Fins a vint-i-nou espectacles conformaran la nova programació de tardor dels Teatres de Tarragona
  
L'augment de les representacions teatrals i la convivència de grans noms consolidats amb l'aposta per nous talents són alguns dels trets característics de la Temporada Estable 2018/2019 de teatre, música simfònica i dansa del Teatre Tarragona, presentada públicament aquest dijous.

Del 19 d'octubre al 25 de maig el Teatre Tarragona acollirà 29 espectacles, dels quals 17 de teatre, fet que suposa un important increment proporcional respecte temporades anteriors que pretén respondre a la demanda del públic.

Entre els noms propis destaca el de Joan Pera com a protagonista d’El fantasma de Canterville; la nova comèdia de Joel Joan, Escape Room; el darrer projecte de Josep Maria Flotats, Voltaire/Rousseau. La disputa; Ariadna Gil com a protagonista de Jane Eyre, André i Dorine de Kulunka Teatro; l'espectacle amb què el Mag Lari celebra els seus 25 anys de trajectòria o dues propostes de teatre musical, Maremar de Dagoll Dagom i Troia, una veritable odissea!, de Cor de Teatre.

La 6a Temporada Simfònica a Tarragona de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae permetrà gaudir d'obres de Rachmaninov, Haydn, Schubert o Carl Orff amb la participació de músics de primer nivell com el pianista Alexander Melnikov o les violinistes Esther Yoo i Leticia Moreno, entre d’altres. Les propostes de música clàssica es completa amb el concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), que interpretarà peces de Takikovski i Ravel en una de les seves poques actuacions a la ciutat. L'òpera també tindrà cabuda a la programació de la mà dels Amics de l'Òpera de Sabadell i les representacions de Falstaff, de Verdi, i La Bohème, de Puccini.

Els amants de la dansa podran gaudir d'Oskara, de la companyia Kukai Dantza, un espectacle guardonat amb tres Premis Max l'any passat.
Aquesta és la primera vegada que es presenta la programació completa (fins ara es feia pública en dos blocs) fins l'estiu vinent, amb l'objectiu de millorar-ne la difusió i facilitar la planificació del públic.

Coincidint amb la nova programació es posa en marxa un nou sistema d'abonaments. Per facilitar la transició es manté, per última vegada, la possibilitat d'adquirir un abonament per a tots els espectacles. Paral•lelament, es posen en marxa dos nous abonaments per a les obres de teatre de sis i deu espectacles, que permetran gaudir d'un 20% de descompte. També es posen a la venda abonaments per als espectacles musicals, tant per a la temporada simfònica de l'OCM com a per a les representacions d'òpera. També com a novetat les persones menors de 25 anys podran adquirir entrades amb un descompte del 50% i, d’altra banda, totes les entrades disponibles per a tots els espectacles es posaran a la venda, en el sistema Last Minute, 30 minuts abans de l'inici de la funció per només deu euros.

El procés d’inici de venda de les entrades començarà a principis d’octubre.

Una altra de les novetats de la temporada és que els espectadors podran adquirir el llibre amb el text de l’obra de teatre que han acabat de veure a la sortida de la representació.

La programació completa als teatres públics de la ciutat mantindrà cicles com Escena Tarragona, entre d’altres, i es donarà a conèixer a l’inici de la tardor.
Redacció TT - 26/07/2018 - 15:56h
mancances
28/07/2018
21:58
Amb tantes excel·lents obres que té l'Àngel Guimerà, no en podríem veure una?
la sarsuela catalana
27/07/2018
12:34
M'agradaria veure-hi Cançó d'Amor i de Guerra.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat