Els joves artistes de la ciutat podran fer ús de l’espai públic per als seus espectacles
Hi haurà tres places a la Part Alta i dues als barris de Ponent disponibles per actuar
  
Fotografia de Tottarragona
Fotografia de Tottarragona
Fotografia de Tottarragona
Fotografia de Tottarragona
La Plaça dels Sedassos ha estat l’escenari de la presentació del projecte “Arts Urbans” que ha endegat la conselleria de Joventut de l’Ajuntament per donar suport a la creació i l’expressió dels joves artistes de la ciutat als espais públics i carrers.

La consellera Sandra Coloma ha explicat que el projecte s’emmarca dins de l’eix de “desenvolupament i expressió” del Pla Local de Joventut i continua amb la línia que es va encetar amb el projecte “Murs que parlen” o les diferents mostres d’espectacles al carrer o teatre jove. L’objectiu és promoure l’expressió dels joves en totes les disciplines aplicables al carrer com per exemple música, malabars o mim, amb l’exhibició puntual que permeti donar a conèixer el seu treball. “La mostra serà permanent, és un projecte de llarga durada”, ha dit Coloma. Aquesta ha afegit que el paper de l’Ajuntament en aquest cas és el de mediador. Les persones interessades han de fer arribar el seu projecte i el consistori l’avaluarà i concedirà els permisos per poder actuar al carrer i les places, sense que s’hagi de pagar cap taxa. També es realitzarà la difusió de l’activitat al web i les xarxes socials de joventut.

Les places que estaran disponibles són: Plaça dels Sedassos, Plaça de les Cols, Plaça dels Natzarens, Plaça del Tarragonès a Torreforta i Plaça de Riu Clar, tot i que no es descarten altres propostes d’espais.

Es realitzarà una memòria visual i fotogràfica que es podrà visitar a la web www.tarragonajove.org.

La inauguració del projecte es farà el proper 28 de juliol a les 22:30h a la Plaça dels Sedassos a càrrec del col•lectiu Kauki, Pedro Alba i el músic Nolasc. En aquest sentit, l’artista i dinamitzador del projecte, Pedro Alba, ha fet una performance en el transcurs de la presentació on literalment s’ha menjat en bocins el full del programa en una truita, com a dada anecdòtica cal dir que la truita ha quedat en batut ja que el vent ha fet que les espelmes no aguantessin enceses.
Pili Domínguez - 15/07/2010 - 11:19h
tu
19/07/2010
09:57
tu demanes molt però no proposes res que valgui la pena, només et queixes, totes les activitats que proposa la kolomera són gratuïtes, no sé a què et refereixes quan parles de coses més productives per al jovent, però si ja les tens pensades podries proposarles.
jo
17/07/2010
01:45
Estic fins els pebrots que l'Ajuntament "privatitzi espais públics, tanca el passeig de les Palmeres, pels focs i restaurants per priviligiats que paguem 15€ el sopar o 2€ la servesa, la Rambla pel "mercat cutre" i altres estants que fan competencia al comerç local, la Pl. de la Font per bars, que no deixen ni pasar, ara el reguitzell de plaçes i plaçetes, només per gastar diners que no serveixen per a res. Els joves, el que volen es treball i participar en coses, i aixó no ho faran els 4 okupas o antisistema dels actes que es faran. "NO CON MI DINERO". !!!!! I la Colometa que pensi altres coses més productives pel joven.
Pau
16/07/2010
16:42
Activitats per a distreure el personal OKUPA.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.