La Piadina della Nonna, tutti pasta d'elaboració pròpia, a Tarragona
La Teresa Valldosera, dona amb molta empenta i emprenadora, ha obert des del passat mes de desembre La Piadina della Nonna, en el local que abans ocupava La Madolina, de la mateixa propietat, també de cuina italiana. La Teresa, que té com a ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/04/2017 - 13:20h
Petit d'Kastro, la cuina de sempre amb un toc d'innovació, a Vilallonga del Camp
El trobem al centre de Vilallonga del Camp, davant de l’església, un restaurant petit però amb un encant especial. Amb només 4 taules l’establiment aconsegueix un ambient acollidor, del de sempre, el de casa, amb taules de fusta, estovalles de ... » continuar
Fèlix Llovell - 15/04/2017 - 09:38h
El nou plat del Club Nàutic 'Casa Montero', a l'Ampolla, és una delícia: angules del Delta, escamarlans i lluç
Cada any al restaurant del Club Nàutic de l’Ampolla, Casa Montero, presenta novetats en la seva carta per sorprendre gratament als seus comensals. Els germans Carme i Jesús s’esforcen per oferir juntament en les elaboracions clàssiques de la ... » continuar
Fèlix Llovell - 05/04/2017 - 10:26h
Gami, tot un referent de bona cuina tradicional a Cambrils
La bona tasca en favor de la gastronomia tradicional de les comarques tarragonines de l’Antonio Romero va començar ja fa molts anys a un restaurant anomenat La Caseta del Rellotge, situat a peu de carretera més enllà de Cambrils. Més tard, el ... » continuar
Fèlix Llovell - 22/03/2017 - 14:32h
Miami Can Pons, l'excel•lència de la cuina del Delta en el marc d'un hotel encisador: Miami Mar
La família Pons va començar la tasca restauradora del Miami Can Pons al centre de la població de Sant Carles de la Ràpita l’any 1950 i sempre ha estat un dels millors referents de la cuina del Delta de l’Ebre. Després de 55 anys, el gener ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/03/2017 - 16:44h
Puerto Madero, primer aniversari amb positiu balanç
El restaurant Puerto Madero de Cambrils celebra el proper dia 21 de març el seu primer aniversari i cal apuntar que el balanç gastronòmic és molt positiu, ja que és un establiment on s’hi menja molt bé i en un ambient molt agradable. Puerto ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/03/2017 - 11:18h
El restaurant Les Moles presenta el nou menú degustació 2017
El proper divendres 10 de març el restaurant Les Moles (Ulldecona) presenta el nou menú degustació “Postveritat”. Un menú pensat per Jeroni Castell per confondre i sorprendre al comensal en tot moment. La veritat ja no importa. Nou menú ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/03/2017 - 10:42h
Celler Masroig dóna el tret de sortida del seu Centenari amb una festa inaugural
El dissabte 4 de març a les 12 hores Celler Masroig va iniciar la celebració del seu Centenari (1917-2017) amb una festa dedicada als seus socis i treballadors. L’acte va ser presidit pel Senyor Joaquim Nin, Secretari general de la Presidència, ... » continuar
Fèlix Llovell - 07/03/2017 - 10:58h
Tarragona: els hotels, la temporada alta i la renovació de la seguretat per als seus clients
La millor època de l'any per a Tarragona potser estigui per començar. La temporada alta porta per als hotels un nombre d'exigències prioritàries, i dins d'aquestes la seguretat dels seus clients serà una de les principals. De moment, sembla que ... » continuar
Publi-espai - 03/03/2017 - 14:20h
La revolució culinària arriba a Salou amb Deliranto
Pep Moreno, va destacar molt a Tarragona amb el seu restaurant al Port de la Marina, denominat Sirco Esbarjo Gastronòmic, que en 2015 va ser designat per la Guia Gourmand com a "Restaurant de l'Any". Després el va tancar amb la idea de trobar un ... » continuar
Fèlix Llovell - 23/02/2017 - 10:30h
1 2 3 4 5 6 ... 282
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat