V Premis de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona
Per cinquè any s’ha celebrat el Lliurament de Premis de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, que reuneix restauradors, productors, autoritats, gastrònoms i amics de tota la província de Tarragona. La celebració va tenir lloc el dia 11 de ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/05/2018 - 08:20h
Casa Rius, a Deltebre, ofereix exquisits arrossos, destacant el de carxofa i el caldós de llamàntol
No hi ha dubte que un dels llocs més escaients per tastar els millors arrossos de les comarques tarragonines és el Delta de l’Ebre perquè allí és on el producte és autènticament de km 0. Al costat dels extensos arrossals, degustar un bon ... » continuar
Fèlix Llovell - 07/05/2018 - 14:19h
Brisa restaurant (Tamarit Beach Resort) obre temporada amb una important remodelació
És el restaurant del Tamarit Beach Resort, camping considerat com un dels millors de Catalunya i que gaudeix d’importants distincions que així ho acrediten. Posa molta cura en oferir en el seu restaurant, situat a tocar platja, un nivell ... » continuar
Fèlix Llovell - 04/05/2018 - 09:42h
L'Hotel Monument Mas Passamaner celebra enguany el seu 15è aniversari
Inaugurat l’any 2003 gràcies a la rehabilitació del prestigiós arquitecte palencià Ángel García Puertas, Mas Passamaner és una casa senyorial modernista obra del cèlebre arquitecte barceloní Lluís Domènech i Montaner situada al municipi ... » continuar
Fèlix Llovell - 27/04/2018 - 08:53h
Entre les millors terrasses de la Costa Daurada: Miramar, de Cambrils
Si busquem les millors terrasses a prop del mar, ara que arriba el bon temps, sens dubte una de les millors i més recomanables és la del restaurant Miramar de Cambrils, situada en un entorn privilegiat, davant del port pesquer de Cambrils i tocant ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/04/2018 - 10:24h
Mas Rosich a la Nostra, la cuina del jove Gaspar Caparó, a Alcover
A començaments de l’any 2017 en Gaspar Caparó i tres companyes d’estudis de la Universitat gastronòmica Basque Culinary Center, on havien completat un grau de 4 anys en Ciències Gastronòmiques i Arts culinàries, es varen fer càrrec del ... » continuar
Fèlix Llovell - 21/04/2018 - 11:16h
Arena restaurant, de Salou, ha reobert després de les vacances d’hivern
El restaurant Arena de Salou fa vacances a l’hivern, des de desembre dins a finals de març. I ja ha reobert de nou per la temporada del 2018, amb una carta nova molt interessant. Inaugurat l’any 2001 i situat enfront de la platja, en el ... » continuar
Fèlix Llovell - 08/04/2018 - 16:12h
Les Coques ofereix una acreditada cuina de mercat, amb interessants plats de línia mediterrània
La mare de l’actual propietari, José Antonio Vidal va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de Les Coques, l’any 1984. Vint anys després, el seu fill, a principis del mes d’octubre de l’any ... » continuar
Fèlix Llovell - 03/04/2018 - 16:10h
Una escapadeta per Setmana Santa a l’Ampolla: Casa Montero per gaudir de tots els sabors del Delta
Per aquells tarragonins que no marxin fora de vacances per aquesta Setmana Santa i vulguim fer una escapadeta d’una jornada per canviar d’aires i gaudir d’un bon dinar davant d’un port esportiu, al costat del mar, a tres metres de l’aigua, ... » continuar
Fèlix Llovell - 27/03/2018 - 07:51h
O Mar restaurant, bona cuina tradicional mediterrània en una 'cova submarina' al centre de Salou
El restaurant O Mar sorprèn en primer lloc per la seva decoració i ambientació, ja que el local simula una cova submarina acollidora per menjar molt bé en el millor ambient. El seu propietari, Luis Sauras, va escollir el nom per a ... » continuar
Fèlix Llovell - 21/03/2018 - 09:37h
1 2 3 4 5 6 ... 288
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat