Abelló reclama obres de millora a la Casa de la Festa per acabar definitivament amb les goteres
  
El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat aquest dilluns a l’equip de govern (PSC-PP) que realitzi obres de millora a la Casa de la Festa per acabar definitivament amb les filtracions d’aigua. “Des que es va inaugurar, l’any 2008, aquest equipament pateix goteres i problemes per la manca de manteniment”, ha manifestat Abelló, que ha recordat que la Casa de la Festa “és l’espai on es conserven i s’exposen els elements patrimonials del Seguici Popular, que són d’un valor incalculable”.

La reclamació d’Abelló arriba després que aquest passat dissabte la Casa de la Festa hagi hagut de tornar a tancar portes després de patir una nova inundació a causa de la pluja. “S’està posant en perill el nostre patrimoni festiu”, ha lamentat el portaveu del Partit Demòcrata, que ha assenyalat que, a causa de les filtracions d’aigua, els baixos dels vestits dels Gegants Moros, inaugurats la passada Santa Tecla, han aparegut mullats.

Abelló ha recordat que fa un any i cinc mesos que el Plenari Municipal va aprovar per unanimitat la moció presentada pel seu Grup Municipal que acordava convertir la Casa de la Festa amb un referent cultural. “Es tracta d’un dels espais culturals més visitants de la ciutat, que rep més de 2.000 persones cada mes”, ha assenyalat el portaveu del Partit Demòcrata.

És per tot això que Abelló reclama que es realitzi un estudi exhaustiu dels actuals problemes estructurals que existeixen a la Casa de la Festa i es procedeixi, el més aviat possible, a executar les obres de millora necessàries.
Redacció TT - 27/03/2017 - 20:01h
Al Abelló
28/03/2017
12:58
Dile a Nadal, que el otro día cenabas con el en el Serrallo, que salga a pedir perdón por tamaña chapuza. El día que se les ocurrió meter la casa de la fiesta en ese local se les tendrían que haber caído las manos al suelo.
Ves a vender al Mercado
27/03/2017
23:30
Cada vez que habla este señor, sube el pescado .... chorrada tras chorrada
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat