0 comentaris
09:58
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Miramar, una de les millors cuines marineres tradicionals de Cambrils
  
Obert per primera vegada a l’any 1957 per els avis (Agustí i Irene) de l’actual propietari, Joan Gómez Colom, inicialment com a pensió i casa de menjars en la seva pròpia casa particular, l’evolució d’aquest prestigiós establiment és llarga i ha passat per diferents etapes, fins el moment actual en el que pot ser considerat com un dels restaurants de cuina tradicional marinera més importants de Cambrils Port.

Situat a la meitat de la façana marítima, amb una terrassa en la primera planta de vistes fantàstiques del port de pescadors, a més de la terrassa en el passeig, el Miramar dóna un gran pas endavant a finals de 2011 i començaments del 2012 quan en Joan Gómez amb el suport de la seva dona, Jovita Dolç, decideixen tancar l’hotel i renovar totalment el restaurant, amb una decoració moderna que no abandona el rústic amb pedra vista i mil detalls de bon gust, en diferents menjadors, tots ells molt agradables. I, a la vegada, incorporen gran part de l’equip de cuina i sala del restaurant Joan Gatell (Casa Gatell) quan va tancar portes per jubilació dels propietaris.

D’aquesta manera, el cap de cuina és el xef Fèlix Vega, que continua en el Miramar la seva excel•lent tasca professional que va desenvolupar durant 39 anys a Casa Gatell. El sommelier, que te cura d’un celler amb unes 200 referències, és Antonio Martínez. I la direcció de sala, molt agradable, que té una capacitat per a uns 60 comensals, és el propi patró. Sens dubte, estem en una de les millors cuines de peix i marisc d’elaboració tradicional de la Costa Daurada, tot un referent en els restaurants gastronòmics de les comarques tarragonines.

Entre les especialitats culinàries del restaurant Miramar cal destacar els entremesos de peix i marisc, 65,00; popets saltats amb ceba i llorer (en temporada), 38,00; tàrtar de peix i marisc, 28,00; caldereta de llamàntol amb patates, 42,00; llobarro al fonoll amb papillote, 29,00; remol al forn, 35,00; bullabessa (per encàrrec), 48,00; escamarlans estil Gatell, 38,00; sarsuela, 42,00; suquet de peix de roca i popets, 42,00; i a l’hora de les postres, la gran varietat de pastisseria d’elaboració pròpia, 9,00. L’establiment també té un menú en dies no festius per 33,00 euros; el “Menú del Caldo” per 45,00 euros i un menú degustació per 58,00 euros.

Passeig Miramar, 30 (43850). Tel.: 977 36 00 63. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 19,45 a 23,00. Tanca dimarts nit i dimecres i del 16 de gener a 1 de febrer i de 22 d’octubre a 5 de novembre. American Express, 4B, diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, terrassa i 1 menjador privat per fins a 20 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: restaurant@miramar-cambrils.com Web. www.miramar-cambrils.com
Fèlix Llovell - 05/10/2012 - 09:58h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat