Carta de dimissió de Francesc Díez
  
Segons ha pogut saber TT, l’exdirector de l’oficina local de habitatge, Sr. Francesc Díez Ral, va llegir a tots els seus companys del patronat de l'habitatge la carta de dimissió que va presentar al Sr. Alcalde de Tarragona.

En el contingut de la mateixa, sembla ser, segons diuen, li expressa la seva decepció davant de tot l'equip de govern actual, i posa de volta i mitja a la Sra. Crespo, i a la Sra. Pelegrin, i li diu al Sr. Ballesteros que donat que sap que se’l volen carregar, perquè així li va dir un polític del PSC, prefereix dimitir.

I s’acomiada dient: Li presento la meva dimissió a efectes del 28 de febrer per tal de cobrar el mes en curs...
Gest, que ens sembla molt raonable, una qüestió es dimitir i una altra............

“Ho va explicant a bombo i platillo”.
Redacció TT - 11/02/2009 - 19:02h
un no elector
05/03/2009
12:13
aquesta era el final, ja previst, d'una història que a la ciutat ja ens havien explicat, es diu que en un acte de campanya un membre socialista va contestar a la pregunta com posareu aquest home al capdavant?: "es que s'ha de jubilar i ha fet bona feina des de la trinxera". la veritat es que no passarà a la posteritat ni per la seva bona gestió, ni per la seva capacitat de generar il·lusió, amb el que benvinguda la dimissió i que espavili el o la que arribi. Amb una mica de sort arribarem a oferir la meitat d'habitatges de protecció oficials que necessita la ciutat.
Bona feina i millors resultats.
Elector
15/02/2009
03:09
Molt fluixet aquest bon home, exfuncionari de la Dipu, que es resigna jubilar-se. Com els agrada la pasta als iaios. Que deixi pas a gent més jove, amb ganes de treballar
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.