0 comentaris
21:23
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
ERC mostra la seva preocupació pel futur del Festival REC i l'SCAN
  
El portaveu d’ERC-MES-MDC a Tarragona, Pau Ricomà, es mostra preocupat i sorprès per les declaracions del conseller de cultura a Tarragona 21 sobre els festivals REC i l’SCAN. ‘El conseller de cultura Josep Maria Prats sembla posar en dubte la importància i continuïtat de dos festivals emblemàtics de la ciutat. Estem desconcertats i li hem demanat una reunió urgent per saber quines són les intencions l’equip de govern’, explica Ricomà.

Des d’ERC-MES-MDC lamenten que es faci pública la intenció de replantejar els dos festival sense haver comunicat res als grups de l’oposició. Afirmen també que ‘aquests canvis de rumb bruscos en matèria cultural tiren per terra la feina feta durant els darrers anys’. Per Ricomà ‘no pot ser que cada cop que hi hagi un canvi de responsable al capdavant d’una conselleria en paguin les conseqüències projectes consolidats a la ciutat’.
Redacció TT - 15/05/2017 - 21:23h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.