Quinoa, al centre de Falset, cuina km. 0 a càrrec de Matias Fernández
Situat al centre de la capital del Priorat és un dels pocs restaurants que, a les comarques tarragonines, té els distintius de Km 0. Això significa que molts dels productes que l’establiment utilitza són ecològics o de pagesos de la comarca o ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/12/2017 - 11:20h
Restaurant Sol, cuina marinera tradicional i evolucionada davant el port pesquer de l'Ampolla
Al 1967 el matrimoni format per José Llambrich i Teresa va obrir l'hotel Ampolla Sol, a manera d'hostal per a hostes i restaurant a la primera planta, situat enfront del port pesquer de L'Ampolla, amb el nom de Sol. A ell pot accedir-se per ... » continuar
Fèlix Llovell - 02/12/2017 - 09:26h
Presentació de la Guia Gourmand 2018, a càrrec de Vicent Guimerà,  xef propietari, de l’Antic Molí, d’Ulldecona
Al restaurant Espai Prioral by Joan Urgellès, de Reus, s’ha presentat la Guia Gourmand 2018, en la seva 27ª edició. La presentació ha anat a càrrec del xef propietari, Vicent Guimerà, del restaurant L’Antic Molí, d’Ulldecona reconegut el ... » continuar
Fèlix Llovell - 28/11/2017 - 08:32h
El sopar més singular i original a Cambrils: Moraima
El restaurant Moraima, de Cambrils ofereix els dissabte, sota reserva per a una sola taula de 4 comensals el sopar més original i sorprenent de la Costa Daurada. S'inicia a les 20,30 hores amb rigorosa puntualitat en el marc preciós d'aquest luxós ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/11/2017 - 17:37h
El Capitán, entre les millors opcions gastronòmiques de Torredembarra
Amb una situació privilegiada a primera línia de la platja, El Capitán és una de les millors opcions per menjar molt bé i gaudir d’unes excel•lents vistes marines a Torredembarra. Després d’una agradable terrassa, ideal per quan fa bon ... » continuar
Fèlix Llovell - 18/11/2017 - 09:14h
Ferran Cerro Restaurant, la darrera novetat gastronòmica de Reus
El jove reusenc, Ferran Cerro després dels seus estudis a l’escola d’Hostaleria de Cambrils va començar a fer estatges al Celler de Can Roca i a l’Arzak, per ja entrar a treballar amb la Carme Ruscalleda i amb el Sergi Arola, a Madrid. Amb ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/11/2017 - 06:39h
Portofino obre de nou les seves portes a càrrec de la família Battini
La família Battini ha presentat el nou Portofino, de Salou, tot un clàssic en la restauració de la capital de la Costa Daurada, que després d'uns mesos de tancament per renovar-se i posar-se al dia, ha reobert fa poc les seves portes amb més ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/11/2017 - 07:53h
El restaurant Voramar, d'Altafulla, guanya el concurs millors arrossos d'Espanya 2017
El restaurant Voramar, d'Altafulla, s'ha alçat amb el títol de Millor Arròs d'Espanya. Així ho ha decidit el jurat de la I Edició del concurs Millors Arrossos 2017, en el qual han participat més d'1.000 restauradors de tota Espanya i el final ... » continuar
Fèlix Llovell - 03/11/2017 - 09:24h
Villa Retiro, la magnífica cuina de Fran López, a Xerta
Inaugurat l’any 2006, és el restaurant de l’hotel del mateix nom, en el qual el fill del propietari, Francesc López, ofereix tota la seva saviesa culinària, que, malgrat la seva joventut, és moltíssima, ja que ha estat alguns anys al costat ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/10/2017 - 08:41h
Casa Macarrilla 1966, la 'revolució gastronòmica' de la tercera generació, Xavier i Eduard, sense perdre les arrels
L’any 2016 va ser molt important pel restaurant Casa Macarrilla perquè va celebrar el 50è aniversari i després d’unes reformes importants inaugurades al mes de novembre es va iniciar una nova etapa de l’establiment, a càrrec de la tercera ... » continuar
Fèlix Llovell - 04/10/2017 - 11:46h
1 2 3 4 5 6 ... 286
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat