Casa Macarrilla 1966, la 'revolució gastronòmica' de la tercera generació, Xavier i Eduard, sense perdre les arrels
L’any 2016 va ser molt important pel restaurant Casa Macarrilla perquè va celebrar el 50è aniversari i després d’unes reformes importants inaugurades al mes de novembre es va iniciar una nova etapa de l’establiment, a càrrec de la tercera ... » continuar
Fèlix Llovell - 04/10/2017 - 11:46h
Mas Folch retorna a una cuina del passat recuperant els gustos de sempre, però amb brillants presentacions
Després del seu destacat pas pel restaurant Arcs de Tarragona, els germans Aixalà van inaugurar al maig de l’any 2005 aquest restaurant que ocupa una vella masia centenària de la família, ben restaurada i habilitada com a restaurant. Daniel, ... » continuar
Fèlix Llovell - 04/10/2017 - 11:34h
La Gigantea, el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, a les afores de la Selva del Camp
És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003 en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït el 1922, convertin-l’ho en un magnífic hotel de cinc estrelles ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/09/2017 - 10:30h
Barcelona, capital del turismo  y los congresos
La tenemos a tan solo 100 kms, menos de una hora en coche y, sin duda, Barcelona es una de las ciudades más modernas y cosmopolitas de Cataluña, y de Europa. Miles de turistas la visitan cada año, ya que se trata de una ciudad muy viva, donde ... » continuar
Redacció TT - 26/09/2017 - 21:14h
Termes de Montbrió, un hotel con magnífico espacio termal, jardines y restaurante Sequoia
Situado en Montbrió del Camp, a sólo 8 kms. de la playa de Cambrils, el establecimiento dispone de 17 hectáreas para escaparse de la rutina y sumergirse en un universo de bienestar. Destaca el gran jardín arbolado, destacando las exuberantes ... » continuar
Fèlix Llovell - 25/09/2017 - 10:32h
Restaurant Sequoia inicia una nova i positiva línia gastronòmica
Sequoia és el restaurant de l’hotel Termes Montbrió que aquesta Guia Gourmand el va distingir com “Restaurant de l’any 2001” i que darrerament ha renovat totalment el seu equip directiu i ha iniciat una destacada línia gastronòmica que ... » continuar
Fèlix Llovell - 25/09/2017 - 10:29h
Espai Prioral by Joan Urgellès, cuina de fusió als peus de la Prioral de Reus
El prestigiós xef Joan Urgellès, pel seu restaurant reusenc que porta el seu nom, es va fer càrrec de l’Espai Prioral el passat mes d'abril, situat en ple centre de Reus, front de la Prioral de Sant Pere, l’església més destacada de la ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/09/2017 - 09:10h
L'Original experiències gastronòmiques, cuina creativa d'autor a Cambrils
El jove xef, Joan Llaberia, després dels seus estudis a l'Escola d'Hostaleria de Cambrils i fer el post grau de direcció de cuina, a l'Escola d'hostaleria de Sant Pol de Mar, va iniciar la seva experiència professional en prestigiosos restaurants ... » continuar
Fèlix Llovell - 12/09/2017 - 08:12h
Masia del Pla, cuina tradicional catalana de producte proper i de temporada, al Pla de Santa Maria
A 360 metres sobre el nivell del mar, a pues de la serra de Miramar, a una plana es on es troba el restaurant, una masia d’estil català on s’han produït diverses ampliacions i reformes al llarg de la seva historia. A l’any 2001 Marc Mestres i ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/09/2017 - 07:45h
Carbayu, una referència gastronòmica molt recomanable al Morell
Des de que l’Albert Álvarez, a l’any 2011, va agafar la direcció del restaurant Carbayu, l’establiment ubicat en una antiga casa senyorial de 1750 que va ser de la Marquesa del Morell, coneguda com “La Dolça”, al centre de la població, ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/08/2017 - 09:35h
1 2 3 4 5 6 ... 285
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat