Fonda El Recó 1794, un retorn al passat i a la cuina tradicional catalana
En els petits pobles de l'interior de les comarques tarragonines afortunadament encara podem trobar aquelles fondes carregades d'història que els nostres avantpassats freqüentàvem en els seus viatges al Priorat, Montsant, Conca de Barberà, Terra ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/12/2019 - 10:54h
Sant Francesc Restaurant amb vista a la muralla de Montblanc ofereix cuina tradicional
El xef, Xavier Civit, amb una llarga trajectòria professional a la Conca de Barberà, juntament amb Maite Espasa, que s’encarrega de dirigir el menjador, es van fer càrrec del Sant Francesc Restaurant, de Montblanc, des de l’estiu del 2019, ... » continuar
Fèlix Llovell - 05/12/2019 - 09:09h
El nivel culinario sigue al alza en la Guía Michelin España & Portugal 2020
El restaurante Deliranto, de Pep Moreno, ubicado en Salou obtiene su primera estrella Michelin en la gala de presentación de la Guía 2020. El Cenador de Amós, una encantadora casona-palacio ubicada en la pequeña localidad cántabra de Villaverde ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/11/2019 - 10:19h
El restaurant 'Ferran Cerro' es traslladarà al proper febrer al tancat 'Glorieta del Castell'
Ferran Cerro és una de les grans promeses de la gastronomia a les comarques tarragonines. La seva cuina es pot considerar com una de les millors de Reus, ara per ara però, lamentablement, el local que ocupa no està a l’altura de la seva ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/11/2019 - 08:44h
Degvsta, en un singular marc històric de Tarragona, molt bona cuina mediterrània
En ple nucli històric de Tarragona, ocupant una vella casona de 180 anys, degudament rehabilitat, aquest restaurant té molt d'encant i romanticisme. A l'entrada una sala amb elements decoratius molt diversos d'altres temps, maletes, televisions, ... » continuar
Fèlix Llovell - 18/11/2019 - 08:07h
El Restaurant Solric posa en marxa una nova temporada de calçots
El Restaurant Solric ha presentat aquest divendres davant dels mitjans de comunicació l’inici d’una nova temporada de calçots, un dels plats forts de l’any culinari a aquest històric restaurant de la ciutat de Tarragona, en funcionament des ... » continuar
Redacció TT - 16/11/2019 - 09:15h
La Gigantea (Mas Passamaner), cuina mediterrània de temporada en un marc excepcional modernista
És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003, en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït l’any 1922, convertint-lo en un magnífic hotel de cinc ... » continuar
Fèlix Llovell - 12/11/2019 - 08:27h
Art Restaurant, una antiga masia rehabilitada a l'Espluga de Francolí, per gaudir de la bona cuina catalana
El xef Josep Maria Ortega va iniciar la seva carrera davant dels fogons l’any 1996 com a ajudant al restaurant del seu pare a Eivissa. Va treballar en diferents restaurants de l’illa. Cap a l’any 2000 arriba a la Conca de Barberà on comença ... » continuar
Fèlix Llovell - 07/11/2019 - 09:19h
Mas Folch, una exquisida cuina tradicional en una masia amb encant envoltada de vegetació, a Constantí
Al costat de les pistes d'aterratge de l'aeroport de Reus, a la carretera que enllaça aquest municipi amb el de Constantí es troba el restaurant Mas Folch, ocupant una antiga masia catalana centenària, envoltada d'una àmplia finca d'oliveres i ... » continuar
Fèlix Llovell - 31/10/2019 - 09:47h
La Casa Navàs estrena «nits modernistes amb sopar i concert» i un vi propi de Clos Galena
La Casa Navàs presenta diverses novetats de cara aquesta temporada de tardor-hivern. Després de l’èxit assolit aquest estiu amb les «Visites Premium», visites guiades amb tast de vi i vermut, ara engega les «Nits Modernistes» i les «Visites ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/10/2019 - 12:01h
1 2 3 4 5 6 ... 297
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat