0 comentaris
08:39
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Club Nàutic "Casa Montero", bona cuina marinera a l’Ampolla
  
Els germans Montero, Jesús Lluís i Carme, pertanyen d’una família de restauradors, oriünda d’Albacete. Es pot ben dir que van néixer entre fogons i plats i, lògicament, fets grans en aquest ambient, van decidir ben aviat que volien continuar la tradició familiar de restauradors, conjugant la saviesa i mestratge dels seus pares amb les noves tendències culinàries i, a la vegada, aprofitant tots els fruits naturals que ofereix el Delta de l’Ebre i el mar Mediterrani.
A l’any 1994 el seu pare va aconseguir l’arrendament del restaurant del Club Nàutic de l’Ampolla i des de llavors és “Casa Montero”. Més tard, el pare el va deixar als seus fills i ells continuen la tasca restauradora amb molt d’èxit, ja que, avui per avui, aquest establiment està considerat com un dels millors de la localitat.
Ofereixen una cuina de mercat i mediterrània, dins d’una línia molt marinera, que elabora el xef granadí, Paco García, que va començar com a cuiner a la seva terra l’any 1989 fins que uns deu anys després va arribar a l’Ampolla, fent-se càrrec dels fogons del Club Nàutic.
Casa Montero té una gran tradició amb els arrossos (de llagostins amb conill i caragols de terra, d’ànec del Delta amb verduretes de temporada, caldós de llobregant...) però té també altres especialitats en la seva oferta gastronòmica, com la broxeta d’ostra del Delta amb tonyina marinada; torrada d’anguila fumada; rap, llagostins i cloïsses amb romesco a l’estil de la casa; angules a l’allet a l’estil del Delta (en temporada), llagostins de l’Ampolla, mousse a les tres xocolates amb crema d’arròs o amb mousse de capuccino amb crema anglesa i canyella; menjar blanc amb canyella...
La casa també ofereix un menú per 20 euros i un menú degustació per 35 euros. La bodega, sota la cura d’en Jesús Lluís, té unes setanta referències de vins i caves. El vi de la casa és Sumarroca (Penedès), 10 euros.
El menjador és ampli i gaudeix d’una decoració marinera, a més d’unes vistes molt maques del port nàutic, a traves dels grans finestrals. A destacar la seva terrassa, que l’any passat la van tancar en grans vidrals, la qual cosa permet que tot l’any sigui el lloc ideal per gaudir de la excel•lent cuina d’aquest establiment en el que els protagonistes dels plats són els peixos i el marics del Delta de l’Ebre, sempre molt ben elaborats.
El menjador i la terrassa els dirigeix la Carme, amb un servei amable i diligent.
El restaurant participa en les Jornades Gastronòmiques de l’arròs de l’Ampolla, que anualment s’organitzen al municipi.
Direcció: Av. Marítima Ramon Pous, s/n. 43895 L’Ampolla. Tel.: 977 59 33 36. Fax: 977 59 30 07. Tanca dilluns (excepte juny, juliol i agost). Targetes de crèdit: American express, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Serveis: Aire condicionat, aparcament, terrassa, menjador privat per fins a 100 persones.
Fèlix Llovell - 15/02/2009 - 08:39h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.