Xaloc, menjar de barques al Serrallo de Tarragona, ara amb un menjador renovat
En Xavier Veciana, com a bon pescador, que ja des dels 13 anys anava a la mar coneix molt bé tots els secrets de la cuina de les barques. Molts anys després al seu restaurant al Serrallo de Tarragona, davant mateix de la llonja i a pocs metres de ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/01/2017 - 10:48h
El Rincón de Iruña, en representació de l'excel.lència i qualitat de la cuina basca
El Rincón de Iruña és sens dubte una molt bona opció gastronòmica a Cambrils on la qualitat del producte i la curada elaboració hi fan honor. Cuina tradicional basca de matèria prima i alguns tocs de modernitat seguint les últimes tendències ... » continuar
Fèlix Llovell - 15/01/2017 - 09:32h
L'arròs de carxofes, de Casa Rius, entre els 10 millors arrossos del Delta
No hi ha dubte que un dels llocs més escaients per tastar els arrossos és el Delta de l’Ebre perquè allí es on el producte és autènticament de km 0. Junt als extensos arrossals, degustar un bon arròs veient com plàcidament el riu recórrer ... » continuar
Fèlix Llovell - 11/01/2017 - 19:48h
Ca la Peirona, a Vilaplana, una cuina de sabors i olors que donen els xups-xups i les hores als fogons
A la Maria Mercè Serres li agradava molt la cuina, des de sempre, encara que a la família no hi havia cap antecedent restaurador. L’art dels fogons el va aprendre a casa, de la seva àvia, de la seva mare i quan es va casar amb el Joan Maria ... » continuar
Fèlix Llovell - 05/01/2017 - 09:06h
Voramar, cuina marinera al costat de la platja d'Altafulla
L’any 2007 el matrimoni format per en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat en marxa 4 anys abans, amb el nom de Cal Vitali, davant de la platja d’Altafulla, on hi havia ... » continuar
Fèlix Llovell - 03/01/2017 - 12:09h
Les Espelmes, al Coll de Lilla (Valls) calçotada de qualitat
Estem ja prop de l’hivern i ja comenten les calçotades tan tradicionals i populars arreu de les comarques tarragonines i sobretot allà d’on són originaries, a l’Alt Camp. Moltíssims restaurants les inclouen com a àpat principal en la ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/12/2016 - 07:47h
Palau del Baró, la cuina de Marco Borromeo en un palau del segle XVII
El nom del restaurant respon al fet d’haver servit aquest palau de residència del Baró de les Quatre Torres durant el segle XVII, i més tard de la rica família Vives, procedent de Vila-rodona. Ho demostra la sumptuositat de les estances i el ... » continuar
Fèlix Llovell - 07/12/2016 - 12:51h
Presentació de la Guia Gourmand 2017, a càrrec de Fran López,  xef propietari, de Villa Retiro, Xerta
Al prestigiós restaurant Miramar, de Cambrils, s’ha presentat la Guia Gourmand 2017, en la seva 26ª edició. La presentació ha anat a càrrec del xef, Fran López, del restaurant Villa Retiro, de Xerta i del restaurant Xerta, de Barcelona, ... » continuar
Redacció TT - 28/11/2016 - 21:00h
El futur i la història de la gastronomia cambrilenca clouen la celebració dels 50 anys de Casa Macarrilla
Després dels dos primers esdeveniments, amb participació de Arnau Bosch i Ruben Campos, aquesta setmana s’han clos els actes gastronòmics organitzats per Casa Macarrilla amb motiu dels seus 50 anys de presència com a restaurant de la cuina ... » continuar
Fèlix Llovell - 28/11/2016 - 08:22h
Les novetats de la Michelin 2017
Una nova estrella Michelin a les comarques de Tarragona Ja sabem les novetats de la Michelin 2017. Una nova estrella Michelin per les comarques de Tarragona, per l'Antic Molí, de Ulldecona. I un altre per en Fran López (Villa Retiro) per el seu nou ... » continuar
Fèlix Llovell - 25/11/2016 - 09:41h
1 2 3 4 5 6 ... 280
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat