Palau del Baró, la cuina del Delta al barri antic de Tarragona
Des del passat 30 de març Tarragona compta amb un restaurant que ofereix la tradicional cuina del delta de l’Ebre. Ocupa el Palau del Baró, situat al nucli antic, al carrer Santa Anna, a prop de la plaça del Forum. El palau va ser residència ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/08/2017 - 11:46h
Bonmont, a Mont-Roig del Camp, inaugurarà l'any que ve l'Hotel de 5 estrelles
El camp de golf Bonmont, a Mont-roig del Camp, va ser fundat al 1990 pel francès Henri-Ferdinand Lavanchy. El famós expert en camps de golf Robert Trent Jones Jr. va dissenyar aprofitant al màxim l'àrea del voltant de Bonmont i el seu encantador ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/08/2017 - 09:42h
Suko - Sushi Bar & Take Away, al barri marítim d'Altafulla
Inaugurat aquest passat 24 de juny, el Suko és el nou sushi bar japonès & take away al Barri Marítim d’Altafulla. Ubicat a la Via Augusta entre Plaça dels Vents i el carrer del Mar, disposa d’una fresca terrassa amb vaporitzadors ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/08/2017 - 09:16h
Can Bonachí, una de les millors cuines de Tarragona amb un romesco excel•lent
Sens dubte Can Bonachí és un dels més antics i coneguts restaurants de Tarragona que començant els anys quaranta com un xiringuito amb el temps s’ha convertit en un dels millors de la ciutat, de cuina tradicional marinera. Podem apuntar que el ... » continuar
Fèlix Llovell - 05/08/2017 - 09:42h
Joan Urgellès, un excel.lent menú degustació 2017, a Reus
El restaurant del xef reusenc Joan Urgellès que porta el seu nom va complir l’any passat el seu primer aniversari. En aquests deu anys aquest jove cuiner que va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i va treballar després a diversos ... » continuar
Fèlix Llovell - 02/08/2017 - 08:08h
Les Barques, la cuina marinera a Cambrils, amb bon preu, servei i qualitat
Xavi Capella i Fèlix del Castillo van iniciar la seva singladura restauradora en 1998 obrint un primer local en els penya-segats del carrer Colón de Salou per oferir cuina mediterranea, tapes, arrossos, peixos i plats autòctons de la zona. Dos ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/07/2017 - 07:40h
Barrut, la nova taverna gastronòmica dels germans Aixalà, a Reus
Ubicada en una situació privilegiada, al carrer Vallroquetes, al bell mig del nucli antic de Reus, trobem la nova taverna gastronòmica Barrut. L’oferta gastronòmica està presentada en plats per compartir al centre de la taula, creant un ambient ... » continuar
Fèlix Llovell - 09/07/2017 - 08:52h
O Mar restaurant, una cova submarina acollidora per degustar cuina tradicional mediterrània en Salou
Hi ha dos tipus de mons: El real i l'imaginari. Sens dubte l'imaginari és més interessant doncs no té límits i ens permet submergir-nos en la fantasia dels somnis. Un dia els responsables d'O Mar van somiar sopar en una cova submergida sota el ... » continuar
Fèlix Llovell - 03/07/2017 - 20:42h
Quatre Molins, l'espai eno-gastronòmic del celler Ronadelles, a Cornudella de Montsant
Quatre Molins és l'espai eno-gastronòmic del celler Ronadelles i el formem un equip de persones apassionades per la cultura del vi, la cuina de qualitat, els productes de proximitat i la tradició de les generacions passades. És un espai per ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/06/2017 - 08:40h
L'arrossejat, el plat més emblemàtic de Calafell, al restaurant Masia de la Platja
Entre les exquisides receptes ancestrals marineres que poden assaborir-se a la Costa Daurada trobem l'arrossejat, el plat més emblemàtic i representatiu de la gastronomia local de Calafell. Aquest plat, completament autòcton, consisteix en un ... » continuar
Fèlix Llovell - 27/06/2017 - 10:20h
1 2 3 4 5 6 ... 284
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat