L'Hotel Monument Mas Passamaner es reinventa
L’hotel Monument Mas Passamaner posa a disposició de totes aquelles persones que vulguin l’opció de disfrutar d’una ‘Experiència de Dia’ de dilluns a divendres. Aquesta ‘Experiència de Dia’ està destinada per a persones que vulguin ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/10/2020 - 09:15h
Carbayu, cuina mediterrània de proximitat i de temporada al centre del Morell
Des del passat 2019, el matrimoni Christian i Raquel porten aquest restaurant que ocupa una antiga casa senyorial del 1750 que va ser de la marquesa del Morell coneguda com “La Dolça”, situada al centre de la població del Morell. El nom de ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/10/2020 - 11:35h
Ferran Cerro Restaurant, una gran cuina amb nou local a Reus
El jove reusenc, Ferran Cerro després dels seus estudis a l’escola d’Hostaleria de Cambrils va començar a fer estatges al Celler de Can Roca i a l’Arzak, per ja entrar a treballar amb la Carme Ruscalleda i amb el Sergi Arola, a Madrid. Amb ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/10/2020 - 11:07h
Les Terres de l'Ebre reconegudes per cinquè any consecutiu com una de les 100 millors destinacions sostenibles del món
L’associació Global Green Destinations ha reconegut la marca turística Terres de l’Ebre com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món per cinquè any consecutiu. El seu valor mediambiental fa que segueixi entre les ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/10/2020 - 11:49h
Al Lamborghini, la cuina italiana i espanyola a Cambrils
Darrera de la bona cuina italiana, argentina i espanyola, a Cambrils, esta un entusiasta empresari, Emiliano Garabini, que juntament amb la seva dona, Isabel, ja té quatre restaurants a la marinera vila: Al Lamborghini, Puerto Madero, Moraima i ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/10/2020 - 10:23h
Amonaren Etxea, gastronomia basca a Botarell amb flaire de Caserio
Aingueru Rodríguez va decidir plegar de la seva professió com a tècnic industrial i fer un pas endavant en el món de la cuina. Aquest donostiarra «de los pies a la cabeza» va obrir ara fa un lustre l’asador-sidreria Amonaren Etxea, un ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/10/2020 - 09:57h
Ca'l Faiges, a Poblenou del Delta, el producte fresquíssim del Delta de l'Ebre amb delicioses elaboracions autòctones
En el carrer principal i més ample de d’aquest petit i singular poble del Delta, que pertany al municipi d’Amposta hi ha Ca’l Faiges, ocupant un ampli local amb nombrosa vegetació com a element decoratiu. A l’entrada del restaurant ... » continuar
Fèlix Llovell - 29/09/2020 - 15:52h
Cuina de contrastos, fusió i proximitat a Cambrils: L'Original, experiències gastronòmiques
Cuina de contrastos, fusió i proximitat a Cambrils, fruit del jove xef, Juan Llaberia, que després dels seus estudis a l'Escola d'Hostaleria de Cambrils i fer el post grau de direcció de cuina, a l'Escola d'hostaleria de Sant Pol de Mar, va ... » continuar
Fèlix Llovell - 28/09/2020 - 10:27h
Un dels millors romescos de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre: Marina, a l'Ametlla de Mar
Un dels millors romescos de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre l’hem pogut assaborir al restaurant Marina, de l’Ametlla de Mar, juntament amb altres deliciosos plats de la cuina marinera tradicional. Justo Fernández és andalús però de ... » continuar
Fèlix Llovell - 21/09/2020 - 08:50h
Manteniment a casa abans del temporal
Quan s’apropa una tempesta és fonamental preparar el teu habitatge per avançar-se als riscos i prevenir possibles afectacions. Per tal d’assegurar un bon manteniment de casa teva, no et pots oblidar de revisar tota la infraestructura de les ... » continuar
Publi-espai - 16/09/2020 - 10:29h
1 2 3 4 5 6 ... 302
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.