0 comentaris
10:04
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Per Sant Jordi, llibres de cuina i Guia Gourmand 2015
  
Amplíssima és la varietat de novetats de llibres que podem comprar en aquest Sant Jordi. Pels amants de la gastronomia, la cuina i els bons restaurants fem uns suggeriments per comprar i regalar avui.

GUIA GOURMAND 2015
És l'única guia de restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i Altres Llocs d’Interès que tenen les llibreries del país, en dues edicions, català i castellà. Molt útil pels viatgers que volem conèixer els millors establiments per menjar molt bé i dormir millor. Actualitzada cada any, la Guia Gourmand 2015 dóna moltíssima informació dels més de 600 establiments d'hostaleria que comenta per no equivocàs a l’hora de triar una taula o una habitació. Publicada per Arola Edicions. PVP. 20 euros.

LES MILLORS COQUES CATALANES
En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques Pertot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N’hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d’espinacs… En aquest llibre publicat per Cossetània, l’autor, Vicent Marqués, ens presenta un recull de més de dos centenars, entre coques i panades, totes molt tradicionals i ben vives encara.

COCINA EN CASA LOS POSTRES DE JORDI ROCA
Jordi Roca ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses pensades per cuinar a casa. El petit dels germans Roca va descobrir ben aviat la seva autèntica vocació de postrara, tal com ell denomina la seva funció. La seva alegria, tendresa i bon humor els transmet en cadascuna de les receptes d'aquest preciós llibre, editat per Now Booksen en gran format, amb tapa dura, sobrecoberta i unes esplèndides fotografies de Becky Lawton.

LA MELMELADA A LA CUINA
Publicat per Cossetània Edicions, aquest llibre pràctic va adreçat a aquelles persones que volen esmerçar una part del seu temps a la cuina, cuinant amb melmelades. Perquè aquesta menja tan dolça pot anar molt més lluny de l’esmorzar, acompanyant, per exemple, un primer plat de pastís de bolets. Escrit per Bet Carbonell, Mireia Jordana i Nani Nolla, aporta un recull de més de 100 receptes, en què la melmelada és un ingredient més. El llibre s’estructura en 6 apartats diferents: esmorzars i berenars, per picar, primers plats, de carn, de peix i postres. La majoria són fàcils de fer i a l’abast de tothom.

VI CATALÀ

Des dels primers ceps de moscatell que van plantar els grecs fa 25 segles, Catalunya ha estat sempre una terra de vins i vinyes. Tanmateix, no és fins ara que el vi català es comenta a forjar un nom propi arreu del món. En aquest llibre, escrit per tres acreditats professionals del món del vi, Jordi Alcover, Sílvia Naranjo i Jordi Abellan, s’exposen les claus històriques que expliquen les vicissituds del sector i les possibles escletxes per a l’esperança del patrimoni vitícola català. En definitiva, un llibre publicat per Viena Editorial que destapa tots els secrets del vi català i brinda pel nostre patrimoni. PVP: 16,90.

SUCS VERDS
Els sucs verds aporten a la nostra salut beneficis evidents, tant en l’àmbit físic com en el mental i l’emocional. Ens ajuden a oxigenar la sang, prevenen l’envelliment i milloren el trànsit intestinal. Cossetània Edicions ha publicat un manual amb trenta receptes fàcils elaborades amb verdures i fruites per cuidar-se per dins i per fora. L'autora, Carla Zaplana, ens acosta sucs depuratius i des intoxicants, energètics, els que enforteixen el nostre sistema immunològic, els que enforteixen els nostres ossos, etc. Hi ha un suc per cada ocasió. En les primeres pàgines ens explica els ingredients, espinacs, enciam, menta, julivert, api, llimona, poma,, pera, síndria, bròquil, ceba, etc.
Fèlix Llovell - 23/04/2015 - 10:04h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat