Josep Miquel Beltrán, serà el nou gerent de l'Institut Municipal de Serveis Socials
  
L’equip de Govern de l’Ajuntament de Tarragona portarà al proper Plenari la proposta de nomenar Josep Miquel Beltran Mauri com a director gerent de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona. El nomenament arriba al Consell Plenari després d’haver-se realitzat la convocatòria per la provisió d’aquest lloc de treball, ja que la gerent actual va anunciar el passat mes de gener la seva renúncia al càrrec a partir del 31 de maig.

A la convocatòria s’hi van presentar deu sol•licituds, set de les quals van justificar els mèrits per cobrir la plaça. Realitzada la preselecció, quatre aspirants reunien les condicions per ocupar el lloc de treball i, concretament, dues van destacar per la seva idoneïtat. Després d’efectuar les entrevistes amb cadascuna de les set persones i tenint en compte les valoracions del currículums, la presidenta de l’IMSS ha fet la proposta de designar a Josep Miquel Beltran Mauri.

La consellera i presidenta de l’IMSS, Ana Santos, ha manifestat que "Josep Miquel Beltran Mauri reuneix les condicions idoneïtat pel càrrec de director-gerent, per donar continuïtat a la tasca que estem realitzant als serveis socials i per posar en marxa les noves iniciatives que volem emprendre. Té experiència de direcció en l’administració pública i en l’àmbit dels serveis socials, una bona formació especifica directament relacionada amb els serveis socials i aptitud adient pel càrrec".

Resum biogràfic:

Josep Miquel Beltran Mauri és llicenciat en Pedagogia, màster en Intervenció socioeducativa amb menors, diplomatura de postgrau en Funció gerencial en serveis socials, diplomatura de postgrau en Gestió gerencial local, té una àmplia formació especialitzada i de perfeccionament en matèria de serveis socials, i ha desenvolupat principalment la seva tasca professional a l’Ajuntament del Vendrell, com a educador social, tècnic de gestió de Polítiques d’Igualtat, tècnic superior de la regidoria de Serveis Socials i, actualment, coordinador de l’àrea de Serveis a les Persones.
Redacció TT - 16/05/2018 - 09:09h
Blas
20/05/2018
23:10
Y la Ana Santos tambien me gustaria saber que curriculum me tiene, porque hay cada elemento de estos y estas que dan pena.
ARRIBA ESPAÑA, HONOR,Y CURRICULUMS A VISTA DEL PUEBLO
master xungo
17/05/2018
20:24
ui,ui,ui, si investiguen un "Cifuentes" en aquest curriculum igual tenim sorpreses
Jajaja
17/05/2018
07:56
Por concurso ??? Jajaja...por co-Jones ..jajaja..pringaos...a quien creéis que engañais!!!esto me recuerda a ,matarlo y que parezca accidente...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat