La revolució culinària arriba a Salou amb Deliranto
Pep Moreno, va destacar molt a Tarragona amb el seu restaurant al Port de la Marina, denominat Sirco Esbarjo Gastronòmic, que en 2015 va ser designat per la Guia Gourmand com a "Restaurant de l'Any". Després el va tancar amb la idea de trobar un ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/02/2017 - 10:30h
Tanca el Ristorante Giorgio, de Calafell
Ahir vam llegir en el Facebook una triste notícia per a la gastronomia de la Costa Daurada, que perd la seva millor catedral culinària italiana i mediterrània i les seves meravelloses jornades de la tòfona blanca autèntica. Giorgio Serafini ... » continuar
Fèlix Llovell - 21/02/2017 - 15:52h
Escapada romàntica per Sant Valentí
Estem en el mes de les escapades romàntiques per celebrar Sant Valentí i volem suggerir alguns llocs per fer-les a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Bons hotels amb encant i tots ells amb bones cuines. MAS LA BOELLA Situat en ple cor de ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/02/2017 - 08:08h
Cook and Travel entre les cuines més avantguardistes i avançades de Salou
No hi ha dubte que en Pep Moreno és avui per avui un dels xefs de les comarques tarragonines més interessants per la seva cuina evolutiva, creativa, avantguardista i avançada. Acaba d’arribar del Madrid Fision i està al dia de les novetats ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/02/2017 - 08:44h
La Mestressa del Tòful, Damià i Rafa continuen la tradició familiar amb cuina mediterrània
La família Duarte Solichero està lligada a 80 anys d’història a la ciutat de Tarragona. L'avi dels germans Damià i Rafa, conegut com Tòful, fa dècades va obrir un petit bar situat a la part alta, pràcticament davant del Fòrum. Ells són ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/02/2017 - 08:58h
La Glorieta del Castell, tot un clàssic i un referent de bona cuina a Reus
Situat als peus de la prioral de Sant Pere, molt prop de la plaça Mercadal i de l’ajuntament, en el mateix cor de la ciutat, la Glorieta del Castell es pot considerar tot un clàssic i un referent de bona cuina a la ciutat de Reus. Després ... » continuar
Fèlix Llovell - 31/01/2017 - 09:40h
Les Brases de Ca l'Olla, plats de cullera i excel.lents carns
El passat 26 d’agost el matrimoni Enric Prats i Cecilia Vilanova van inaugurar en el seu poble, Vilaplana, el restaurant Les Brases de ca l’Olla que en els primers mesos de funcionament està marxant més que bé, i no és d’estranyar, si tenim ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/01/2017 - 12:37h
Xaloc, menjar de barques al Serrallo de Tarragona, ara amb un menjador renovat
En Xavier Veciana, com a bon pescador, que ja des dels 13 anys anava a la mar coneix molt bé tots els secrets de la cuina de les barques. Molts anys després al seu restaurant al Serrallo de Tarragona, davant mateix de la llonja i a pocs metres de ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/01/2017 - 10:48h
El Rincón de Iruña, en representació de l'excel.lència i qualitat de la cuina basca
El Rincón de Iruña és sens dubte una molt bona opció gastronòmica a Cambrils on la qualitat del producte i la curada elaboració hi fan honor. Cuina tradicional basca de matèria prima i alguns tocs de modernitat seguint les últimes tendències ... » continuar
Fèlix Llovell - 15/01/2017 - 09:32h
L'arròs de carxofes, de Casa Rius, entre els 10 millors arrossos del Delta
No hi ha dubte que un dels llocs més escaients per tastar els arrossos és el Delta de l’Ebre perquè allí es on el producte és autènticament de km 0. Junt als extensos arrossals, degustar un bon arròs veient com plàcidament el riu recórrer ... » continuar
Fèlix Llovell - 11/01/2017 - 19:48h
1 2 3 4 5 6 ... 281
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat