Tapes i Tapes, cuina d'autor i de fusió al cor de Reus
Aprofitant una vella casona rehabilitada en línia rústica, aquest restaurant, que porta ja quasi 15 anys s’estructura actualment en vertical, amb dos petits menjadors a planta baixa, davant de la barra del bar, un menjador d’una sola taula al ... » continuar
Fèlix Llovell - 21/10/2019 - 08:16h
Xiringuito Miramar, al costat de la platja excel.lents arrossos, peixos i mariscs de Vilanova i la Geltrú
Certament va néixer com xiringuito al centre de la bella platja vilanovesa de Sant Gervasi, l’any 1980. L’any 1992 va sofrir un incendi i la propietat va decidir utilitzar l’antic pàrquing per habiliar l’establiment i així treballar des de ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/10/2019 - 08:29h
El Restaurant Vermuts Rofes de Reus renova la seva proposta gastronòmica
El Restaurant Vermuts Rofes de Reus ha acollit aquest dimecres al migdia la presentació d’una nova proposta gastronòmica, la qual ha anat de la mà del xef Jose Miguel Lozano, que s’ha incorporat recentment a l’equip de cuina. Aquest jove ... » continuar
Fèlix Llovell - 10/10/2019 - 09:57h
Les Coques, cuina tarragonina en un local emblemàtic
A dues passes de la catedral al cor del nucli antic de la ciutat val la pena buscar aquest restaurant en un carreró sense sortida, per la seva bona cuina i local amb molt d'encant. Un restaurant per gaudir dels plats tarragonins, com el romesco de ... » continuar
Fèlix Llovell - 10/10/2019 - 09:03h
Amonaren Etxea presenta la nova carta tardor / hivern
La família Amonaren, Angueru, la seva esposa Manuela i el seu germà José Antonio, del restaurant asador i siderería, Amonaren Etxea Jatetxea, situat a l'entrada de Botarell (Baix Camp) han presentat la nova carta de temporada tardor / hivern. ... » continuar
Fèlix Llovell - 01/10/2019 - 09:09h
Miami Can Pons participa a les Jornades del pop i l'arròs de Sant Carles de la Ràpita
El restaurant Miami Can Pons, de Sant Carles de la Ràpita, que recentment ha rebut la visita de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona , està participant aquest dies en les XXIX Jornades Gastronòmiques del pop i de l'arròs que s’estan ... » continuar
Fèlix Llovell - 28/09/2019 - 11:05h
El mejor lugar para escapadas en Halloween
Se ha convertido en la atracción de terror más esperada en toda Europa, se trata de Port Aventura Park, un lugar grandioso para disfrutar en Halloween, donde se organizan eventos y sorpresas para toda la familia. Un espacio donde el suspense y la ... » continuar
Publi-espai - 28/09/2019 - 10:47h
Villa Retiro, el restaurant i hotel encissador de Fran López a Xerta
Inaugurat l’any 2006, és el restaurant de l’hotel del mateix nom, en el qual el fill del propietari, Francesc López, ofereix tota la seva saviesa culinària, que, malgrat la seva joventut, és moltíssima, ja que ha estat alguns anys al costat ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/09/2019 - 09:47h
Casa Macarrilla 1966, cuina evolutiva i d'autoria sense oblidar la tradicional marinera en Cambrils
Casa Macarrilla 1966, designat “Restaurant Revelació” en l’edició de la Guia Gourmand 2019 sorprèn molt gratament els comensals amb plats mariners d'autor de singular elaboració i creativitat, juntament amb d’altres de la cuina ... » continuar
Fèlix Llovell - 12/09/2019 - 10:23h
Sibarites, bona cuina, decoració i servei, a Gandesa
Situat en la plaça d'entrada a la població, Siberites sorprèn gratament als comensals, en primer lloc, per la decoració del menjador, molt acurada, combinant elements clàssics amb moderns, llums d'èpoques passades amb aranyes, parets de pedra ... » continuar
Fèlix Llovell - 28/08/2019 - 16:38h
1 2 3 4 5 6 7 ... 297
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat