500 turistes que visitàvem la ciutat no han pogut accedir a la maqueta de Tàrraco perquè s’han trobat l’Antiga Audiència tancada sense previ avís.

“Es tracta d’un espai cultural emblemàtic, el punt de partida de la descoberta de la Tàrraco romana, cada dissabte és visitat per centenars de turistes”, ha manifestat Abelló, que lamenta la “continua improvisació” i el “poc interès i manca de sensibilitat” de l’equip de govern (PSC-PP) envers el turisme.

“La imatge d’aquest dissabte al matí ha estat lamentable, grups de turistes davant de l’Antiga Audiència esperant davant d’una porta tancada sense cap mena d’informació al respecte”, ha denunciat el portaveu del Partit Demòcrata, que ha demanat explicacions a l’equip de govern.

Abelló proposa que la maqueta de Tàrraco, elaborada pel Museu d’Història de Tarragona i on es representa la ciutat romana a l’època del seu màxim apogeu (segle II d. C.), disposi d’un ampli horari d’obertura amb l’objectiu que esdevingui el punt de partida del recorregut turístic de la ciutat. “Cal apostar i treballar pel turisme amb la màxima sensibilitat, és un sector clau per la nostra ciutat”, ha conclòs el portaveu del Partit Demòcrata.

Errada de l'empresa gestora

Per la seva part, l'equip de govern ha emès el següent comunicat:

"Aquest matí, l'empresa que gestiona l'Antiga Audiència durant els caps de setmana ha tingut una errada de planificació i coordinació que ha impedit obrir l'equipament. El govern municipal lamenta els fets ocorrreguts i demana disculpes per les molèsties ocasionades a totes les persones que no han pogut visitar la maqueta de Tàrraco.

Demà diumenge funcionarà amb normalitat amb l'horari habitual".
Redacció TT - 11/03/2017 - 13:55h
El Sabelotodo
16/03/2017
08:24
Roban a los Cruceristas y no pueden poner las denuncias porque han de ir a la comisaria a poner la denuncia, no tienen disponibles patrullas para atenderlos. Así funcionan en Tarragona los que no s han de proteger, si no hay denuncia no hay delito y así no existen datos de delincuencia. Bravo, consitorio, si me pasa a mí garantizo que llego al Tribunal de la Haya si hace falta.
Un que hi era
12/03/2017
18:36
Al Museu Arqueològic un dia una Universitat Vasca es va quedar sense accedir-hi perquè hi havia una visita tancada amb creueristes.
ACR
12/03/2017
18:29
Una empresa gestiona l'Antiga Audiència els caps de setmana? Quina empresa?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat