8 Restaurant, en un espai moderniste de Reus, cuina marinera i de mercat
La gran amistat entre Joan Pere Ferran i Gerson Ribal va fer possible posar en marxa aquesta iniciativa gastronòmica a la capital del Baix Camp, que porta per nom 8 Restaurant. En Joan Pere disposava d’un ampli local en el primer pis del seu ... » continuar
Fèlix Llovell - 07/02/2018 - 12:02h
12 hotels amb encant pel dia dels Enamorats
Aquí van uns suggeriments per qui vol celebrar el 14 de febrer el Dia dels Enamorats en un hotel amb encant, romàntic, amb vistes, especial i que tingui un bon restaurant per fer un sopar gastronòmic, al territori de les comarques tarragonines. ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/02/2018 - 09:19h
Sadoll Restaurant, 12 anys de cuina mediterrània sense artificis a Tarragona
Joan Ruíz i Eva Sánchez, ell al davant de la cuina i ella al capdavant de la sala, van inaugurar l’any 2006 aquest restaurant, que enguany celebra el 12è aniversari, per oferir una línia de cuina mediterrània creativa sense artificis. Sadoll, ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/02/2018 - 19:25h
Portofino Salou llança la seva calçotada davant del mar
El popular restaurant Portofino Salou incorpora a la seva oferta gastronòmica la ‘Calçotada davant del mar’. Es tracta de degustar la famosa calçotada en un ambient peculiar i just davant del mar. La calçotada que proposa Portofino ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/01/2018 - 10:22h
La Quilla d'en Xavier, molt bona cuina de 'ranxets' amb vista de la platja de Torredembarra
Aquest restaurant té una trajectòria d'aproximadament 20 anys sent un referent a Torredembarra en peixos salvatges i mariscs. Al 2017, Xavier Fernández i la seva esposa, Silvia Pons, van iniciar la nova direcció mantenint alguns plats ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/01/2018 - 16:04h
Comença la temporada dels calçots: Les Espelmes ofereix una de les millors calçotades
La temporada forta de les calçotades es desenvolupa des de després de les festas nadalenques fins a la Setmana Santa, els restaurants “calçotaires” del Camp de Tarragona. Ja comencen a oferir-les i els caps de setmana cal reservar per gaudir ... » continuar
Fèlix Llovell - 11/01/2018 - 17:00h
Més Que Tapes, la cuina dels germans Murtró al centre de Reus
Els germans Murtró van obrir el seu primer restaurant al centre històric de Reus, el “Tapes i Tapes” al 2005. Gràcies a la bona acollida de la ciutat i les ganes de formar part d'una “Revolució Gastronòmica” a les comarques tarragonines, ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/12/2017 - 09:54h
Les Brases de Ca l'Olla, cuina tradicional de muntanya amb tocs innovadors, a Vilaplana
El 26 d’agost de 2016 el matrimoni Enric Prats i Cecília Vilanova van inaugurar en el seu poble aquest restaurant. La Cecília de Ca l’Olla, la xef de l’establiment, va tenir com a referents culinaris dues bones cuineres, la mare i l’àvia. ... » continuar
Fèlix Llovell - 19/12/2017 - 09:53h
Quinoa, al centre de Falset, cuina km. 0 a càrrec de Matias Fernández
Situat al centre de la capital del Priorat és un dels pocs restaurants que, a les comarques tarragonines, té els distintius de Km 0. Això significa que molts dels productes que l’establiment utilitza són ecològics o de pagesos de la comarca o ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/12/2017 - 11:20h
Restaurant Sol, cuina marinera tradicional i evolucionada davant el port pesquer de l'Ampolla
Al 1967 el matrimoni format per José Llambrich i Teresa va obrir l'hotel Ampolla Sol, a manera d'hostal per a hostes i restaurant a la primera planta, situat enfront del port pesquer de L'Ampolla, amb el nom de Sol. A ell pot accedir-se per ... » continuar
Fèlix Llovell - 02/12/2017 - 09:26h
1 2 3 4 5 6 7 ... 288
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat